Lexus er landevejens japanske kejser. Køb en af vores 0 nyere brugte Lexus

Lexus er noget af det ypperste, der nogensinde har forladt Japan. Det eksklusive mærke er en del af Toyota-koncernen, og er kendt som producent af de mere luksuriøse modeller. Lexus sælges og markedsføres i mere end 70 lande over hele verden, og premium-brandet er i dag Japans mest sælgende mærke inden for luksusbiler. Lexus rangerer blandt de 10 største japanske globale mærker i markedsværdi, og har hovedkontor i Nagoya, Japan.

Det særlige Toyota-mærke blev skabt i slutningen af 1980erne - cirka samtidig med, at to andre japanske mærker lancerede hvert sit luksus-brand, nemlig Honda med Acura og Nissan med Infinity. Af de tre brands er det dog kun Lexus, der officielt er blevet forhandlet i Danmark.

I begyndelsen af 1990erne blev mærket således lanceret via nogle få udvalgte Toyota-forhandlere, blandt andet med den ekstremt luksuriøse Lexus LS 400, som udstyrsmæssigt sagtens kunne matche S-klassen fra Mercedes, men som prismæssigt var noget mere opnåelig. I 2013 valgte Toyota-importøren at lukke ned for Lexus-forhandlingen i Danmark - men den beslutning er for nyligt omgjort, og medio 2021 er de iøjnefaldende modeller begyndt atter at blive forhandlet på dansk grund.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Hvis du er til Lexus - så kør en tur ind til Bilernes Hus i Silkeborg

  Overvejer du at købe en brugt Lexus, så kan med sindsro køre ind til Bilernes Hus i Silkeborg, hvor vi er vant til at tage hånd om biler i premium segmentet. Og ja: Lexus hører til i toppen af det segment, og hvis du er i tvivl, så kalder det naturligvis på en prøvetur af de dejlige japanske modeller. Vi har mange erfaring som bilforhandler, og tilbyder også Lexus-modeller til ganske attraktive priser. Lexus er først og fremmest kendt for at tilbyde et overflødighedshorn af luksuriøst udstyr samt modeller, der både er yderst komfortable og samtidig meget sikre at køre i.

  Er Lexus verdens bedste bil? Måske ikke - men det er tæt på

  Kig i retning af Bilernes Hus, hvis du vil opleve en nyere brugt model fra Lexus, der er noget af det ypperste, som verden har set. Toyota-ejede Lexus har helt siden introduktionen for over 30 år siden haft en målsætning om at bygge de bedste biler i verden - om det er lykkes, skal vi nok undlade af bedømme.

  Men at der er tale om en overdådig køremaskine, der er spækket med komfort, kvalitet og masser af udstyr, det er helt og aldeles indiskutabelt. Den første model på det danske marked var luksus-sedanen Lexus LS400, der blev bygget primært for at tage kampen om mod S-klassen fra Mercedes-Benz. Det lykkedes i udpræget grad, omend S-klassen fortsat har masser af trofaste fans. 

  Du bliver altid behandlet godt i Bilernes Hus - også når du køber en nyere brugte Lexus

  I Bilernes Hus i Silkeborg tror vi på købmandskab - og den værdi harmonerer rigtig godt med de tanker, der ligger bag Lexus. Vi tror på, at det, der er en god handel for begge parter, gør, at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl, kan du læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Vores priser på brugte Lexus er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

  Find de nyere årgange hos os - eksempelvis Lexus fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

  Bilernes Hus i Silkeborg er Danmarks største bilforretning, og her kan du af og til finde nyere brugte Lexus-modeller i absolut ypperste kvalitet. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

  Relaterede links