Vi har 4 nyere brugte Ford Ranger til salg

Den perfekte arbejdsmakker er den stærke pickup Ford Ranger. Bilen klarer alt, uanset terræn og vejr, og på det rummelige lad har du plads til materialer og værktøj. Den kan fås i forskellige størrelser som Single Cab, Rap Cab og Double Cab. Fjerde generation er kommet på markedet i 2022.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af brugte Ford Ranger, som du finder her på siden. Du kan også se brugte modeller fra Bjarne Nielsen, da vi er del af samme koncern, Nielsen Car Group. Bjarne Nielsen er Danmarks største Ford-forhandler og har derfor stor viden om mærket, ligesom de har adgang til mange brugte modeller, og sammen kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette bil.

Vi kan stå for både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber brugt bil hos os. Skal bilen bruges til erhverv, tilbyder vi desuden erhvervsleasing til attraktive priser. Kontakt os i Bilernes Hus for at høre mere.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Den stærke arbejdshest: Ford Ranger

Ford Ranger er en klassisk pickup, der både klarer tunge opgaver og svært terræn. Den er designet og udviklet til at kunne det hele, og det er en virkelig stærk bil. På ladet er der plads til materialer og værktøj, mens kabinen tilbyder rummelighed og komfortable sæder.

Den har firehjulstræk og klarer nemt både grus- og markveje, og det er derfor en fantastisk arbejdsmakker til landmanden, håndværkeren eller dig, som har brug for en stærk bil. Velkørende både på vejen og off road – det er en vaskeægte pickup!

Udstyrsudgaver som WildTrak, XL og Raptor

Der findes forskellige varianter af Ford Ranger, og de forskellige varianter har navne som WildTrak og XL. Derudover er der den særlige udgave Raptor, som designmæssigt skiller sig ud. Den har desuden en fremragende støddæmpning, som gør den ekstra velegnet til svært terræn og off road-kørsel.

På hver model kan du læse mere om udstyr og varianten, så du får den rette udgave. Anhængertræk kan desuden eftermonteres, hvis det mangler, og det kan være en god idé, for du får masser af trækkraft med en Ranger, der kan have helt op til 3500 kg på anhængertrækket.

Effektive og kraftfulde dieselmotorer

Det kræver en kraftfuld motor at drive en terrængående pickup, og Ford har fornyet Ranger med deres avancerede 2,0 liters EcoBlue-dieselmotorer, som er både pålidelige og effektive med masser af hestekræfter.

På hver bilmodels side kan du se, hvilken motor den har, og du kan med fordel prøvekøre den model, du har udset dig for at mærke, om motoren lever op til dine krav.

Årgang 2018-2024 af brugte Ranger

I Bilernes Hus finder du primært brugte modeller, der er op til seks år gamle. Der kan være undtagelser, hvis bilen ikke har kørt så langt, eller hvis det er en særlig model. Men som udgangspunkt finder du brugte Ford Ranger fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Fra årgang 2023 er det en ny generation af bilen.

Når man køber brugt, tager man lige toppen af nyprisen, og det giver mulighed for at få mere udstyr eller bare spare pengene. Derudover er den store fordel, at den brugte bil er på lager til levering stort set med det samme. Du kan derfor hurtigt blive godt kørende igen.

Brugt Ford Ranger finder du i Bilernes Hus

Her på siden finder du alle vores brugte Ford Ranger, og vi har fået en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet. Det gør det nemt for dig at få et overblik over priserne, så du kan finde den rette bil. Vi gennemgår desuden bilen grundigt i klargøring og udbedrer eventuelle fejl og mangler.

Når du har fundet den bil, du gerne vil have, kan vi hjælpe med finansiering eller med leasing, hvis bilen er til erhvervsmæssig brug. Gennem vores leasingselskab LEASING Dk tilbyder vi attraktive erhvervsleasingpriser – også på Ranger. Kontakt os eller besøg Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere.

Relaterede links