Firhjulstrækkernes konge som nyere brugt bil? Vi har 0 Land Rover til salg

Land Rover er et britisk bilmærke, som udelukkende producerer firehjulstrækkere. Blev oprindeligt lanceret af britiske Rover, men ejes i dag af indiske Tata Motors. Den første Land Rover blev produceret i 1948 til jord- og skovbrug. Køretøjet blev populært, men først i 1970 kom en ny model: Denne blev kaldt Range Rover. Senere kom Discovery, Freelander og Range Rover Sport, og Land Rover har i dag fem forskellige modeller.

Ud over de nyere SUV-modeller og den luksuriøse Range Rover, produceres stadig de meget solide og terrængående modeller, Defender 90, 110 og 130, som i udseendet minder meget om de oprindelige 80"-modeller der kom kort efter anden verdenskrig. Dog er de med tiden blevet opdateret løbende med ny teknik, motorer og skruefjedre. Produktionen af de legendariske Defender 90-, 110- og 130-modeller stoppede dog i januar 2016.

Til gengæld har en ny Defender-model set dagens lys - og i dag er modelprogrammet af syv forskellige modeller. Heraf er de fire Range Rover-udgaver, mens resten er henholdsvis Defender, Discovery og Discovery Sport. Fra begyndelsen var Land Rover en del af Rover, men i 1970'erne fik de en mere uafhængig stilling, og i år 2000 solgte ejeren, BMW, Land Rover separat til Ford. Mærket er i dag en del af Fords Premier Auto Group. Navnet Land Rover blev frem til 1980'erne skrevet med bindestreg.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Kør ind til Bilernes Hus i Silkeborg, hvis du vil være godt kørende i en Land Rover

  I Bilernes Hus har vi ofte en eller flere udgaver fra Land Rover, som er lig med bilmodeller i den ypperste ende af skalaen. Priserne har et vist niveau, men som det er inden for de fleste felter, så får du også ekstremt meget bil for pengene. Mange vælger Land Rover, fordi mærket er lig med luksus, kvalitet, komfort og et stærkt kraftoverskud.

  Legendariske Land Rover skal købes i Bilernes Hus i Silkeborg. Hvis der er et mærke, der kan bære betegnelsen legendarisk, så er det Land Rover, som gennem de seneste godt 70 år har sendt den ene terrængående firhjulstrækker efter den anden ud i felten. Siden 1970 har man - med Range Rover-udgaverne - også formået at sætte en meget høj standard inden for luksus-SUV'er.

   

  Find nyere årgange fra Land Rover i Bilernes Hus - fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

  I Bilernes Hus i Silkeborg finder du typisk de brugte Land Rover-modeller i forskellige størrelser, prisklasser og årgange. Model-udvalget er bredt, og strækker sig fra Land Rover Range Rover Evoque og Land Rover Discovery Sport til Land Rover Defender og Land Rover Range Rover Autobiography. Og ja, det er lidt et voldsomt modelnavn, når det drejer sig om Range Rover-modellerne. Men modsat manges opfattelse, så er Range Rover "bare" et (eller faktisk flere) modelnavn under Land Rover-bilmærket.

  Og uanset hvilken brugt Land Rover du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem. Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Land Rover-modeller, som du finder hos os. Der er masser af luksus til landevejen - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  I Bilernes Hus har vi fair priser på de brugte Land Rover-modeller

  Alle priserne på brugte Land Rover-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg er automatisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Hos os har vi intet at skjule, og du kan selvfølgelig altid se vurderingen her på siden - den står lige ved siden af selve prisen.

  Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som fair - og det betyder, at du gør en god handel, samtidig med at vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Du skal købe din nyere brugte Land Rover i Bilernes Hus

  Du får altid en brugt Land Rover-model i topkvalitet til en fair markedspris i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring - ligesom vi er kendt for at betale en fair pris for en eventuel byttebil. Kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg og se nærmere på det store udvalg. Der er naturligvis også mulighed for at prøvekøre de forskellige bilmodeller.

  Relaterede links