Vil du også køre italiensk? Vi har 11 brugte Fiat til salg

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Fiat, som er et yderst kendt og populært på de danske landeveje. Især i 1970erne, 1980erne og 1990erne var det italienske bilmærke blandt de bedst sælgende herhjemme med modeller som Fiat 127, Fiat Uno og Fiat Punto. I dag er det især den banebrydende Fiat 500, der findes i en række forskellige udgaver - blandt andet som rendyrket elektrisk bil i form af Fiat 500e.

Fiat er i øvrigt det bilmærke, der både har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen og International Car of the Year-kåringen flest gange. Faktisk har man hentet begge de eftertragtede titler intet mindre end ni gange senest med henholdsvis Fiat 500 (Car of the Year 2008) og Fiat Multipla (Årets Bil i Danmark 2000).

Vi har altid et stort udvalg af de mest populære Fiat'er - og finder du ikke lige den bil, som du ønsker, hos os i Bilernes Hus, så sælger vi i vores moderselskab - bilkoncernen Nielsen Car Group - mere end 10.000 biler årligt. Det giver også et godt billede af, at vi er mere end vant til at håndtere køb og salg af nye og nyere brugte biler.

I Bilernes Hus er du aldrig overladt til dig selv, når du køber en nyere brugt Fiat hos os. Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig grundigt undervejs, og har samtidig fokus på fremadrettet, at du bliver ved med at være godt kørende i din nye brugte bil. Du skal vide dig sikker på, at vi sørger for en problemfri bilhandel.

Fiat blev grundlagt i 1899 som Fabbrica Italiana Automobili Torino - og takker for, at det er forkortelsen, der er brugt som betegnelse i stedet for det fulde navn, der i øvrigt kan oversættes med "Den italienske bilfabrik fra Torino". Fiat er i dag en del af Stellantis, der samlet set rummer hele fjorten bilmærker: Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot, Vauxhall, Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram. Med et årligt salg på mere end 7 millioner biler indtager Stellantis-koncernen fjerdepladsen på listen over de bedst sælgende bilproducenter efter Toyota, Volkswagen og Renault/Nissan.

11 BILER
Viser nu 11 af 11 biler

Køb din nyere brugte Fiat i Bilernes Hus i Silkeborg

Er du også på udkig efter en nyere brugt Fiat, så er Bilernes Hus i Silkeborg det helt rette sted at besøge. Vi har et meget stort udvalg af nyere brugte biler - og har også mange gode bud på en nyere brugt Fiat. Hvis du vælger en Fiat, så vælger du samtidig en bil, hvor kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. Du går med andre ord sjældent galt i byen, hvis du vælger en nyere brugte Fiat i Bilernes Hus.

Mange vælger de fine temperamentsfyldte Fiat-modeller, fordi bilerne byder på lækkert italiensk design med helt særlige kendetegn. Og så har Fiat bare bevist år efter år, at modellerne er holdbare ud over det sædvanlige, ligesom de leverer køreglæde og komfort i rå mængder.

Vores priser på nyere brugte Fiat med benzin, diesel og hybrid er helt igennem fair

Alle vores priser på brugte Fiat-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

Langt de fleste af vores priser vurderes til at være ”fair”! Det betyder, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted. Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Der er Fiat 500 - og så er der alle de andre

Fiat er mere end Fiat 500. Fiat er nemlig også varebiler, og dem kan du selvfølgelig også finde i Bilernes Hus. Men den lille Fiat 500 har fået et stort publikum hos mange bilejere – og især hos det modebevidste og moderne publikum. Det forstår vi godt. De små biler passer perfekt til byen, hvor det skal være nemt at komme frem i tæt trafik og ikke mindst parkere. Siden den første Fiat 500 kom på markedet er serien blevet udvidet med større udgaver - herunder Fiat 500L og 500X samt den elektriske Fiat 500.

Har du brug for en nyere brugt Fiat? Så kør ind til Bilernes Hus i Silkeborg

Danmarks største bilforretning er Bilernes Hus i Silkeborg. Her får du altid brugte Fiat i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i Bilernes Hus og se det store udvalg.

Relaterede links