Køb en af vores 8 nyere brugte Fiat 500e

Fiat har sat strøm til Fiat 500 med modellen Fiat 500e, og den populære bybil er nu endnu mere velegnet til at køre i byen. Som elbil udleder den ikke CO2 under kørsel, og den kan derfor køre i selv de strengeste miljøzoner. Og med en rækkevidde op til 321 km kan den bruges til både korte og lange ture.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte Fiat 500e, og som en del af Nielsen Car Group kan du også her på siden se brugte biler fra Bjarne Nielsen-bilhuse. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette model.

Vi klarer også gerne finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus. Vi gennemgår desuden bilen grundigt under klargøringen og udbedre eventuelle fejl og mangler, så du er sikker på at købe en bil, der kan køre mange kilometer endnu.

8 BILER
Viser nu 8 af 8 biler

Elbilen Fiat 500e er skabt til byen

Fiat 500 har som model mange år på bagen. Den stammer oprindeligt fra 1957, men blev genintroduceret i 2007, og det er nu tredje generation af bilen. Her er den populære bybil blevet fuldelektrisk med modellen Fiat 500e. Den har fået et 42 kWh batteri, og elmotoren yder 118 hk. Det er fortsat den oplagte bybil, der med sin størrelse gør det nemt at komme omkring i byen.

Det er den første rene elbil fra FCA (Fiat Chrysler Automobiles), og der står flere steder i den ”Made in Torino”. Produktionen af den er nemlig tilbage i hjemlandet Italien. Modellen er desuden blevet en smule længere og bredere end sin forgænger, og derfor er den mere rummelig.

God rækkevidde og hurtig opladning

Fiat 500e har en god rækkevidde op til 321 km, så du kan klare alle hverdagens behov med den. Også længere ture kan du nemt klare, og har du brug for ekstra km undervejs, så lader den også hurtigt op. En kan lade med op til 85 kWh, så på blot fem minutter kan du få 50 km ekstra. Og ellers tager det blot 35 minutter at oplade til 80%.

Som elbil udleder Fiat 500e ikke CO2 under kørsel, og den kan derfor køre i selv de strengeste miljøzoner i byen. En stor fordel, når den størrelsesmæssigt også er oplagt til bykørsel.

Lækker cabriolet med Fiat 500e Cabrio

Som standard er Fiat 500e en hatchback med panoramaglassoltag, men du kan også få den i en cabriolet-udgave, hvor du kan tage toppen ned.

Den hedder Fiat 500e Cabrio, og med den får du mulighed for at få luft i håret på varme sommerdage. Udstyr, motor og batteri er det samme som i hatchback-udgaven, så der er ingen kompromiser her. Find den brugt her på siden.

Action, Passion, Icon og La Prima udstyr

Udstyrspakken La Prima var topmodellen, da Fiat 500e blev præsenteret første gang. Og der er masser af lækkert udstyr i den – du får blandt andet adaptiv fartpilot, vognbanecentrering og intelligent hastighedskontrol, og så er den selvkørende på niveau 2 efter SAE-standard, som er en international standard.

Der er kommet flere udstyrsniveauer til siden som Action, Passion og Icon. Du kan på hver bil læse mere om, hvilket udstyr den har, så du får præcis det udstyr, du ønsker. Der er desuden trinløst automatgear i Fiat 500e, da det er en elbil.

Fiat 500e fra årgangene 2020-2024

Fiat 500e kunne købes fra slutningen af 2020, og den kan derfor findes brugt fra årgangene 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024. Du får altså stadig en relativ ny bil, men ved at købe den brugt kan du tage toppen af prisen, og på den måde enten få råd til mere udstyr eller spare pengene i forhold til, hvad prisen for en ny er.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rette bil, så både årgang, kilometerstand, udstyr og selvfølgelig pris passer til dine ønsker.

Find brugt Fiat 500e i Bilernes Hus

Du kan her på siden se vores udvalg af brugte Fiat 500e, og du kan nemt overskue, hvordan priserne er i forhold til resten af markedet. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem, og dermed kan du hurtigt få et overblik.

Har du fundet den model, du ønsker, så kan du bestille den på hjemmesiden og få bilen leveret. Du kan også vælge finansiering, og hvis du har en bil, der skal indgå i handlen, kommer vi også gerne med et tilbud på den. Læs mere om onlinekøb her på hjemmesiden eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links