Køb en af vores 8 nyere brugte Peugeot e-208

Peugeot e-208 er den fuldelektriske udgave af Peugeot 208, som er en virkelig populær model. Der er ca. 275.000 Peugeot’er på de danske landeveje, og mere end hver femte af dem er 208. Det er den mindste model i Peugeots modelprogram, og som elbil har den været på markedet siden 2019, hvor anden generation af modellen blev lanceret. Den har et 50 kWh batteri, og de nyeste udgaver kører op til 360 km på en opladning.

Peugeot e-208 er et rigtig godt bud på en elektrisk bybil, særligt fordi den med elmotoren ikke udleder CO2 under kørsel, og den kan derfor køre i selv de strengeste miljøzoner. Designet er det samme som på benzin- og dieseludgaven, dog har den nogle blå designdetaljer, der får den til at skille sig ud. Her på siden finder du vores udvalg af brugte e-208, og der er biler fra både Bilernes Hus samt Bjarne Nielsen-bilhusene, fordi vi er i samme koncern, Nielsen Car Group.

I Bilernes Hus hjælper vi dig gerne med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber bil hos os. Vi gennemgår altid bilen grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, inden du får den, og derfor kan du være helt tryg ved at købe en ny bil hos os.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Peugeot e-208 er 100% elektrisk

Tilbage i 2019 satte Peugeot strøm til deres utroligt populære 208, da modellen kom i anden generation. Den fik navnet Peugeot e-208, og det er en fuldelektrisk udgave af benzin- og dieselmodellen. Den er bygget på samme platform som søstermodellen, og den er en smule større bagerst for at gøre plads til batteriet, men ellers er de ens i størrelse og design.

Peugeot ville nemlig gøre det muligt for kunderne at vælge alene efter, hvilken motor der passer bedst til ens kørselsbehov. Elbilen har desuden flere blå designdetaljer for at understrege, at den er elektrisk.

Klassisk 5-dørs bybil

Peugeot e-208 er dermed også en klassisk bybil, og den kompakte størrelse gør det nemt at komme omkring i byen og parkere. Og med elmotoren, der ikke udleder CO2 under kørsel, kan den også komme ind i selv de strengeste miljøzoner i byen.

Den kompakte størrelse betyder også, at der ikke er meget plads i bilen, men du får stadig en god komfort på forsæderne. Det er primært på bagsæderne og i bagagerummet, at kompromiset er. Men fordi det er en 5-dørs bil, kan bagsæderne lægges ned for at gøre pladsen i bagagerummet større.

Peugeot e-208 har 50 kWh batteri og god rækkevidde

Der er blevet plads til et 50 kWh batteri i Peugeot e-208, og der findes altså ikke en standard range eller long range, som kendes fra andre modeller. Der er én størrelse, og det gør det virkelig nemt at vælge udgave.

Rækkevidden er også ret fin for elbilen. I de nyeste modeller er den opgivet til op til 362 km. Tallet kan dog være mindre for de brugte modeller, fordi batteriteknologien løbende forbedres. Da den blev lanceret, var det op til 340 km. Den kan lade med op til 100 kW på en DC-lynlader, og du kan derfor lade fra 0-80% på en halv time, og dermed kan du hurtigt komme videre, når du er på længere ture.

Vælg udstyrsniveau: Allure, Active Pack og GT

Hvor der kun er en batteristørrelse at vælge mellem, så er der lidt flere udstyrsniveauer. Den fås blandt andet som Active, Active Pack og som sporty GT. Der er derfor god mulighed for at finde netop det udstyr, du ønsker af din kommende bil.

Udstyrsniveauer kan ændre sig, og der kan være tilkøbspakker på bilmodellerne. Derfor kan du på hver bilmodels side se hele udstyrslisten og dermed sikre dig, at bilen har det udstyr, du gerne vil have. Men uanset hvilken model du går med, får du et et-trins automatgear, fordi det er en elbil.

Årgang 2019-2024 af brugt Peugeot e-208

I Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Med Peugeot e-208 betyder det, at du kan finde brugte modeller fra hele bilens levetid, da den kom på markedet i 2019. Du finder altså brugt Peugeot e-208 fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024 hos os.

Fordelen ved at købe brugt er blandt andet, at du tager toppen af nyprisen, og så er bilen på lager, klar til levering stort set med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan blive godt kørende i din nye, brugte bil.

Køb din brugte Peugeot e-208 i Bilernes Hus

Er du faldet for den smarte elbil Peugeot e-208? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi har altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, så du nemt kan se, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet. Vurderingen finder du her i oversigten samt på den brugte models side.

Er der en bestemt bil, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden, og få bilen leveret hjem til dig. Læs mere om køb online her. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg – Danmarks største bilhus.

Relaterede links