Køb en af vores 0 nyere brugte Peugeot 208

Tilbage i 2012 lancerede Peugeot deres efterfølger til 207, nemlig Peugeot 208. Anden generation kom i 2019. Der er tale om en minibil, og den har både været på markedet som tre- og femdørs hatchback. Men i dag fås den fra ny kun som femdørs. Det er en sporty og velkørende bil, der er oplagt til bykørsel, og størrelsesmæssigt tilhører den b-segmentet, der også kaldes Polo-segmentet. Den deler platform med modeller som Peugeot 2008, Citroën C4 og DS 3 samt Opel Corsa og Opel Mokka.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte Peugeot 208, og vi har samlet alle modeller her på siden. Du kan også finde biler, der står hos Bjarne Nielsen-bilhuse, og det skyldes, at vi er en del af samme koncern, nemlig Nielsen Car Group. Med mere end 30 års erfaring som bilforhandler kan du trygt handle bil hos os.

Vi kan hjælpe med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en brugt bil hos os, og vi gennemgår den grundigt, inden du får den. Eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, og du kan derfor være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Peugeot 208 er en populær bestseller

  År efter år ligger Peugeot 208 i toppen af salgslisterne i Danmark. I 2022 var det den mest solgte personbil fra ny, og der er god sandsynlighed for at støde på den, når du kører på den danske landeveje. Bilen blev lanceret i 2012 som erstatning for Peugeot 207, og anden generation kom i 2019.

  Den taler til et bredt publikum, som kan bruge bilen som pendlerbil eller bil nummer to. Og den kan passe til både singlen, parret eller den lille familie, som ikke har brug for et stort bagagerum, men plads til det vigtigste. Den er velkørende og har det vigtigste udstyr.

  Vælg motor: Benzin eller diesel

  Den lille bybil Peugeot 208 fås med enten benzin- eller dieselmotor, og motorerne er i forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dig. Den er desuden kommet i en fuldelektrisk udgave kaldet e-208.

  Det er muligt at finde bilen med både manuelt gear og automatgear, men der vil nok være en del flere med manuelt gear fremfor automatgearet.

  Allure, Signature og Envy er blandt udstyrsniveauerne

  Vision Pack og Vision Sport er blandt de nuværende udstyrsniveauer for Peugeot 208, men der er mange forskellige udstyrsniveauer at vælge mellem. Tidligere har det været Allure, Signature og Envy, du kunne få den med.

  For at holde prisen budgetvenlig så er der kun det vigtigste standardudstyr i bilen, men det kan sagtens opgraderes ved at vælge andre udstyrsniveauer. Du kan på hver brugt bils side se hele listen over, hvilket udstyr der er i netop den, og vi hjælper dig også gerne med at finde den rette model, så du får det udstyr, du ønsker.

  Årgang 2018-2024 af brugt Peugeot 208

  Peugeot 208 er blandt de bedst sælgende biler i Danmark og kombineret med, at den har mere end 10 år på bagen, så findes der ret mange brugte varianter af bilen. I Bilernes Hus har vi som udgangspunkt kun modeller, der er op til seks år gamle, og du kan derfor finde brugt Peugeot 208 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Når man køber brugt, er der flere fordele, og det er værd at fremhæve, at man tager toppen af nyprisen, og dermed kan få pengene til at række lidt længere. Og så er bilen på lager til levering med det samme. Du slipper altså for ventetid og kan blive godt kørende med det samme.

  Køb din nye, brugte Peugeot 208 i Bilernes Hus

  Er det Peugeot 208, der skal være din nye, brugte bil, så finder du den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og for at gøre det synligt for dig har vi et samarbejde med en uafhængig partner, der vurderer vores priser. Vurderingen kan ses her på siden, så du nemt kan se, hvordan bilerne er prissat i forhold til resten af markedet.

  Hvis du allerede har fundet den rette model, kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjemme hos dig. Du kan vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb af brugt bil online her, og så er du altid velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor du finder Danmarks største bilhus.

  Relaterede links