Leder du efter en ny, brugt Cupra? Vi har 7 styk til salg

Du kender måske Cupra fra Seats modeller. Det startede nemlig som en betegnelse for de hurtigste og mest sporty modeller fra det spanske mærke. Seat har valgt at gøre det til et selvstændigt mærke i 2018, og den første bil med Cupra-logoet på fronten var Ateca. Der er også kommet modeller, der er designet og udviklet i Cupra, og her var Formentor den første model. Den bil har sat barren højt for, hvad man skal forvente af modeller fra det nye premium-mærke, der er kendetegnet ved eksklusivt design og fantastiske køreegenskaber.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af nyere, brugte Cupra på lager, og du finder dem her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor kan du også finde modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse. For at gøre det nemt for dig at overskue priserne har vi en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem, så du kan se, hvordan modellerne er prissat i forhold til resten af markedet.

Vi giver gerne en fair pris på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen, og så kan du være sikker på at få en bil, der holder længe endnu, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler, og så får du altid et halvt års garanti på din nye, brugte bil. Besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Cupra er racing og sport

Cupra Racing blev oprettet i 1985 og var oprindeligt en betegnelse for de hurtige og sporty performance-modeller hos det spanske mærke Seat. Det erstattede Seat Sport, og siden 2018 har det været et selvstændigt mærke, men stadig med tæt tilknytning til Seat.

De første modeller, der fik Cupra-logoet på fronten, var Leon og Ateca, der oprindeligt kom fra Seat. Det var de sporty udgaver af de to modeller, der rykkede over i det nye mærke. Siden kom Formentor, som var den første model, der er udviklet og designet hos Cupra, og den har virkelig sat en høj standard for, hvad vi kan forvente af mærket.

Diesel, benzin, plug-in hybrid eller fuldelektrisk

Når du skal have en ny, brugt Cupra, er der muligheder nok, når du skal vælge motor. Der er både diesel- og benzinmotorer, ligesom der også er kommet modeller, der kører helt eller delvist på el. Leon og Formentor fås nu som plug-in hybrid, der giver dig delvist elektrisk kørsel.

Vil du køre ren el, så er det Cupra Born. Det er den første rene elbil fra mærket, og den er altså udviklet og designet til at være elbil. Der er masser af lækkert udstyr og fede detaljer, der understreger den sportslige profil, der kender bilmærket.

Årgang 2018-2024 af Cupra-modeller

Cupra er et relativt nyt mærke, og det blev etableret i 2018. Derfor kan du ikke finde brugte modeller, der er ældre end årgang 2018. Derudover er der brugte biler fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Der er flere fordele ved at vælge en brugt udgave: Bilen er klar til levering med det samme, og samtidig tager du toppen af nyprisen. Og du kan være helt tryg ved at købe en brugt bil hos os. Vi sørger nemlig for at udbedre eventuelle fejl og mangler, og vi gennemgår bilen grundigt under klargøring. Du får desuden et halvt års garanti på din nye, brugte bil, når du køber den i Bilernes Hus.

Cupra byder på flere modeller

Selvom det ikke er mange år siden, at Cupra blev startet, er der allerede et bredt udvalg af modeller. Leon og Ateca er kommet direkte fra Seats modelprogram, mens der også er blevet udviklet modeller i Cupra-regi.

Den første var Formentor, som har et sportsligt ydre, op til 310 hk og en tophastighed på 250 km/t. Den er indbegrebet af mærket med designet og performance-ydelse. Der er også kommet en fuldelektrisk model på programmet med Born, og der kommer helt sikkert også mange flere spændende premium-modeller i fremtiden.

Find din nye, brugte Cupra i Bilernes Hus

I Bilernes Hus har vi et udvalg af brugte Cupra, og hele udvalget er samlet på denne side. På hver bils side kan du læse mere om bilen og blandt andet se udstyrsniveauet, og hvilken motor den har.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på siden og bestille bilen til levering hjemme hos dig. Du kan også vælge finansiering, ligesom vi gerne give et tilbud på en byttebil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her, og du er altid velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og for at prøvekøre bilerne.

Relaterede links