Vaerksted Bilernes Hus 2023 Reparation Af Oedelagt Bil

Stor skade på bilen?

Har du været i et større uheld med bilen, så er der hjælp at hente hos os. 

Kontakt os

 

Få udbedret større skader på bilen

Har du været i et større uheld, som har givet nogle store skader på bilen, er vi klar til at hjælpe. Det er heldigvis ikke noget, der sker tit, at man står med store skader på bilen, og derfor kan man nemt komme i tvivl om, hvad man skal gøre. Vi er med lige fra bugsering af bilen til udbedring af skaden, så du er i trygge hænder hos os.

Alt papirarbejde, dialog med taksator og alle andre spørgsmål hjælper vi gerne med. Vores dygtige medarbejdere på værkstedet sørger for, at bilen kommer i samme stand som inden uheldet, og vi tjekker og tester bilen efterfølgende for at være sikker på, at alt virker. 

Med os på sidelinjen bliver du guidet igennem processen med udbedring af større skader på bilen, og vi svarer på alle de spørgsmål, du måtte have og giver dig en realistisk tidsplan for udbedringen. 

Kontakt os og hør mere

Få bilens skader vurderet og få et uforpligtende tilbudGratis

Har du været i et større uheld, og bilen har fået en stor skade, vurderer vi gerne skaden og giver et uforpligtende tilbud på reparationen.

Vaerksted Bilernes Hus 2023 Reparation Front 3

Hvornår er bilen totalskadet?

Har du været i et stort uheld, og bilen har mange skader, kan bilen være totalskadet. Vi tager en dialog med taksator om, hvordan vi vurderer bilens skadesgrad, særligt hvis det er tæt på grænserne, som er:

  • Er bilen 65% skadet i forhold til bilens værdi inden uheldet, så er det op til dig som bilens ejer at beslutte, om den skal skrottes eller repareres.
  • Er bilen 75% skadet eller mere, så er den totalskadet og bliver skrottet. 
BN Web Ikoner 2023 Garanti

Du får 3 års garanti

Du har bil for at køre i den. Derfor sørger vi for at tage os godt af den, når den er på værksted, og vi leverer altid den højeste kvalitet. Det betyder, at vi kan give dig 3 års garanti alt plade- og malerarbejde.

Når vi har repareret din bil, tester vi den for at være sikker på, at alt virker. Det gælder både kameraer, radarer og sikkerhedssystemer, ligesom vi også laver et sikkerhedstjek, når arbejdet er udført. Påvirker en skade din garanti på bilen eller sikkerheden i bilen generelt, får du selvfølgelig besked.

Bilernes Hus' Skadecenter reparerer alle skader