Køb en af vores 2 nyere brugte Renault Kadjar

Renault Kadjar er en stor og rummelig crossover/SUV, og den har været en populær og godt sælgende bil fra den franske bilproducent. Modellen blev introduceret i 2015, og i 2018 fik den et markant facelift med væsentligt opdateret interiør og teknologi. Som crossover får du en høj indstigning og et godt overblik fra førersædet, og det har været med til at gøre den populær. I 2022 blev produktionen af Kadjar indstillet, og bilen erstattes af Austral.

I Bilernes Hus har vi et udvalg af brugte Renault Kadjar på lager, og du kan finde dem alle her på siden. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor vises der også modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene, som også er i koncernen. Bjarne Nielsen er autoriseret forhandler af Renault, og der er derfor stor viden i koncernen om det franske mærke.

Vi hjælper gerne med både finansiering, forsikring og serviceaftale, når du køber en brugt bil hos os. Bilen bliver grundigt gennemgået, inden du får den, og eventuelle fejl og mangler udbedres, inden du får den. Derfor kan du være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Renault Kadjar er en rummelig crossover

Renault Kadjar blev præsenteret i 2015 og er bygget på samme platform som Nissan Qashqai. Det er dermed også en crossover/SUV, og den har samme rummelighed som søstermodellen. Der er altså god plads i Kadjar, men den er stadig nem at komme omkring i.

Modellen fik et facelift i 2018, hvor interiøret blandt andet blev opdateret væsentligt, ligesom den også udvendigt fik et designløft. I dag er det dog kun muligt at købe Renault Kadjar som brugt bil. Produktionen stoppede i 2022, og dens efterfølger bliver Renault Austral.

Stærke benzin- og dieselmotorer

Renault Kadjar fås med enten benzin- eller dieselmotor. De fås i flere forskellige størrelser og udgaver, og du får nogle stærke og pålidelige motorer, uanset hvad du vælger.

Til begge motorer er det muligt at vælge mellem både manuelt gear eller automatgear. Der er altså gode muligheder for at få en velkørende bil med det gear, du bedst kan lide, når du vælger en brugt Kadjar.

Vælg udstyrsniveau som Zen, Intens og Bose Edition

Der har været lidt forskellige udstyrsniveauer at vælge mellem på Renualt Kadjar gennem årene. Når man kigger på den, vil det være navne som Zen, Intens og Bose Edition med Bose Sound System, der er at vælge mellem.

Du får en veludstyret bil, der har den vigtigste teknologi og sikkerhedsteknologi. Det er blandt andet fartpilot, parkeringssensor og vejbaneassistent, som du finder i de fleste modeller. Dermed er du godt stillet, når du sidder bag rattet. Du kan på hver bilmodels side læse mere om, hvilket udstyr netop den model, du kigger på, har.

Brugt Renault Kadjar fra årgang 2017-2022

I Bilernes Hus sælger vi primært biler, der er op til seks år gamle. Det vil sige, at du kan finde brugt Renault Kadjar fra årgang 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022, som er sidste årgang. Det betyder også, at du vil kunne finde modeller fra før faceliftet i 2018, så hvis designet er forskelligt, ved du hvorfor.

Det er slet ikke muligt at få en ny Renault Kadjar i dag, så hvis man vil have den, skal man købe brugt. Derudover er fordelen, at den er lager til levering stort set med det samme, og der er altså ingen ventetid, når du køber en brugt bil. Og så kan man som regel også få pengene til at strække sig længere.

Køb brugt Renault Kadjar i Bilernes Hus

Er du også faldet for det flotte design i den komfortable og velkørende Renault Kadjar? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne. Vurderingen finder du her i oversigten, ligesom du kan se den på hver bilmodels side.

Har du fundet den bil, du gerne vil købe, kan du faktisk bestille den på hjemmesiden og få leveret enten på din adresse eller nærmeste bilhus i koncernen. Her kan du også vælge finansiering, ligesom du kan få et bud på prisen på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi giver altid en fair pris for byttebiler. Læs mere om køb af brugt bil online her. Du er også altid velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg – Danmarks største bilhus.

Relaterede links