Køb en af vores 3 nyere brugte Peugeot 508

Peugeot 508 er en elegant og moderne familiebil, som fås i to udgaver: Sedan og stationcar kaldet SW. Stationcaren er naturligvis den mest rummelige, mens sedan-udgaven har et mere sporty design. Uanset hvilken udgave du vælger, får du en komfortabel bil med god plads til både fører og bagsædepassagerer. Bilmodellen blev lanceret i 2011, og den kom på markedet som erstatning for den mindre Peugeot 408 og den større 607. I 2018 kom anden generation, og bilen får desuden et facelift i 2023.

I Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte Peugeot 508, som vi har samlet på denne side. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og derfor finder du brugte biler fra begge bilhuse. Vi står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, når du skal finde din nye bil.

Finansiering, serviceaftale og forsikring hjælper vi også gerne med, når du køber en brugt bil hos os. Og du kan trygt handle brugt bil med os – vi sælger mere end 10.000 brugte modeller hvert år, og vi gennemgår bilerne grundigt inden aflevering. Eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, og du kan være helt sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Peugeot 508 er en elegant og rummelig bil

I 2011 kom Peugeot 508 på markedet, og den placerede sig størrelsesmæssigt mellem Peugeot 408 og Peugeot 607. Det var de to modeller, den kom til at erstatte i Peugeots modelprogram. Udvendigt er den moderne og elegant med en slank profil. Indvendigt er den kendt for sin komfort og kvalitet.

Det er altid en fornøjelse at sætte sig bag rattet i Peugeot 508. Den er rummelig på både for- og bagsæder, og hvis man ser bort fra SUVs og crossovers, så er den største model i modelprogrammet.

To udgaver: Sedan eller stationcar (SW)

Der er to udgaver af Peugeot 508: Den fås som sporty sedan og rummelig stationcar. Sedan-udgaven har en et stilsikkert og sporty design, og den skiller sig virkelig ud på vejene. Den har god plads på både for- og bagsæder.

Skal der være god plads til oppakning, så er det stationcar-udgaven, du skal vælge. Den kendes med navnet SW, og så kan du også tydeligt se forskel på bagenden. Den kombinerer komforten fra pendlerbilen, stationcarens rummelighed og det sportslige udtryk fra en coupé. Der er god plads til hele familien, og så er det pakket ind i et flot design.

Vælg mellem benzin, diesel eller plug-in hybrid

Uanset om du vælger sedan- eller stationcar-udgaven, er der tre typer af motor at vælge mellem: Benzin, diesel eller plug-in hybrid. Peugeot kalder det Power og Choice, og det dækker over, at du frit kan vælge motor, uden at bilen bliver anderledes. På den måde vælger kunden efter, hvad der passer bedst til deres hverdag, fremfor man også skal overveje forskelle i udstyr og design, når man vælger motor.

Benzin- og dieselmotorerne fås i forskellige størrelser og er med manuelt gear eller automatgear. Plug-in hybrid-motoren blev lanceret i 2020, og her er der op til 52 km på ren el. De er med automatgear.

Peugeot 508 SW PHEV kåret som Årets Firmabil 2021

Peugeot 508 SW plug-in hybrid har vundet prisen som Årets Firmabil 2021, og det var første gang, at en plug-in hybrid vandt prisen. Juryen vurderer et udvalg af biler, som egner sig som firmabil, og der bliver blandt andet lagt vægt på, at den er komfortabel på lange køreture. Den skal selvfølgelig køre godt, og så har designet også en betydning.

For Peugeot 508 blev design og interiør fremhævet, ligesom komforten også blev rost. Plug-in hybrid-motoren var også en af grundene til, at den vandt, fordi flere og flere firmabilister ønskede (og ønsker) at køre mere på el.

Udstyrsvarianter som Allure, Line og GT

Der har siden lanceringen af Peugeot 508 været flere forskellige udstyrsniveauer. Man kan blandt andet finde den med udstyrsnavne som Allure Pack, Line Pack og GT Line.

Det betyder også, at udstyret har ændret sig gennem tiden, og derfor er den bedste måde at tjekke, om bilen har det udstyr, du ønsker, at trykke ind på den brugte bils side. Her finder du hele listen over udstyr. Du kan også her i oversigten bruge filtreringen til at markere det ønskede udstyr.

Årgang 2018-2024 af brugt Peugeot 508

Der findes brugt Peugeot 508 helt tilbage fra 2011, hvor bilen kom på markedet. I Bilernes Hus sælger vi dog primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, at du kan finde brugte Peugeot 508 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også fra 2024.

Når du køber brugt, er der flere fordele. Det er blandt andet, at man lige tager toppen af nyprisen, og så er bilen på lager til levering stort set med det samme. Der er derfor ikke lang ventetid på grund af produktion af bilen, og du kan derfor hurtigt blive godt kørende.

Køb brugt Peugeot 508 i Bilernes Hus

Skal Peugeot 508 være din kommende bil, så finder du den her i Bilernes Hus. Og prisen er altid skarp. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser i forhold til resten af markedet, og du kan her i oversigten se vurderingen. Vurderingen er også på hver brugt bils side.

Ved du, hvilken bil du vil købe, kan du bestille den direkte på vores hjemmeside. Her kan du vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde din nuværende bil i bytte. Vi giver altid en fair pris på byttebiler og kommer gerne med et bud på den. Du kan læse mere om køb af brugte biler online her. Du er selvfølgelig også altid velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg. Her finder du Danmarks største bilhus med minimum 300 biler i udstillingen.

Relaterede links