Køb en af vores 12 nyere brugte Ford Puma

Mini SUVs eller crossovers er populære modeller og har været det længe. Den efterspørgsel har Ford forsøgt at imødekomme ved at lancere Ford Puma. Bilen kom på markedet i 2019, og det er praktisk talt en forhøjet udgave af Ford Fiesta. Du får de gode køreegenskaber fra Fiesta kombineret med et godt udsyn over vejen og en høj indstigning, ligesom den vinder på det sporty ydre og det høje udstyrsniveau.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Ford Puma, som du finder her på siden. Du kan også se modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene, og det skyldes, at vi er en del af den samme koncern, Nielsen Car Group. Dermed har vi adgang til endnu flere brugte biler end dem, der står i Bilernes Hus.

Vi hjælper gerne med finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber brugt bil hos os. Vi gennemgår bilen grundigt, inden du modtager den, og hvis vi opdager fejl eller mangler, bliver de udbedret. Derudover får du et halvt års garanti på din nye, brugte bil, og det er din tryghed for en god handel.

12 BILER
Viser nu 12 af 12 biler

Crossoveren Ford Puma

Ford har ikke lagt skjul på, at Puma er en vigtig model for dem. Der har været et hul i deres modelprogram for mindre crossover- og SUV-modeller, og det hul skal Puma fylde ud. Det er en lillebror til den populære Ford Kuga, og den kom på markedet i 2019.

Man kan kalde bilen en forhøjet udgave af Ford Fiesta, og den har samme fantastiske køreegenskaber. Det forhøjede SUV-design gør det nemt at komme ind i bilen, og der er et godt overblik fra forsæderne. Bilen er rummelig og samtidig kompakt nok til at være nem at bruge i byen.

Genbrug af navnet Puma

Det er ikke første gang, at Ford kalder en model for Puma. Tilbage i 1990’erne havde de også en på programmet. Det var en todørs coupé, der lignede en krydsning mellem Fiesta og Ka. Det var en opsigtsvækkende model, og Ford kalder det den perfekte lille coupé, mens den nye udgave er den perfekte kompakte crossover.

På samme måde som forgængeren skiller den nye udgave sig ud med sit atletiske, sporty og friske design, men uden den går på kompromis med praktikken. Den har et rummeligt og fleksibelt bagagerum med innovative opbevaringsløsninger.

Brændstofbesparende mild hybrid-motor

Ford Puma skiller sig ud i modelprogrammet ved at have et stort udvalg af mild hybrid-motorer. Den fås også med almindelig benzinmotor, som Ford kalder EcoBoost, men det er primært med EcoBoost hybrid-motoren, at bilen bliver solgt.

Denne teknologi betyder, at bilen har et 48V batteri, som oplades under kørsel, når der bremses. Batteriet understøtter motoren ved for eksempel start og acceleration, og det er med til at spare på brændstoffet. Fordelen er altså, at batteriet ikke skal lades op, og det fylder heller ikke meget, så du får fuld rummelighed i bilen, samtidig med du sparer brændstof.

Udstyrsniveauer som Titanium og sporty ST-Line

Der er ikke sparet på udstyret i Ford Puma, der som standard har fartpilot og automatisk klimaanlæg samt skiltegenkendelse og lane keeping aid. Udstyr, som man ikke forventer at finde i den størrelse bil. Udstyrsniveauerne har navne som Titanium og ST-Line, der er et sporty udstyrsniveau.

Det er også muligt at tilvælge ekstra udstyr i form af forskellige pakker, og det er derfor en god idé at nærlæse bilens udstyrs på hver brugt models side. Så har du det fulde overblik over udstyret i netop den model, du har kig på.

Brugte Ford Puma fra årgang 2019-2024

Selvom bilmodellen ikke har mange år på bagen, er der selvfølgelig allerede brugte modeller på markedet. Her på siden finder du brugte Puma fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Der er flere fordele ved at købe en brugt udgave, og en af dem er, at man lige tager toppen af nyprisen ved at vælge en bil, der har kørt lidt kilometer. Derudover er den på lager til levering med det samme, mens man ved en ny bil skal vente på, den bliver produceret.

Køb din brugte Ford Puma i Bilernes Hus

Skal du have en brugt Ford Puma, finder du den her i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg af brugte biler, og vi sætter prisen skarpt. Vi har gjort det nemt for dig at få et overblik over vores priser ved at have en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til resten af markedet. Du kan se vurderingerne her i oversigten.

Har du fundet den rette model, kan du bestille den direkte på vores hjemmeside. Vi kan også hjælpe med finansiering, og har du en byttebil, giver vi dig også en fair pris for den. Læs mere her om køb på hjemmesiden eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links