Hvad er min gamle bil værd?

Der er mange ting, der spiller ind, når værdien af en brugt bil skal vurderes. I Bilernes Hus vurderer vi altid din bil personligt, så du får den rigtige pris.

Du skal af med din gamle bil – måske har du ikke brug for bil længere eller du skal købe ny bil. Og et af de første spørgsmål der melder sig, er, hvor meget du kan få for din brugte bil.

Men hvad din brugte bil er værd afhænger af mange faktorer: Bilens mærke, model, motor, kørte kilometer og alder er de ting, der har størst betydning for afskrivning og værditab på en brugt bil.

Bilmærker der holder prisen bedre

Og så er der en kendsgerning, der er svær at komme uden om, nemlig at nogle bilmærke falder mere i pris end andre. De bilmærker, der traditionelt set holder prisen godt, er de almindelige fornuftige familiebiler såsom Ford, Kia, Opel, Skoda, Toyota og Volkswagen. Men også lidt dyrere biler som Audi holder prisen godt.

Tjek prisen online

Du kan tjekke bilpriser og bilvurderinger på en række bilsites, hvor du kan sammenligne hvad lignende biler er udbudt til. Du skal dog være opmærksom på, at de priser, du kan se, er udbudspriser, og ikke den pris en forhandler nødvendigvis vil give for din bil.

Samtidig skal du være opmærksom på, at de online bilvurderingssystemer ikke kan se stand og vedligeholdelse af din bil, hvilket også har stor betydning for den reelle pris, du kan få for din gamle bil.

Personlig vurdering

Af samme årsag ønsker vi i Bilernes Hus altid at vurdere din bil personligt, inden vi vil give dig en pris for din gamle bil. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at sælge bilen i ren handel eller om du ønsker at bilen skal indgå i bytte ved køb af en ny bil.

Kig ind i Bilernes Hus og lad os give et godt bud på din gamle bil.

Udgivet: 08-02-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *