Køb en af vores 0 nyere brugte Mazda CX-5

Der er masser af plads, højde og udstyr i Mazda CX-5. Det er kompakt SUV, som også kaldes en crossover, og du får derfor en høj indstigning i bilen og et godt overblik over vejen fra førersædet. Der er desuden god plads i bilen, ligesom den er virkelig veludstyret. Generelt har Mazda ry for at have et højt niveau for standardudstyret. Modellen kom på markedet i 2012, mens anden generation blev lanceret i 2017. Den fik et facelift i 2022.

Her på siden kan du se udvalget af brugte Mazda CX-5 i Bilernes Hus samt resten af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene. Du finder et bredt udvalg af brugte modeller, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette.

Vi tilbyder finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os, og du kan være helt sikker på, der er mange kilometer endnu i din brugte bil. Vi udbedrer nemlig eventuelle fejl og mangler, inden du får bilen, og så giver vi også et halvt års garanti.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Mazda CX-5 er en familie-SUV

  Der er god plads til hele familien i Mazda CX-5. Det er en kompakt SUV, der også kaldes en crossover, men der er stadig god rummelighed på både for- og bagsæder, ligesom bagagerummet er stort nok til de flestes behov.

  Bilen blev lanceret i 2012, og den kom i anden generation i 2017, og den fik et facelift i 2022. Og den har været taget godt imod i Danmark, hvor crossoveren er virkelig populær. Den høje indstigning og det gode overblik over vejen taler for denne type af bil. For Mazda CX-5 er det også det sporty design og det lækre udstyr, som taler bilen op.

  Benzin- eller dieselmotor og mulighed for automatgear

  Der er flere forskellige motorer at vælge mellem på Mazda CX-5, som fås med enten benzin- eller dieselmotor. Den fås i flere forskellige størrelser, ligesom du kan få den med eller uden firehjulstræk. Du kan også vælge, om det skal være manuelt gear eller automatgear, så der er gode mulighed for at finde en sammensætning, der passer dig.

  Begge motortyper er Mazdas Skyactive-motorer, som er udviklet til at maksimere ydeevne og optimere brændstofforbruget. Du får en virkelig solid, pålidelig og stærk motor, som nok skal klare rigtig mange kilometer, og du kan derfor trygt købe den som brugt bil.

  Vælg udstyrsniveau som Sky, Optimum og Homura

  Mazda er kendt for at have et virkelig højt niveau for deres standardmodeller, og det gælder bestemt også CX-5. Der kan dog også være udstyr i de øvrige udstyrsniveauer, som du ikke kan leve uden. Et kan være nøglefrit låsesystem, interiøret eller ekstra sikkerhedsteknologi. Men generelt kan du regne med, at uanset hvilken model du kigger på, så får du virkelig meget udstyr med.

  Du kan på hver brugt bils side se hele listen over udstyr, så du ved, at du får det udstyr, du drømmer om i din nye, brugt bil. Vi hjælper dig også gerne med at finde den rette model, hvis du søger noget bestemt.

  Brugt Mazda CX-5 fra årgang 2018-2024

  Der findes en del brugte Mazda CX-5 på markedet, og når du køber brugt hos os i Bilernes Hus, vil modellerne typisk være op til seks år gamle. Det betyder, du kan finde brugt Mazda CX-5 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Der kan være ældre modeller, hvis de ikke har kørt så langt eller er en særlig udgave. Der er flere fordele ved at købe brugt, og det er for eksempel, at man lige tager toppen af nyprisen. Den største fordel er dog nok, at bilen er på lager til levering stort set med det samme, så du hurtigt kan få en ny bil.

  Køb din brugte Mazda CX-5 i Bilernes Hus

  Er Mazda CX-5 din kommende bil, så finder du den i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg samlet her på siden, hvor du også nemt kan få et overblik over, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. Vores priser bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, og vurderingen fremgår på hver model, og det gør det nemt at sammenligne priserne.

  Har du fundet den bil, du vil købe, kan du bestille den direkte gennem vores hjemmeside og få bilen leveret på din adresse. Her kan du også vælge finansiering samt tilbyde din nuværende bil, hvis du har en, i bytte. Vi giver altid en fair byttepris. Læs mere om køb online her, og så er du altid velkommen til at kigge forbi Bilernes Hus, der er Danmarks største bilhus.

  Relaterede links