Køb en af vores 0 nyere brugte Audi e-tron

Audi e-tron var en stor nyhed, da den blev lanceret i 2019. Det er det selvfølgelig, når der kommer spritnye bilmodeller, men den var samtidig Audis første rene elbil. Udviklet og designet til ren elektrisk kørsel. Det er en sporty SUV, der siden er kommet både som Sportback, S-model og i GT-udgaver.

I Bilernes Hus har vi et autoriseret Audi værksted, og vi kender alt til Audi. Du kan derfor trygt købe din brugte Audi e-tron hos os. Under klargøring bliver bilen gennemgået grundigt, og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du kan være sikker på at få en brugt bil med mange kilometer i sig.

Her på siden kan du se vores udvalg af brugte e-tron, og da vi er en del af Nielsen Car Group, kan du også se modeller fra Bjarne Nielsen bilhuse i hele landet. Vi har desuden gjort det nemt for dig at overskue priserne, som bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Du kan derfor hurtigt se, hvordan priserne på de brugte biler er i forhold til resten af markedet.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Oplev Audis første rene elbil: E-tron

  Audis elektriske eventyr startede med e-tron. Det er den første rene elbil fra det tyske mærke, og den blev lanceret i 2019. Med Audis designlinjer, masser af udstyr og teknologi, hurtig opladning og en rækkevidde på 434 km kan man kun være imponeret over, hvad Audi har skabt med denne model.

  Den har firehjulstræk (Quattro), og så er det en SUV, der giver plads og bekvemmelighed, som er med til at gøre biltypen populær. Der er flere udgaver at finde brugt: SUV, Sportback, S-model samt to GT-udgaver. Der er derfor nok mulighed for at ramme en brugt udgave, som du vil kunne lide, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette.

  Udstyrsniveauerne Prestige eller S line

  Elektrisk bagklap, LED-for- og baglygter, parkeringshjælp og navigation er noget af det standardudstyr, du finder i Audi e-tron. Med udstyrsniveauet Prestige er der altså masser af udstyr og teknologi at komme efter.

  Vil du have en mere sporty bil, så er det S line-modellerne du skal gå efter. Her der sporty designdetaljer både ude og inde. Du kan på hver brugt bil læse mere om udstyrsniveauet, så du er sikker på, at bilen har det udstyr, som du drømmer om.

  Tung last på anhængertræk

  Audi har lagt sig i selen for at gøre e-tron til en allround elbil forstået på den måde, at den kan dække mange behov. Lige fra singlen til familien er den et godt valg. En ting, der også viser, hvor alsidig den er, er muligheden for at have op til 1800 kg på anhængertrækket. Det giver mulighed for både trailer og mindre campingvogn, og derfor kan man lægge bekymringen om, at elbiler ikke kan trække noget, til side. Det kan Audi e-tron nemlig.

  Du kan på hver brugt model se, hvilket udstyr den har, og dermed også, om der er anhængertræk. Det kan selvfølgelig altid eftermonteres, så du kan få fuld glæde af bilens mange muligheder.

  SUV, Sportback eller performancemodeller

  I starten kunne man få Audi e-tron i én udgave: Klassisk SUV. Siden er der kommet en Sportback-udgave, der har en mere afrundet bagende, ligesom der også er performancemodellerne S og GT.

  Audi e-tron S er den første S-model på ren el, og Audi kalder den ”performance på el”. Den har for eksempel 503 hk. Der findes også både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT, der altså er gran turismo-udgaver. De accelererer lynhurtigt – helt ned til 3,3 sekunder tager det at komme fra 0-100 km/t.

  Audi e-tron fra årgangene 2019-2024

  Det er ikke mange år siden, at Audi e-tron kom på markedet, og de tidligste brugte modeller er altså fra lanceringsåret i 2019.

  Ellers er der mulighed for at finde brugte biler fra årgang 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. En af fordelene ved at købe brugt er, at du tager toppen af prisen, og med e-tron får du altså stadig en ret ny bil, uanset hvilken årgang du vælger.

  Audi e-tron skal købes i Bilernes Hus

  Skal Audi e-tron være din nye, brugte bil, så kig forbi Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er autoriseret Audi værksted og kender derfor mærket ud og ind, og vi kan rådgive og guide dig til at finde den rette model. Du kan også se vores udvalg her på siden, hvor du også nemt kan overskue, hvordan priserne er i forhold til markedet. Vi har en uafhængig samarbejdspartner, som vurderer priserne, og det giver dig et nemt overblik.

  Har du fundet en brugt bil, som du vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og få bilen leveret hjem til dig. Her kan du også vælge finansiering, og hvis du har en bil, der skal indgå i handlen, giver vi dig også gerne en pris på den. Du kan her læse mere om køb af brugte biler online eller besøge os i Bilernes Hus.

  Relaterede links