BN AUG 17 088

Hvad kan vi hjælpe med?

Book tid på værksted

ALLE biler er velkomne

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året. Vi har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi.

Vi er autoriseret servicepartner for i alt seks bilmærker: AudiBMWKiaNissanSkoda og Volkswagen.

Alle bilmærke er naturligvis velkomne på vores service- og autoværksted, hvor vores veluddannede mekanikere tager godt imod dig og din bil, ligegyldigt hvilket bilmærke du kører i.

Autoriseret servicepartner

På et autoriseret serviceværksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres, og at de deltager i specialkurser for de forskellige bilmærker.

Vores mekanikere har derfor specialviden om netop dit bilmærke og er trænet i hurtigt at diagnosticere eventuelle problemer med din bil.

Det betyder, at din bil er i trygge hænder. Ydermere er Bilernes hus tilmeldt Teknologisk Instituts værktøjs- og udstyrskontrol, så du og din bil er sikret den bedste behandling.

Eget lager med reservedele

Som autoriseret servicepartner har vi altid de nødvendige reservedele på lager. Vores mekanikere kan derfor udføre reparationen hurtigt og professionelt. 

Dét har direkte betydning for reparationens pris og hvor hurtigt, du får din bil retur.

 

Reparation og kontrol

Vi udfører ikke kun serviceeftersyn på vores værksted i Bilernes Hus. Vi klarer også stort set alle formere for tjek, udskiftning og reparation på både de mærker vi er autoriseret i samt alle andre bilmærker.

Vi hjælper dig med:

  • Skift af bremseklodser, bremseskiver, bremserør og bremsevæske
  • Servicering af tændings-, brændstof- og/eller motorstyringssystem
  • Skift af tandrem, tilbehørsrem m.m.
  • Skift af udstødning eller dele af udstødningssystemet
  • Udmåling og sporing af styretøj
  • Service af AC/Klimaanlæg
  • Reparation af stenslag eller udskiftning af forruden
  • Nye dæk og fælge

Serviceabonnement

Med et service abonnement hos Bilernes Hus går du, din økonomi og din bil en tryg fremtid i møde.

Tegner du en service abonnement hos Bilernes Hus sidder du med en fast månedlig ydelse, ligesom din bil med jævne mellemrum kommer ind til serviceeftersyn.

Find den service abonnement , der passer til netop din bil og dine behov under Service abonnement.

Akut hjælp til din bil

Opstår der et akut problem med din bil, forsøger vi altid at finde en tid i vores Ekspresservice. Her kan vi hurtigt undersøge, hvor omfattende problemet er, og finde en løsning.