Køb Alfa Romeo i Bilernes Hus! Vi har 1 brugte til salg

Du kan være helt tryg, når du køber en nyere brugt Alfa Romeo i Bilernes Hus i Silkeborg. For det første er du sikret en gedigen bil, som leverer køreglæde på et meget højt plan. Her i Bilernes Hus er vi eksperter i de ædle italienske Alfa Romeo-modeller, og vi kan sikre en helt tryg handel. 

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, og når du handler bil hos os, så er du aldrig overladt til dig selv. Vi leverer mere end 10.000 biler om året på koncernniveau, og hos os kan du altid regne med at få en grundig vejledning og rådgivning gennem hele processen. Vi har mange års erfaring med at sikre fair priser - både på den bil, du køber hos os, og på den bil, som du eventuelt sælger til os som byttebil.

Alfa Romeo blev grundlagt den 24. juni 1910 som A.L.F.A., der stod for Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. Lige siden etableringen har virksomheden været involveret i racerløb, og fabrikken har altid haft et ry for at bygge dyre sportsbiler. Romeo-delen af navnet stammer fra Nicola Romeo, der gennem en årrække var chef for koncernen, som siden 1920 hed Alfa Romeo.

Alfa var i perioden fra 1932 til 1986 ejet af et italiensk statsejet holdingselskab. I 1986 overtog Fiat-koncernen Alfa Romeo - og siden februar 2007 har virksomheden været en del af Fiat Group Automobiles S.p.A - eller bare FCA). I 2021 blev FCA fusioneret med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Citroën, Opel og Peugeot. Det nye konglomerat hedder Stellantis, og denne konstellation driver intet mindre end 14 forskellige bilmærker: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Ram, Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall.

Stellantis sælger årligt i omegnen af 7 millioner biler, og det placerer koncernen på en delt fjerdeplads sammen med Hyundai-Kia Group efter Toyota Motors, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

I Danmark har Alfa Romeo oftest haft en placering som et af de mere nicheprægede bilmærker, hvor modeller som Spider, Giulietta, Alfasud og 156 i hver sin periode har været ganske populære modeller. I slutningen af 1990’erne var sidstnævnte - Alfa Romeo 156 - en markant succes både i Danmark og internationalt, og bil blev kåret både som Årets Bil i Europa og Danmark tilbage i 1998.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Køb en brugt Alfa Romeo i Bilernes Hus

Alfa Romeo er den "frække dreng" i klassen, når den italienske model sammenlignes med eksempelvis de tre tyske premium mærker. Sportslige køreegenskaber og masser af attitude - dét er Alfa Romeo. Og så kan du få fingre i fine bilmodeller til ganske skarpe priser, når du tager i betragtning, hvor meget værdi, som du reelt får for pengene. Mange vælger Alfa Romeo, fordi mærket er lig med teknologi, komfort samt stor glæde. Her i Danmarks største bilhus finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og Kia til til Volvo, Mercedes og Audi.

Køb brugt Alfa Romeo i Bilernes Hus

I Bilernes Hus får du altid din nyere brugte Alfa Romeo i bedst mulige kvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor vi har bygget Danmarks største bilforretning. Her kan du i ro og mag kigge nærmere på udvalget af de italienske modeller.

Fair priser på brugte Alfa Romeo

I Bilernes Hus får vi alle vores priser på nyere brugte Alfa Romeo-modeller vurderet helt automatisk af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan til enhver tid selv se vurderingsprisen her på sitet. Langt de fleste af vores priser bliver betragtet som ”fair” af AutoUncle - og det er et godt argument for, at du gør en god handel samtidig med, at vi holder vores forretning kørende. Vi tror på godt købmandskab og at det, der er en fair handel for begge parter, på den lange bane får den sidegevinst, at det også er Bilernes Hus du kontakter næste gang, hvor du har brug for at handle bil - eller når der eventuelt bliver brug for at få bilen på værksted.
Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Brugt Alfa Romeo som forrygende firmabil

Uanset hvilken brugt Alfa Romeo du vælger her i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du være sikker på at få en bil, der er i tiptop-stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så kig nærmere på de brugte Alfa Romeo-modeller, som du finder her. Kig løs og kontakt os for en prøvetur.

Relaterede links