Køb en af vores 3 nyere brugte Kia XCeed

XCeed er det lidt mere dristige og sporty medlem af Kias Ceed-familie. Den har en coupéagtig crossover-silhuet, og det er med til at understrege bilens sporty design. Den har en høj indstigning og et godt overblik fra førersædet. Og så har den samme gode køreegenskaber, som du kender fra resten af Ceed-familien. Modellen blev lanceret i 2019, og den har været nomineret som Årets Bil i Danmark 2020, vundet den prestigefyldte Det Gyldne Rat for bedste bil under 35.000 euro, og så blev den kåret som Årets Campingtrækker i 2021. Der er altså mange grunde til at vælge Kia XCeed.

Som autoriseret Kia-forhandler har vi i Bilernes Hus et godt kendskab til det sydkoreanske mærke. Vores værksted er også autoriseret, så serviceeftersyn og andre besøg på værkstedet klares efter alle forskrifter. Her på siden finder du vores udvalg af brugte Kia XCeed, og da vi er en del af Nielsen Car Group, kan der også være modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene, som også er en del af koncernen.

Når du køber brugt bil hos os, kan vi også hjælpe med både finansiering, serviceaftale og forsikring. Vi gennemgår alle brugte biler grundigt i klargøringen, og er der fejl eller mangler, så udbedres de. Vi giver altid et halvt års garanti, og når du køber Kia, er du desuden dækket ind under mærkets syv års fabriksgaranti, der følger bilen, selvom den skifter ejer. Du kan høre mere ved at kontakte os eller besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Det sporty Ceed-familiemedlem: Kia XCeed

Kia XCeed er det seneste medlem af Kias Ceed-familie, og modellen blev lanceret i 2019. Den har et coupéagtigt crossover-design, og Kia kalder det for en urban crossover utility vehicle (CUV). Den kombinerer de praktiske egenskaber ved en SUV med et sporty udseende, og så har den de samme gode køreegenskaber som en hatchback, og som man kender fra resten af Ceed-familien.

Det er altså en crossover-udgave af Ceed’en, hvilket navnet også antyder med X’et foran. Den har derfor en højere indstigning, som man foretrækker, ligesom man sidder lidt højere, og dermed har et bedre overblik over vejen. Den er rummelig og har plads til det vigtigste, men er selvfølgelig ikke lige så rummelig som Ceed SW, der er familiens stationcar. Den kan dog sagtens fungere som familiebil, ligesom både parret og singlen vil have stor glæde af netop denne model.

Kåret som Årets Campingtrækker 2021

Et tydeligt bevis på, at Kia XCeed er et godt valg som familiebil, er kåringen som Årets Campingtrækker 2021. Den trækker nemt og ubesværet campingvognen, og den blev kåringen rost for at have gode køreegenskaber, være retningsstabil og have en fornuftig pris.

Den må trække op til 1500 kg, og det kræver selvfølgelig et anhængertræk at kunne det. Du kan på hver brugt models side se, om bilen har anhængertræk, men ellers er det noget, der kan eftermonteres. Kontakt os for at høre mere.

Udstyrsniveauer som XCeed, Prestige og Upgrade

Selvom Kia XCeed ikke har været på markedet længe, så har der allerede været forskellige udstyrsniveauer. Den blev nemlig lanceret med udstyrsniveauer som Vision og Comfort, mens de aktuelle hedder XCeed, Prestige og Upgrade.

Det er en veludstyret bil, der har de vigtigste teknologier og det vigtigste udstyr, og du kan på hver brugt models side læse mere om, hvilket udstyr netop den model har. Mangler der noget udstyr, eller drømmer du om en bestemt model, hjælper vi dig gerne med at finde den rette.

Brugt Kia XCeed fra årgang 2019-2024

Da modellen kom på markedet i 2019, findes der (naturligvis) ikke ældre årgange end 2019 på denne sporty crossover. Vi har dog et bredt udvalg af modeller fra alle årgange, så du finder brug Kia XCeed fra årgang 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 i vores sortiment.

Men hvorfor købe en brugt bil i Bilernes Hus? Der er flere fordele ved at vælge brugt, for eksempel så har man ofte taget toppen af nyprisen, og så er bilen på lager til levering med det samme, så du hurtigt kan blive godt kørende. Og når du køber den i Bilernes Hus, så giver vi altid et halvt års garanti.

Køb brugt Kia XCeed i Bilernes Hus

Er du til det sporty coupédesign og gode køreegenskaber, som du finder i Kia XCeed? Så kan du købe den brugt hos os i Bilernes Hus. Vi sætter altid en skarp pris, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, så du nemt kan overskue, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

Har du allerede fundet den helt rette bil, så kan du bestille den på hjemmesiden til levering hjemme hos dig. Du kan vælge finansiering, ligesom vi også gerne give et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du får altid en fair pris for din byttebil. Læs mere om køb på hjemmesiden her, og så er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg – Danmarks største bilhus.

Relaterede links