Et godt køb! Se nærmere på en af de 4 brugte Dacia, som vi har til salg

Vi er eksperter i Dacia i Bilernes Hus, og kan garantere dig en tryg og sikker bilhandel. Vi har Dacia helt inde under huden, idet vi har hele tre Dacia-værksteder i vores koncern. Det betyder også at vi har et stort udvalg af nye brugte Daciaer til attraktive priser. Køber du Dacia, er du sikker på et få en god bil, der giver dig masser af værdi for pengene. 

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Dacia er en rumænsk bilfabrikant og et bilmærke, der er navngivet efter den historiske provins Dakien - som på latin hedder Dacia. Provinsen lå i det, der i dag er kendt som Rumænien. Reelt hed Dacia Automobile Dacia S.A. - koncernen er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault, som i øvrigt er en del af en af verdens største bilmastodontor, nemlig Renault/Nissan Alliancen. Dacia er Rumæniens største eksportvirksomhed med en andel på 10 procent af landets samlede eksport.

Automobile Dacia S.A. blev grundlagt i 1966 under navnet Uzina de Autoturisme Pitești (UAP). Den primære fabrik blev bygget i 1968 i Colibaşi (i dag Mioveni), som ligger nær Pitești. Dacia fik både mekanisk værktøj og udstyr samt det primære design fra Renault 12. I begyndelsen fremstillede Dacia den franske Renault 8 under licens, bedre kendt som Dacia 1100.

I september 1999 blev Dacia købt af Renault, med udgangspunkt i at gøre Rumænien til Renaults centrum for biludvikling i Centraleuropa og Østeuropa. Samtidig blev Renault-koncernens investeringer i Dacia øget markant.

På det danske marked var Dacia repræsenteret i 1980erne - men efter problemer med kvaliteten forlod man det danske marked i slutningen af det årti. I april 2013 kom Dacia tilbage under den dansk/nordiske Renault-importør, og det skete med modeller som Lodgy, Sandero og Logan. Siden kom også Dacia Duster til, som blev en stor succes - og det er lykkedes at opnå en markedsandel i omegnen af 1,5 procent herhjemme.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Brugte Dacia-modeller i Bilernes Hus

Leder du efter en brugt Dacia, så kan du med stor sandsynlighed finde den i Bilernes Hus. Vi har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i de senere år har vi også forhandlet Dacias forskellige modeller.
Vi har alle de kendte Dacia-modeller såsom Logan, Lodgy, Dokker og Duster. Og vi har selvfølgelig også i mange forskellige udstyrsvarianter samt i de populære Stepway-versioner.
På koncern-niveau er Bilernes Hus en af Danmarks største bilkoncerner, hvor du finder et bredt udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

Der er Dacia Duster - og så er der alle de andre

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du brugte Dacia i alle prisklasser. Fra de billige brugte Dacia-varianter til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller som eksempelvis Dacia Duster med firhjulstræk og masser af udstyr. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Du finder Dacia Duster til helt igennem fair priser i Bilernes Hus

Alle vores priser på brugte Dacia er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på godt og ordentligt købmandskab, og at det, der er en fair handel for begge parter, får dig til at kontakte os næste gang, du skal købe brugt bil eller du skal have din bil serviceret på et af vores værksteder. Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb din næste brugte Dacia i Bilernes Hus

I Bilernes Hus i Silkeborg, der er landets største bilforretning, får du altid brugte Dacia i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind til os og se det store udvalg.

Relaterede links