Køb en af vores 0 nyere brugte Kia e-Niro

Kia e-Niro er en fuldelektrisk bil, der blev lanceret i 2018 som en efterfølger til Kia Niro, der kom på markedet i 2016 som hybrid (HEV) og plug-in hybrid (PHEV). Elbilen fuldendte det miljøvenlige Niro-modelprogram. Da anden generation kom på markedet i 2022, blev alle motortyper samlet under navnet Kia Niro, og dermed udgik e-Niro som model. Den fås derfor kun som brugt model i dag, men det er stadig en velkørende elbil, som kører op til 455 km afhængig af batteriets størrelse.

Vi er autoriseret Kia-forhandler i Bilernes Hus i Silkeborg, og vi har derfor et stort kendskab til både mærket og modellen e-Niro. Vi har et udvalg af brugte modeller, som du kan se her på siden, hvor der også vises brugte udgaver fra Bjarne Nielsen, der er en del af Nielsen Car Group, ligesom vi også er.

Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring, er det også noget, vi kan hjælpe med, når du køber en ny, brugt Kia e-Niro. Vi gennemgår bilen grundigt under klargøring, og hvis der er fejl eller mangler, udbedres det, ligesom vi giver et halvt års garanti på bilen. Med Kia er du desuden dækket ekstra godt ind, for de tilbyder syv års fabriksgaranti på deres biler, og den garanti følger bilen, selv hvis den skifter ejer. Kontakt os i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Elbilen Kia e-Niro er en rummelig crossover

  Kia e-Niro kom på markedet i 2018, og det blev den sidste model i Kias Niro-modelprogram af mere miljøvenlige biler. På det tidspunkt var der allerede to Niro-modeller på markedet som hybrid og plug-in hybrid. Med e-Niro kom den fuldelektriske udgave, som straks tiltrak opmærksomhed.

  Modellen er en crossover, som designmæssigt er virkelig populær. Den høje indstigning er komfortabel, og man sidder højere i bilen, så man har et særdeles godt overblik over vejen. Derudover havde og har modellen et iøjnefaldende design og virkelig gode køreegenskaber. Du får en velkørende bil til en overkommelig pris.

  e-Niro blev til Niro i 2022

  Da den nye generation af Niro kom på markedet i 2022, valgte Kia at forenkle programmet, så der nu er to drivlinjer: Fuldelektrisk (EV) og plug-in hybrid (PHEV). Samtidig blev e’et i e-Niro droppet, så alle udgaver nu er samlet under navnet Niro.

  Dermed fås e-Niro nu kun som brugt, og det blev reelt en model, der kun fik fire år på markedet, selvom den nu fortsætter under et nyt navn. Den nye Niro blev også udviklet helt fra bunden igen, så der er flere forskelle på de to generationer.

  Komfortabel elektrisk kørsel og med automatgear

  Med Kia e-Niro får du den komfortable elektriske kørsel, som er utrolig støjsvag. Der vil selvfølgelig stadig være støj i kabinen, men da der ikke er motorlarm, er det et minimum. Den har desuden en masse lækkert udstyr og teknologi, som gør det nemmere og mere behageligt at køre bilen. Det er eksempelvis adaptiv fartpilot, LED-kørelys, automatisk fjernlys og nødbremse.

  I elbilen e-Niro er der også et trinløst automatgear, og den har en ”shift-by-wire”-drejekontakt, som fungerer som gearvælger fremfor en almindelig gearstang.

  Op til 455 km i rækkevidde

  Der har været to versioner af Kia e-Niro på markedet. En udgave med en batteripakke på 64 kWh og en med et batteri på 39,2 kWh. Batteriet på 64 kWh er den længst rækkende, og den har en rækkevidde op til 455 km, og hvis der kun køres i byen, kan den nå helt op på 615 km. Den har en ydelse på 204 hk.

  Det mindre batteri på 39,2 kWh giver en rækkevidde op til 289 km, og den har en ydelse på 136 hk. Den kan lades med op til 100 kW, og for det store batteri tager det lige i underkanten af en time at lade det op til 80% med en hurtiglader.

  Vælg udstyrsniveau: Vision, Comfort og Advance

  Fælles for alle udstyrsniveauer på Kia e-Niro er, at der er masser af lækkert udstyr og teknologi. Spørgsmålet er så, hvor meget du vil opgradere bilen. Den blev lanceret med versionerne Vision, Comfort og Advance, men fås også i Spirit og Premium udstyrsniveauer.

  Du kan altid på hver brugt bils side læse mere om, hvilket udstyrsniveau bilen har, og hvad der præcis er i netop den model. På den måde er du sikker på at få det udstyr, som du ønsker og drømmer om. Mangler der noget, er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig med at finde den rette bil til dig.

  Brugt Kia e-Niro årgang 2018-2022

  Kia e-Niro er som sagt en udgået model, og den fås derfor kun som ny under navnet Niro. I Bilernes Hus finder du den brugt fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022, som var sidste år, der blev produceret e-Niro.

  Udover at det ikke er muligt at få bilen fra ny, så er der også andre fordele ved at vælge at købe brugt. Man får lige taget toppen af nyprisen, og samtidig er bilen på lager til levering med det samme. Du kan derfor hurtigt blive godt kørende igen. Vi giver altid et halvt års garanti på vores brugte biler, og med Kia får du desuden deres syv års fabriksgaranti, der følger bilen, selvom den skifter ejer.

  Køb din brugte Kia e-Niro i Bilernes Hus

  Er du faldet for Kia e-Niros flotte design, lækre udstyr og gode rækkevidde? Så finder du den brugt i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan få et overblik over, hvordan prisen på den model, du har kig på, er i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet den bil, du ønsker, kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få den leveret hjemme hos dig selv. Du kan vælge finansiering, ligesom vi også gerne giver dig en pris for din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver altid en fair pris for byttebiler. Du kan læse mere om køb online her, og så er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i Bilernes Hus.

  Relaterede links