Se nærmere på de 34 nyere brugte Audi, som vi har til salg i Bilernes Hus

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Audi - og vi er desuden autoriseret serviceværksted for det tyske premium mærke. Derfor kan du roligt foretage dit næste køb af en nyere brugt Audi i Danmarks største bilforretning - Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et højt niveau, når det drejer sig om kundeservice, ordentlighed og kendskabsgrad til bilmodeller.

Altså: Vælger du at købe din nyere brugte Audi hos os, så får du glæde af glæde af vores store knowhow samt et serviceniveau, du ellers skal lede længe efter. For os er Audi indbegrebet af tysk fornuft, kvalitet og ordentlighed. Du finder naturligvis samtlige Audi-modeller hos os, fra A3 og A4 over Q3 og Q5 til e-tron og TT Coupé.

I Bilernes Hus er vi en del af Nielsen Car Group-koncernen - og her sælger vi samlet set mere end 10.000 biler om året - både nyere brugte og helt fabriksnye biler. I hvert eneste tilfælde sørger vi selvfølgelig for at rådgive dig grundigt under hele processen - og selv om handlen er afsluttet, så er du ikke glemt hos os. Du kan med andre ord være sikker på en bilhandel uden problemer - og at vi taler fair priser hele vejen igennem. Både på den bil, som du køber hos os - og på den bil, som du eventuelt vælger at lade indgå som en del af handlen.

Som sagt har Audi gennem årtier været et af de mest efterspurgte og eftertragtede bilmærker - både internationalt såvel som på det danske marked. Vi har mange års erfaring med at sælge kvalitetsbilerne med de ikoniske fire ringe på fronten. Vi skal helt tilbage til 1910 for at finde det år, hvor Audi blev grundlagt. Audu blev siden fusioneret ind i en og samme koncern med tre andre bilproducenter - og hed herefter Auto Union.

Siden 1977 har samtlige bilmodeller, der kom fra koncernen, båret navnet Audi på bagklappen - og allerede på det tidspunkt havde Volkswagen-koncernen overtaget ejerskabet. Gennem de seneste tre årtier har Audi slået sit brand fast som en af firmabilisternes foretrukne leverandører - og mærket har i adskillige år været helt i toppen på bestseller-listerne. Sammen med de to konkurrenter fra det sydtyske, henholdsvis BMW i München og Mercedes-Benz i Stuttgart, hører Audi til de bedst sælgende premium-brands i verden.

Audi er ligeledes blevet kendt for sine Quattro-modeller, der leverer et højtydende og særdeles velfungerende firhjulstræk. Helt klassisk er den reklamefilm, hvor en Audi 100 Quattro kører op ad en skihopbakke - uden slinger i valsen. Du kan se den her.

34 BILER
Viser nu 21 af 34 biler
Vis flere biler

Køb en ny brugt Audi i Bilernes Hus

I Bilernes Hus har vi selvfølgelig et bredt udvalg af personbiler fra Audi, som vi desuden har autoriseret service af. Tyske Audi er et af de toneangivende bilmærker i premium-segmentet, og der er altså tale om biler i den bedre ende af skalaen. Heldigvis fås bilmodellerne fortsat til fine priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Audi er ensbetydende med komfort, kvalitet og et stort kraftoverskud. Oven i handelen får man en høj grad af prestige, når man vælger en tysk premium-bil med fire ringe på fronten.

Få en brugt Audi som firmabil eller familiebil

Er du på udkig efter en premiumbil, der skiller sig ud fra mængden på den gode måde, så bør du se nærmere på de brugte Audi-modeller, som du finder her i Bilernes Hus i Silkeborg - Danmark største bilforretning. Her møder du et bredt udvalg og finder både den overdådige direktørvogn, den rummelige limousine og den sporty familie-stationcar. Audi breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du brugte Audi-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken brugt Audi du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.

Du møder fair priser på brugte Audi

Vi tror på godt købmandskab og at det, der er en fair handel for begge parter, har den sidegevinst, at du også kontakter os næste gang, hvor du skal købe brugt bil eller skal have bilen på værksted. Vores priser er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Er du i tvivl, så læs vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedst bedømte bilforhandlere i Danmark.

Du skal købe brugt Audi i Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Du får altid brugte Audi i topkvalitet til en fair markedspris i Bilernes Hus i Silkeborg. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i vores forretning og se det store udvalg.

Relaterede links