Køb en af vores 1 nyere brugte Tesla Model Y

God frihøjde, bedre udsyn over vejen, mere rummelig kabine og større bagagerum. Der er mange fordele ved at vælge Tesla Model Y, som er SUV-udgaven af den populære Model 3. Du får stadig en lang rækkevidde, hurtig acceleration, hurtig opladning og masser af teknologi med Model Y – fordele som kendetegner alle modeller fra Tesla.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Tesla Model Y på lager, og da vi er en del af Nielsen Car Group, viser vi også modeller, som står hos Bjarne Nielsen-bilhuse rundt om i landet. Vi kan med andre ord hjælpe dig med at finde den helt rette udgave.

Finansiering, serviceaftale og forsikring er også noget, vi kan hjælpe med, når du køber din nye brugte Tesla Model Y hos os. Og du kan være helt sikkert på at få en bil, der kan køre i mange år endnu, selvom den er brugt. Vi gennemgår den nemlig grundigt under klargøringen, så du er sikker på, at bilen er tjekket helt igennem, inden du får den.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Model Y er Teslas fuldelektriske crossover

Tesla Model Y bygger på den populære Model 3, men er en SUV, og det betyder, at der er mere plads i kabinen og bagagerummet. Samtidig får du en øget frihøjde, der giver et rigtig godt overblik over vejen. Den blev præsenteret tilbage i 2019 og kom første gang til Danmark i 2021, så det er en bilmodel med få år på bagen.

Model Y er selvfølgelig en fuldelektrisk bil som de øvrige modeller fra Tesla. Du får alle fordelene, som det amerikanske mærke er kendt for: Hurtig acceleration, lang rækkevidde, hurtig opladning og masser af teknologi, der gør det både nemmere og sjovere at køre bilen.

Elbil med styr på sikkerheden

Tesla går virkelig op i sikkerheden i deres biler for at overgå alle sikkerhedsstandarder. Bilerne er med stive konstruktioner, kollisionsbeskyttelse og et lavt tyngdepunkt, som skal gøre sværere at få bilen til at trille rundt. Model Y har også fået alle 5 stjerner i Euro NCAP crashtest.

Der er desuden en masse sikkerhedsteknologi i bilen, som gerne skulle gøre, at bilen ikke kommer i uheld – eller i hvert fald mindsker risikoen. Det er blandt andet autopilot, nødbremsning, kollisionsadvarsler og overvågning af blinde vinkler, som hjælper dig, når du er undervejs.

Tre udgaver: Standard, Long Range og Performance

Der findes tre udgaver at vælge mellem, når du skal have en Tesla Model Y: Standard, Long Range og Performance. Med Standard-udgaven får du baghjulstræk, en tophastighed på 217 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 6,9 sekunder. Rækkevidden er hele 455 km.

Med Long Range og Performance får du Dual Motor firehjulstræk, og det giver en længere rækkevidde. Long Range har en rækkevidde op til 533 km, mens Performance er på 514 km. Med Long Range får du en acceleration fra 0-100 km/t på 5 sekunder, mens Performance gør det på kun 3,7 sekunder. Tophastigheden er 250 km/t for Performance.

Find brugte Tesla Model Y fra årgang 2021-2024

Det er ikke muligt at få en Tesla Model Y fra tidligere årgange end 2021 og 2022, fordi bilen ikke har eksisteret før det. Den kom til Danmark og resten af Europa i 2021, og derfor er det altså en relativ ny bil, selvom du vælger en brugt udgave. Du finder den også fra årgang 2023 og 2024.

Ved at købe elbilen brugt får du den billigere end nyprisen, og det er selvfølgelig en af de helt store fordele ved at vælge en brugt bil. Når det samtidig er en relativ ny bil, som næppe har kørt langt uanset model, så er det mere udstyrsniveau og rækkevidden, du skal overveje, når du skal have en lettere brugt Model Y.

Brugte Tesla Model Y skal købes i Bilernes Hus

Er det en brugt Tesla Model Y, som skal holde i din indkørsel, så skal du købe den i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg, som du kan se her på siden, og vi har samtidig nogle skarpe priser. Alle priser vurderes af vores uafhængige samarbejdspartner, og det gør det nemt at overskue priserne sammenlignet med resten af markedet.

Har du fundet den model, du gerne vil have, kan du bestille den direkte gennem vores hjemmeside. Her kan du også vælge finansiering og eventuelt sælge din nuværende bil – den kommer vi gerne med et bud på. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links