Lige nu har vi 4 brugte Suzuki til salg.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi mange års erfaring med sælge nyere brugte Suzuki-modeller - og vi er klædt rigtig godt på til at give dig gode råd og vejledning i, hvilken af de populære japanske modeller, som du bør satse på. Om det skal være en familiebil som Suzuki S-Cross, en mini-SUV som Suzuki Ignis eller måske den særegne og voldsomt kultagtige Suzuki Jimny, der skal være din næste bil.

Suzuki er et populært bilmærke i Danmark, og har været det gennem adskillige årtier med modeller som Suzuki Swift, Suzuki S-Cross og Suzuki Grand Vitara. På globalt plan er Suzuki blandt de ti største bilproducenter, og i Danmark er bilmærket det tiende bedst repræsenterede mærke, idet der kører i omegnen af 135.000 Suzuki'er rundt på de danske veje.

Der er da heller ikke på nogen måde tale om noget nyt bilmærke, idet Suzuki blev grundlagt helt tilbage i 1909 af Michio Suzuki. Dog skal vi helt frem til 1955, før den første reelle bil bliver produceret, men siden er der så til gengæld blevet sendt mere end 50 millioner biler på gaden. Moderselskabet hedder Suzuki Motor Corporation, og det er beliggende i Hamamatsu, som ligger sydvest for hovedstaden Tokyo. Herfra produceres - ud over biler - blandt andet også motorcykler, både, typehuse og elektriske kørestole.

Der bliver solgt Suzuki-biler i mere end 180 lande verden over, og årligt bliver der på de 12 bilfabrikker produceret i omegnen af 3 millioner eksemplarer. 

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

På jagt efter en nyere brugt Suzuki? Den kan du få fingre i i Bilernes Hus.

Der er meget stor sandsynlighed for, at en nyere brugt Suzuki blive et rigtig godt bekendtskab. Suzuki er nemlig bredt anerkendt for at sende kvalitetsbiler på markedet, der leverer høj klasse til iøjnefaldende stærke priser - og det er naturligvis noget, der smitter af på markedet for nyere brugte Suzuki-modeller, der også tilbyder masser af værdi for pengene.

Vi har næsten altid et udvalg af nyere brugte Suzuki-modeller - og finder du ikke drømme-modellen hos os i Bilernes Hus, så er der stor chance for, at vi kan finde den via vores moderselskab, bilkoncernen Nielsen Car Group, hvor vi årligt sælger mere end 10.000 biler - både helt nye, men også nyere brugte modeller.

En brugt Suzuki er kontrolleret fra A til Z

Uanset om din næste brugte bil skal hedde Suzuki S-Cross, Suzuki Grand Vitara eller Suzuki Baleno, så kan du være helt tryg omkring det faktum, at du i Bilernes Hus får en vare, der er i god og gennem-kontrolleret stand.

Inden vi sætter en nyere brugt Suzuki til salg, så har vi en helt fast procedure for, hvad der skal ske med bilen. Vi sørger for at gennemgå bilen minutiøst, for at sætte fokus på, hvor vidt der er fejl, skader og mangler. Når det er vel overstået, så får den nyere brugte Suzuki en gennemgribende klargøring, så du som kunde kan være sikker på, at du er godt kørende i lang tid fremover. Suzuki breder sig over mange udstyrsvarianter, bilmodeller og segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

I Bilernes Hus tror vi på godt købmandskab

Det er vigtigt for os, at du også næste gang tænker på Bilernes Hus og Nielsen Car Group, når du får brug for at købe eller sælge brugt bil. Eller får brug for få din nuværende bil serviceret eller repareret. Og for at nå derhen, så kræver det, at du mærker vores ordentlige tilgang til det at handle bil.

Alle vores nyere brugte salgsbiler bliver vurderet af AutoUncle, der er en uafhængig samarbejdspartner, som vi bruger i Bilernes Hus. Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet, og vi har fuld åbenhed i alle processer. Det er også noget, som vi mærker på de tilbagemeldinger, som vi får fra vores mange kunder. Læs selv nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi bliver rangslistet helt i top blandt danske bilkoncerner.

Vi vil så gerne have, at du bliver godt kørende

I Bilernes Hus har vi gjort det nemt at blive godt kørende i en nyere brugt Suzuki - uanset hvilken model du vælger. Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige finansieringsmuligheder, ligesom vi strækker os i videst mulige omfang for at sikre, at du får de bedst mulige tilbud på eksempelvis forsikring.

Vi foreslår, at du triller en tur ind til os i Bilernes Hus og får et nærmere kig og en prøvetur i din måske nye brugte Suzuki. Vi lover at øse ud af vores store erfaring omkring Suzuki, til gengæld kan vi altså ikke garantere, at du ikke falder pladask for bilen. Se mere her på sitet i forhold til åbningstider og kontaktinformation.

Relaterede links