Bliv godt kørende med en af vores 1 brugte Ford Mondeo

Ford Mondeo er en rummelige familiebil, der kom på markedet helt tilbage i 1993. Den blev kåret som International Car of the Year 1994, men den er aldrig blevet Årets Bil i Danmark, selvom den har været tæt på. Modellen er populær som både privatbil og firmabil, og den er også kåret som Årets Businessbil i både 2015 og 2016. Den fjerde generation af bilen blev lanceret i 2012, og det er også den sidste. Ford indstillede produktionen i marts 2022, og den fås dermed kun som brugt bil i dag.

Du finder et bredt udvalg af brugte Ford Mondeo i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen, som er Danmarks største Ford-forhandler med stor erfaring og viden om mærket. Du finder også brugte modeller fra de bilhuse her på siden.

Vi hjælper dig også gerne med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber brugt bil hos os. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den grundigt og udbedrer eventuelle fejl og mangler, så du får en bil, der har mange kilometer i sig endnu. Vi giver altid et halvt års garanti på brugte biler.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Mondeo er en populær familie- og firmabil

Ford Mondeo blev lanceret i 1993 og afløste Ford Sierra, og det blev hurtigt en populær bil. Den har løbende været blandt de bedst sælgende i sin klasse, og den bruges både som familiebil og firmabil. Kåret som International Car of the Year 1994 samt Årets Businessbil i 2015 og 2016 vidner om dens alsidighed.

Modellen har man kunne få som både firedørs sedan, femdørs hatchback samt femdørs stationcar, der tidligere har været brugt som hundevogn i det danske politi.

Produktionen af Ford Mondeo er stoppet

Den første udgave kom som sagt i starten af 1990’erne, mens den anden generation af bilen kom i 2000. Bilen var større end forgængeren, og der blev lagt stor vægt på interiøret i bilen. Den fik et facelift i 2003, inden den tredje generation blev frigivet i 2006.

Også den generation fik et facelift (i 2010), inden den fjerde generation kom på markedet i 2012. Det blev den sidste version af Mondeo, for Ford annoncerede i 2022, at produktionen af bilen stopper. Der var på det tidspunkt solgt cirka fem millioner eksemplarer verden over. Dermed bliver bilen nu kun solgt som brugt udgave.

Benzin-, diesel- eller hybridmotor

Der er mulighed for at få Ford Mondeo med en benzin-, diesel- eller hybridmotor. Benzin- og dieselvarianterne har været på markedet siden starten, men i 2018 kom der også en hybridudgave til Danmark. Den var allerede lanceret i 2014, men der gik altså nogle år, før man kunne få den i Danmark.

Den kan desuden fås med både manuelt gear eller automatgear, afhængig af hvad du mest er til. Du kan på hver bilmodels side se mere om motoren og gearet.

Udstyrsniveauer som Titanium, Collection og ST-Line

Der har gennem de næsten 30 år, hvor Ford Mondeo har været på markedet, været mange forskellige udstyrsvarianter. Nogle generationer har udvalget været reduceret, mens der i andre har været et virkelig bredt udvalg.

Navne som Titanium, Collection og den sporty ST-Line går igen, og du kan på hver bilmodels side læse mere om, hvilket udstyr der er i de forskellige udgaver. Selvom de hedder det samme, kan der stadig være lidt forskel, ligesom man har kunne tilvælge forskellige pakker til bilen.

Brugte Mondeo fra årgang 2016-2022

I Bilernes Hus sælger vi primært nyere, brugte biler, og det betyder, at de brugte biler på vores lager typisk er op til seks år gamle. Der kan dog være undtagelser, hvis det er en særlig model, den ikke har kørt mange kilometer eller lignende.

Som udgangspunkt kan du altså finde brugte Mondeo fra årgang 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og måske også fra 2022, som er sidste produktionsår. Der er fordele ved at købe brugt, såsom at man tager toppen af nyprisen, og man slipper for at vente på, at en ny udgave bliver produceret, men lige med Mondeo er det den eneste måde at købe bilen, fordi den er udgået.

Køb din brugte Ford Mondeo i Bilernes Hus

Er Ford Mondeo din kommende bil? Så finder du den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har et bredt udvalg, og vi giver dig også en skarp pris. Du får nemt et overblik over vores priser, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet. Og den vurdering kan du se her i oversigten.

Har du fundet den rette model, kan du købe den her på siden og få bilen leveret hjem til dig. Vi tilbyder desuden finansiering samt en god pris for din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Du kan læse mere om køb online her, ligesom du altid er velkommen i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, i Silkeborg.

Relaterede links