Motorpoint Mandlig Sælger Og Familie (22)

Få svar på dine spørgsmål

Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har her på siden samlet en række af de spørgsmål vores kundeservice ofte møder. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice gennem chatten her på hjemmesiden. 

Tager I min bil i bytte?

Vi tager altid din bil i bytte

I Bilernes Hus tager vi altid din bil i bytte, hvis du køber en ny. Også selvom din bil måske er ældre end de biler, vi sælger her i butikken, så skal vi nok hjælpe dig af med den alligevel.

Du skal selvfølgelig også have den helt rigtige pris for din gamle bil, og her er vi også klar til at hjælpe dig. Det eneste vi kræver er, at du kommer forbi med din bil i forbindelse med handlen.

Start med en vurdering online

Hos Bilernes Hus kan vi sagtens lave en foreløbig vurdering af din bil blot ved hjælp af nogle gode billede af din bil ind- og udvendigt. Inden vi kan give dig en endelig pris, skal vi dog fortsat vurdere din bil personligt og lave en individuel vurdering.

Dét skyldes, at selv biler af samme mærke, model, årgang, kilometer mv. kan have forskellig byttepris afhængig af, hvor god du har været til at passe på din bil, - modsat en bil der har haft et hårdt liv.

Derfor vil vi rigtig gerne se din bil før, før vi kan give en endelig vurdering af den. Dét er også din sikkerhed for at få den bedst muligt pris.

Tag altid fat i en salgskonsulent, - enten i butikken eller online, hvis du har nogen spørgsmål angående din bil.

Skal jeg lægge udbetaling?

Hos Bilernes Hus kan du købe bil både med og uden udbetaling

Når du køber ny eller brugt bil hos Bilernes Hus, kan vi tilbyde dig en fornuftig finansiering via Santander af bilkøbet både med og uden udbetaling. Og vidste du, at 85 % af vores kunder er interesserede i at høre, om fordelene ved at lade os hjælpe med deres bilfinansiering?

Der er flere muligheder for bilfinansiering, så det passer til dit behov og ønsker. Du kan vælge:

Billån med 20% i udbetaling

Billån med 20 % i udbetaling er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling. Med et billån med 20 % i udbetaling får du: 

•     Attraktiv rente.
•     Fleksibel tilbagebetaling efter aftale.
•     Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år.

Billån uden udbetaling

Billån uden udbetaling er perfekt til dig, der har brug for en ny bil, men ikke har lyst til at lægge udbetaling. Med et billån uden udbetaling får du: 

•     Løbetid op til 96 måneder.
•     Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år.
•     Fremvis årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold.

Derudover kan du vælge, om du vil have en fast eller en variabel rente på din bilfinansiering.

SAFE tillægsforsikring

Ud over finansiering kan du også vælge, om du vil have tillægsforsikringen SAFE sammen med dit billån.

Med en SAFE tillægsforsikring er du altid sikker på, at du betaler af på dit lån, også selvom du måske mister dit job eller bliver sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Dét betyder, at du kan være tryg ved, at din forsikring dækker din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen.

Du kan læse mere om finansiering her eller du kan høre vores salgskonsulenter, når du kigger ind i butikken.

Kan jeg købe en brugt elbil?

Udvikling giver flere brugte elbiler

Elbilen er fremtiden - også i Bilernes Hus. Efterhånden som udviklingen af elbilen får flere år på bagen og antallet af solgte elbiler stiger, vil elbilerne også blive billigere og derfor også tilgængelig for langt flere forbrugere - og dermed også blive en markant andel af de brugte biler. 

I Bilernes Hus er vi en del af denne udvikling, og derfor vil du også allerede nu begynde at se en større andel af brugte elbiler i vores bilhus. 

Kan jeg få rabat i Bilernes Hus?

Vi er altid klar på en god handel

I Bilernes Hus gør vi et stort stykke arbejde med at indkøbe de biler, kunderne efterspørger og arbejder løbende med at prissætte bilerne, så vi hele tiden er konkurrencedygtige på pris, byttebil, udstyr, serviceydelser mv. når du som kunde kommer og kigger på bil.

Omfattende gennemgang og klargøring

Men allerede inden bilen kommer ind i butikken, så gennemgår alle vores brugte biler en omfattende gennemgang og klargøringsproces, så du som kunde kan være sikker på, at bil er tiptop og kvaliteten er i orden. Køber du en nyere brugt bil i Bilernes Hus føles det derfor næsten som at købe en helt ny bil!

Som markedsledende med mere end 300 nyere brugte biler, der står top-klargjorte i vores indendørs biludstilling, mener vi faktisk også, at det er mest fair for vores kunder, at de kan regne med den pris, der står på bilen. Det giver tryghed og mange vil af samme grund også opleve, at vi som regel ikke giver rabat på bilerne.

Finder du alligevel den samlede pris helt urimelig, så skal vi selvfølgelig nok høre på, og så snakker vi om det. Vi ønsker alle går herfra glade.

Hvad er min brugte bil værd?

Hvad din brugte bil er værd afhænger af mange faktorer: Bilens mærke, model, motor, kørte kilometer og alder er de ting, der har størst betydning for afskrivning og værditab på en brugt bil.

Bilmærker der holder prisen bedre

Og så er der en kendsgerning, der er svær at komme uden om, nemlig at nogle bilmærke falder mere i pris end andre. De bilmærker, der traditionelt set holder prisen godt, er de almindelige fornuftige familiebiler såsom Ford, Kia, Opel, Skoda, Toyota og Volkswagen. Men også lidt dyrere biler som Audi holder prisen godt.

Tjek prisen online

Du kan tjekke bilpriser og bilvurderinger på en række bilsites, hvor du kan sammenligne hvad lignende biler er udbudt til. Du skal dog være opmærksom på, at de priser, du kan se, er udbudspriser, og ikke den pris en forhandler nødvendigvis vil give for din bil.

Samtidig skal du være opmærksom på, at de online bilvurderingssystemer ikke kan se stand og vedligeholdelse af din bil, hvilket også har stor betydning for den reelle pris, du kan få for din gamle bil.

Personlig vurdering

Af samme årsag ønsker vi i Bilernes Hus altid at vurdere din bil personligt, inden vi vil give dig en pris for din gamle bil. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at sælge bilen i ren handel eller om du ønsker at bilen skal indgå i bytte ved køb af en ny bil.

Kig ind i Bilernes Hus og lad os give et godt bud på din gamle bil.

Kan jeg købe bil ubeset og få den leveret?

Naturligvis kan du det! Du har rig mulighed for at se vores udvalg af biler på vores hjemmeside, hvis du ikke har tid eller bor for langt væk til at komme et smut forbi butikken i Silkeborg.

Køb over telefon

Har du spørgsmål angående en bil, du har set på vores hjemmeside, kan du nemt ringe til en af vores salgskonsulenter, som kan gennemgå bilen med dig over telefonen. Så ved du lige præcis, hvad det er du køber og om der er nogle fejl eller mangler, som skal ordnes inden leveringen.

Efter den telefoniske gennemgang af bilen, bliver der sendt en slutseddel på mail. Når alt papirarbejdet er på plads omkring bilkøbet, evt. finansiering og levering, bliver din bil klargjort, så vi kan få bilen leveret til dig. Hvor i Danmark du bor er underordnet, vi bringer bilen lige til din dør.

Lige så sikkert som ved besøg i butik

Nu tænker du måske alligevel, om det nu er helt sikkert at købe bil ubeset. Men ja, dét er det. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så vores salgskonsulenter gør naturligvis alt, for at beskrive bilen så korrekt som muligt, så den lever op til dine forventninger.

Det betyder, at du får leveret en bil, du er 100 % tilfreds med - også selvom du ikke selv har været i butikken og se bilen an.

Så simpelt kan det være at købe bil.

Kan jeg prøvekøre en bil i Bilernes Hus?

For mange kunder er det en del af bilkøbs oplevelsen at prøvekøre en bil, inden den endelige beslutning om køb bliver truffet. Det er derfor heller intet problem at prøvekøre en bil, du er interesseret i, hos os.

Bestil prøvetur online

Når du er på besøg i huset, kan du aftale en prøvetur med en af vores salgskonsulenter, eller hvis du sidder hjemme og ser en bil på vores hjemmeside, så kan du nemt booke en prøvetur online.

Du kan booke prøvetur online i både en ny eller brugt bil. For nye biler skriver du bare til os, via "Kontakt mig" feltet ud for de enkelte mærker. Alternativt kan du gå på de enkelte mærkers hjemmeside og booke en prøvetur.

For brugte biler klikker du bare ind på netop den bil, du ønsker at prøvekøre, og trykker på ”Prøvetur” - den røde boks, øverst til højre.

Herefter udfylder du den korte formular, vi sender en bekræftelse tilbage til dig og på den pågældende dag holder bilen klar til dig i Bilernes Hus.

Hvad er min bil værd?

Her i Bilernes Hus ved vi, hvad din bil er værd, så kontakt os hvis du skal have lavet en vurdering af din bil. Husk vi tager altid din gamle bil i bytte, hvis du køber en ny bil i Bilernes Hus, også selvom den ikke lever op til de krav, vi har til de biler, vi sælger.

Bilvurdering

Når vi laver vurdering af en brugt bil, gør vi det personligt, for der er mange parametre, der spiller ind, når vi skal finde ud af, hvad bilen er værd. Især når vi skal finde priser for en brugt bil.

Vi har tidligere skrevet lidt om, hvilke brugte biler der holder prisen bedst og hvilke parametre, der spiller ind, når der skal laves vurdering af en bil, når der laves en salgsvurdering. Du kan læse her, hvad der lægges vægt på, når bil priser skal findes.

Bilmærker der holder prisen bedre

Og så er der en kendsgerning, der er svær at komme uden om, nemlig at nogle bilmærke falder mere i pris end andre. De bilmærker, der traditionelt set holder prisen godt, er de almindelige fornuftige familiebiler såsom Ford, Kia, Opel, Skoda, Toyota og Volkswagen. Men også lidt dyrere biler som Audi holder prisen godt.

Bilvurdering online

Vil du gerne have et indtryk af, hvor meget du kan få for din brugte bil, er der hjælp at hente på nettet, inden du besøger os.

Flere sider som bilbasen.dkautouncle.dk og fdm.dk tilbyder vurdering af din bil via din nummerplade. Du kan med andre ord få en ide om, hvad din bil er værd ved blot at taste din nummerplade ind og få andre oplysninger.

På biltorvet.dk kan du via din nummerplade få en lang række oplysninger ang. din bil så som stelnummer og hvornår den sidst er synet. Samtidig kan se du, hvad en række lignende biler sælges for.

Hvad er et dækhotel?

Her i Bilernes hus har vi et hotel. Et hotel til dine dæk. Der er ganske vist ikke roomservice og morgenbuffet, men dine dæk har eget ”værelse” og passes under optimale forhold.

Og i god tid før afrejse, sikre vi her på hotellet, at vores gæster er helt klar til deres omgang på vejene. Er mønsterdybden fx ikke stor nok, får du besked samt et godt tilbud på nye dæk, der lever op til lovkrav og anbefalingerne.

Dækhotel er optimale forhold

Vores hotel er en stor lagerhal, hvor dækkene står på ni reoler med 11 hylder. Hver reol er delt op i otte sektioner og på hver sektion er der fem ”værelser”. Hvert ”værelse” er en palle, hvor et sæt dæk kan ligge på.

I lagerhallen er der omkring samme temperatur hele året rundt. Det sikrer dækkene mod kondens.

Samtidig er der ingen vinduer på hotellet, for sollys gør intet godt for vores dæk-gæster.

Mange liggende gæster

Vores dækhotel huser lige nu over 2.200 sæt dæk og alle dæk-sættene ligger på egne paller. Enten to og to oven på hinanden eller alle fire oven på hinanden.

Det er især de største og tungeste dæk, der ligger alle fire oven på hinanden, for så kan vi få dækvognen (en sækkevogn til dæk) ind under og køre dem hen til bilen. På den måde sparer vi en masse tunge løft.

Vores gæster ligger altid ned, for det kan være skadeligt for dem at stå op i den lange periode, de som regel bor hos os. Står de op risikerer de at få fladpunkter, hvilket giver samme køreoplevelse som hvis dine dæk ikke er afbalanceret korrekt.

Flere fordele ved ophold på hotel

Vil du give dine dæk et ophold på hotel, så du er sikker på, at de opbevares under de rigtige forhold. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om, hvilken stand dine dæk er i.

Vi søger for at måle dækmønster og holder også øje med, at dine dæk ikke bliver for gamle. Vi anbefaler for din sikkerheds skyld, at du ikke kører på dæk, der er ældre en fire-fem år gamle.

Er dine dæk slidte eller ved at være oppe i årerne, får du i god tid besked fra os samt et tilbud om nye dæk til din bil. Du behøver selvfølgelig ikke benytte dig af vores tilbud. Du er velkommen til at købe dine dæk et andet sted. Vi sætter dem stadig på med glæde.

Selvom du bruger vores hotel, er du heller ikke tvungen til at få skiftet dæk her. Du er velkommen til blot at hente dine dæk her og så få dem skiftet et andet sted eller selv gøre det der hjemme.

Vi tilbyder vores hotelgæster to forskellige ophold:

Hjulpakke 1 indeholder:

  • Hjulskift
  • Kontrol af hjul
  • Udmåling af dækmønster
  • Opbevaring i en sæson

Hjulpakke 2 indeholder foruden ovenstående også HJULVASK. Dine dæk bliver vasket og ordnet, inden de kommer på hotel, indtil det er deres køresæson igen.

Hvad gør jeg når min bil skal til syn?

Alle biler skal til syn. Almindelige personbiler samt varebiler skal til periodisk syn fire år efter, at bilen er registreret første gang. Efterfølgende skal den til syn hvert andet år. Synsdatoen vil være baseret på datoen for den første registrering, men dette kan dog variere, hvis bilen har været ejerskiftet i forbindelse med salg.

I forbindelse med at bilen skal til syn, modtager du en indkaldelse fra Trafikstyrelsen. Det er dit eget ansvar, at sørge for at få bilen synet til tiden. Overskrider du fristen for syn, bliver politiet orienteret og de kan potentielt komme og konfiskere dine plader, hvis du har kørt meget længe uden at få bilen synet.

Vil du sikre, at bilen kan gå gennem det periodiske syn og ikke skal til omsyn, er det en god ide at få gennemgået bilen på et værksted, inden du kører til synshallen. 

Synstjek

Som kunde i Bilernes Hus holder vi også øje med, om din bil snart skal til syn. Dét betyder, at vi sender en e-mail eller et postkort til dig, hvor vi gør opmærksom på, at din bil snart skal til syn og tilbyder dig et gratis synstjek.

Ved synstjekket gennemgår vi bilen for eventuelle fejl og mangler og skal der udføres reparationer, aftaler vi det med dig, så du kender omfanget og evt. pris. Ønsker du, at vi syner din bil, gør vi også det. Og du sparer besværet!

Bestil tid

Du kan bestille tid til et synstjek her:

Book tid

Alt du skal gøre nu, er bare at sørge for at få din bil hen til os, så klarer vi resten for dig.

Hvilket værksted skal jeg vælge?

Når din bil skal til service eller reparation, kan du som bilejer frit vælge værksted og beslutte, om du ønsker at benytte et autoriseret eller et ikke-autoriseret værksted.

Alligevel er der være mange, der er i tvivl om, hvilke slags værksted de skal vælge, da der er mange teorier om, hvorfor man skal vælge et ikke-autoriseret frem for et autoriseret værksted og omvendt.

For at besvare nogle af de spørgsmål vi møder blandt vores kunder, har vi interviewet vores servicechef Jesper Hansen, om nogle af de forskelle du skal være opmærksom på.

Bevarer man fabriksgaranti ved brug af uautoriseret værksted?

Ja, selvom man benytter et uautoriseret værksted, bevarer man fabriksgarantien på sin bil. Du skal dog være opmærksom på, at i tilfælde af en reklamation, vil det være dig som bilejer, der skal bevise og kunne fremvise dokumentation på, arbejdet er udført efter fabrikkens forskrifter.

Dvs. at det er dig selv, der står til ansvar for, at bilen er lavet korrekt så fabriksgarantien bevares. Hvis du kører din bil på et uautoriseret værksted, så bortfalder muligheden for kulance på bilen også.

Benytter du et autoriseret værksted, behøver du ikke at tænke på, om fabriksgarantien bevares eller ej, da autoriserede værksteder altid overholder alle forskrifter og kun benytter originale reservedele. Opstår der tvivl om enkeltsager, så hjælper det autoriserede værksted dig med at bevise dette over for bilproducenten.

Er mekanikerne dårligere?

Nej, mekanikerne er ikke dårligere på et uautoriseret værksted, men på et autoriseret værksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres og at de deltager i specialkurser indenfor de specifikke bilmærker, værkstedet er autoriseret til.

Derudover har alle autoriserede serviceværksteder investeret i diagnosetestere, der hjælper mekanikeren med hurtigt at stille en diagnose og rette fejl, ligesom den kommunikerer direkte med bilens computer og kan opdatere bilen med den nyeste software.

Det betyder at køregenskaber, miljøhensyn og brændstoføkonomi hele tiden optimeres. Det kan de ikke gøre på et uautoriseret værksted.

Er et autoriseret værksted dyrere?

Nej, et autoriseret værksted er ikke umiddelbart dyrere end et uautoriseret værksted. Mekanikerne på et autoriseret værksted er uddannet i det enkelte bilmærke og de har derfor en rigtig stor viden indenfor deres respektive bilmærker og kender derfor også ofte karakteristiske fejl på de enkelte bilmodeller.

Derved kan de hurtig diagnosticere evt. fejl og bruger ikke så lang tid på den enkelte arbejdsopgave, som det kan forventes, at det måske gør på et uautoriseret værksted.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin