BN AUG 17 082 BH Logo WEB

Velkommen på værkstedet

BN AUG 17 060 BH Logo

VI ORDNER DIN BIL

Bilernes Hus er til alle biler

I Bilernes Hus tager vi imod alle biler, uanset mærke, alder og stand, og vi leverer altid et værkstedsarbejde i høj kvalitet. Vi er autoriseret værkstedspartner for Audi, BMW, Kia, Nissan, Volkswagen og Skoda, som vi derfor kender ekstra godt.

Vi løser alle typer af opgaver på værkstedet lige fra hjulskifte og stenslag til reparationer af større skader på bilen. Vores værksted er et af de største i Danmark, og vi servicerer mere end 30.000 biler om året.

Vi har derfor set det meste, og der er masser af erfaring at trække på - også når din bil skal på værksted.

Book værkstedstid

Find dit nærmeste værksted

Skal bilen på værksted, kan du bruge vores værksted i Bilernes Hus, men du kan også benytte et af værkstederne hos Bjarne Nielsen.

Hvad kan værkstedet hjælpe med?

BN AUG 17 094

Værkstedet er klar

Med over 80 lifte til personbiler er værkstedet i Bilernes Hus blandt de største i Danmark. Vi har et stort hold af kompetente mekanikere, som er klar til at hjælpe dig med dit værkstedsbesøg.

Det er vigtigt for os, at du altid er godt kørende, og det sørger vi blandt andet for på værkstedet. Lige fra serviceeftersyn til akut hjælp, når uheldet er ude, så hjælper vi dig videre. Og skal bilen være længere tid på værksted, har vi selvfølgelig også lånebiler. 

Du kan altid booke tid på værkstedet direkte på vores hjemmeside.

Det tilbyder vi på værkstedet

BN AUG 17 135 BH Logo

Alle værkstedsydelser

Hjulskifte, reparation af stenslag og synsgennemgang er blot nogle af de ydelser, vi tilbyder på værkstedet. Er du i tvivl om, hvad der er galt med bilen, eller vil du vide, hvordan du vedligeholder den bedste, gennemgår vi den gerne og kommer med et uforpligtende tilbud og giver gode råd.

Det er altid en tillidssag at have sin bil på værksted, og det er vigtigt for os, at du ved, at bilen altid er i gode hænder hos os.

Vi svarer på alle store og små spørgsmål, og er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig. 

Se alle vores ydelser

Biler I Uheld

Udbedrer alle skader

Lige fra den lille ridse eller bule til en næsten totalskadet bil. På værkstedet i Bilernes Hus klarer vi det hele, og vi hjælper også gerne med at udfylde skadesanmeldelse til forsikringsselskabet, ligesom vi også tager dialogen med taksator.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og du kan derfor roligt tage fat i os, hvis du har fået en skade på bilen.

Vi sørger for, at du bliver hurtigt kørende igen, og at bilen kommer i samme stand som inden uheldet. 

Få udbedret skader på bilen

BN AUG 17 155 BH Logo (1)

Autoriseret værksted for seks mærker

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret værksted til din bil, og i Bilernes Hus er vi autoriseret værksted for Audi, BMW, Kia, Nissan, Volkswagen og Skoda. Det betyder, at vores mekanikere er specialister i at reparere biler fra netop de mærker.

De får løbende opdateret deres kompetencer, så de kender bilerne ud og ind, ligesom udstyret altid er tidssvarende på værkstedet. Vi anvender altid originale reservedele og arbejder altid efter forskrifterne. 

Men det vigtigste er måske, at der aldrig er tvivl om, du kan benytte fabriksgarantien, når du anvender et autoriseret værksted.

Vi er autoriseret værksted for følgende mærker