Køb en af vores 1 nyere brugte BMW 320d

BMWs 3-serie har eksisteret i mere end 40 år, og BMW 320d er en model fra den populære serie. Den har masser af funktionalitet og udstyr krydret med et sportsligt design, og modellen er løbende fornyet og udviklet, så det i dag er syvende generation, der er på vejene. Den fås som en kompakt Sedan eller rummelig Touring, og det er en bundsolid bil, uanset hvilken model du vælger.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte BMW 320d, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhusene. Vi er autoriseret BMW-værksted, og vi kender derfor bilen ud og ind og kan også hjælpe dig med service efter købet af din nye, brugte bil.

Vi tilbyder finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en ny, brugt bil hos os, og under klargøring bliver bilen gennemgået grundigt, så eventuelle fejl og mangler udbedres. Du får et halvt års garanti på din nye, brugte bil, og du kan være sikker på, at der er mange kilometer i den endnu.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

BMWs mest solgte bil: 3-serien

Den mest solgte bil fra BMW er 3-serien, måske fordi den rammer et bredt publikum med både størrelse, design og udstyr. Det er en stor mellemklassebil, og den fås som Sedan og Touring, der er stationcaren. Tidligere har der også været både cabriolet og coupé i serien.

3-serien er blevet udviklet og opdateret løbende siden starten i 1975. Det er lige nu syvende generation af bilmodellen, der altså har mere end 40 år på bagen. Den forbindes i dag med en mellemklassebil med stor sportslighed, lækkert design, fantastiske motorer, funktionalitet og sikkerhed.

BMW 320d med dieselmotor

Der findes mange forskellige varianter indenfor BMW 3-serien. Dette er modellen BMW 320d, og 3-tallet i navnet angiver, at den er fra 3-serien. Det næste tal er 20, og det angiver motorens effekt. Jo højere tal (20, 30, 40), jo større effekt og hestekræfter. Og så er 20 som regel en motor med fire cylindre.

I modelnavnet er der også et D, som betyder, at den er med dieselmotor. Den har desuden automatgear. Den kan trække op til 1600 kg, hvis den har anhængertræk, og hvis den model, du kigger på, ikke har anhængertræk, kan det eftermonteres. Der er både Sedan- og Touring-udgaver.

Benzin-, diesel-, hybrid- eller elmotor på BMW

Der er stadig de klassiske benzin- og dieselmotorer, når du skal have en BMW. Det er pålidelige og driftssikre motorer, som har været med til at gøre det tyske mærke populært som firmabil. De leverer hver dag.

Der er også kommet alternativer, og måske lidt mere bæredygtige motorer, der udleder mindre CO2 under kørsel. Det er hybridmotorer som plug-in hybriden, ligesom BMW også laver elbiler. Der er både elbiler, der er baseret på andre modeller, samt elbiler, der er designet helt fra bunden som elbil. Den sidste type findes i BMWs i-serie.

Skal det være Sedan eller Touring?

Fra sjette generation af BMW 3-serien, som var på markedet i 2011-2019, blev cabriolet- og coupé- udgaverne til selvstændige modeller under BMW 4-serien. Så i dag fås den kun som Sedan eller Touring.

Sedan er en sportslig og dynamisk model, der har kompakte dimensioner, og hvor bagagerummet er adskilt – sammenligner man med en hatchback, kan man på den type bil lægge bagsædet ned og få plads til længere genstande. Det kan man ikke på en sedan. Touring er BMWs svar på stationcar, og her er der masser af rummelighed.

Udstyrsvarianter som Connected, M Sport og M Sport Plus

Når en model har 40 år bag sig, så har der naturligvis været mange forskellige udstyrsniveauer, og det gælder selvfølgelig også BMW 320d. I den nuværende udgave hedder udstyrsniveauerne Connected, M Sport og M Sport Plus, ligesom man kan tilvælge forskellige pakker med ekstra udstyr.

Vil du vide, hvilket udstyr en bestemt model har, kan du læse mere på den brugte bils side. Her står der, hvilket udstyr og sikkerhedsteknologi der er i modellen, så du er sikker på at få det udstyr, som du drømmer om. Mangler der noget, så hjælper vi dig gerne med at finde den rette model.

Årgang 2018-2024 af BMW 320d

I Bilernes Hus sælger vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle. Det gælder også BMW 320d, selvom der kan være undtagelser, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af bilen, for eksempel hvis den ikke har kørt mange kilometer.

Derfor kan du finde BMW 320d fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Nogle af fordelene ved at vælge en brugt bil er, at du tager toppen af prisen, og dermed kan få mere udstyr eller bare spare pengene. Og så slipper du også for ventetiden på en nyproduceret bil, for de brugte biler er på lager til levering med det samme.

Find din brugte BMW 320d i Bilernes Hus

I Bilernes Hus finder du din nye, brugte BMW 320d, og vi sætter altid en skarp pris og har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan få et overblik her på siden over, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den rette bil, så kan du købe den online på hjemmesiden. Her kan du også vælge finansiering samt få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om, hvordan du køber bil online her, og du er altid velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links