Virkelig Wunderbar! Køb en af de 78 nyere brugte Volkswagen, som vi har til salg i Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har mange års erfaring med Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg. Eller med VW og folkevogn, som mærket hedder i folkemunde herhjemme. Kært barn har mange navne. Vi er autoriseret serviceværksted for Volkswagen, og det betyder, at der helt naturligt er stor gennemgang af de populære Volkswagen-modeller såsom Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen Touran. Senest er Volkswagen for alvor kommet godt med i forhold til elbiler med modellerne Volkswagen ID.3 og Volkswagen ID.4.

Du kan altså med sindsro købe din nyere brugte Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor vores kompetente sælgere altid er klar til at vise dig de seneste modeller frem. På koncernniveau - Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group - sælger vi mere end 10.000 biler årligt, og vi bruger naturligvis mange kræfter på at give dig gode råd og ordentlig vejledning undervejs.

Det er vores klare ønske, at du føler dig mødt og hørt under hele processen - både mens du overvejer model, udstyrsvariant og farve, men også når handlen er afsluttet, og du har forladt vores bilhus. Vi er som sagt autoriseret Volkswagen-serviceværksted, og det er din garanti for, at der er styr på tingene.

Det tyske mærke, som i flere år har været det bedst sælgende brand globalt set, har i mange år også være det bedst sælgende bilmærke i Danmark. Det betyder også, at Volkswagen er det den bilproducent, som har flest biler af eget mærke kørende på de danske landeveje. Ved indgangen til 2022 var der således lidt mere end 400.000 Volkswagen-modeller indregistreret i Danmark, hvis vi tæller både varebiler, kassevogne og personbiler med.

Volkswagen har med andre ord altid haft en stor plads i de danske bilkøberes hjerte og bevidsthed, og sådan er det fortsat. Det er således ikke længere siden end i 2021, at det tyske bilmærke blev kåret som Årets Bil i Danmark. Det skete med den elektriske Volkswagen ID.3, som vandt en overbevisende sejr. Også på internationalt niveau har Volkswagen en tendens til at køre afsted med laurbærrene. Tilbage i 2015 blev Volkswagen Passat kåret som European Car of the Year - den europæiske pendant til Årets Bil i Danmark.

78 BILER
Viser nu 21 af 78 biler
Vis flere biler

Du skal købe din nyere brugte Volkswagen i Bilernes Hus

Mange vælger at købe en nyere brugt Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg, fordi bilmærket har ry for at have en gedigen kvalitet, en glimrende komfort samt en fuldstændig gennemprøvet teknik. I Danmarks største bilhus har vi et meget stort udvalg af nyere brugte Volkswagen-modeller.

Da netop det bilmærke er det bedst repræsenterede herhjemme og da Volkswagen samtidig aktuelt er det bilmærke, der sælger bedst i Danmark, er det også klart, at der er mange biler af tage af. Volkswagen er lig med biler i den bedre ende af middelklassen, men priserne er stadig på et niveau, hvor du får rigtig meget bil for pengene. Desuden har Volkswagen en klar tendens til at holde værdien rigtig godt i forhold til mange konkurrenter. 

Vi har de fleste Volkswagen-modeller i Bilernes Hus. Og mange fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Over de seneste år er Volkswagens i forvejen brede produktprogram kun blevet større og mere omsiggribende - og alligevel har vi i Bilernes Hus i Silkeborg et særdeles bredt udvalg af de forskellige modeller - fra Volkswagen Up! i den mindste ende af skalaen over klassikeren Volkswagen Golf - der har lagt navn til sit helt eget segment - til et af de nyere skud på stammen i den dyrere ende af firmabilssegmentet.

Vi har de fleste årgange - Volkswagen fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Kom endelig på besøg i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor vi hellere end gerne viser dig de forskellige muligheder, og surf videre her på sitet, hvor du også har mulighed for at få foretaget en realistisk online-vurdering af den bil, som du eventuelt ønsker at lade indgå i handlen.

Du kan få en nyere brugt Volkswagen til fair pris i Bilernes Hus

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi intet at skjule. Vi får altid foretaget en automatisk vurdering af priserne på vores nyere brugte Volkswagen-modeller, og det foregår i samarbejde med et firma, som er helt uafhængig. Deres vurdering af prisen viser på på siden, og det kaldes åbenhed.

Det er nemlig vores overbevisning, at åbenhed og ærlighed er vejen frem - og at vores priser på Volkswagen-bilerne er fuldstændig fair. Målet er, at samtidig med, at du gør en god handel, så holder vi vores bilhus kørende. Det er det, som vi kalder ordentlighed og godt købmandskab, og det skal gerne munde ud i, at det også er Bilernes Hus, som du tager kontakt til næste gang, hvor du får behov for at handle ny eller nyere brugt bil - eller hvis du skulle få brug for et autoriseret serviceværksted til din Volkswagen.

Skulle de være i tvivl om, hvad andre kunder mener om os, så kan du med fordel klikke ind og se nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Det er nemt at købe en nyere brugt Volkswagen i Bilernes Hus

Det skal være nemt at handle Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg, så derfor har vi gjort det både enkelt og overskueligt at blive godt kørende. Vi har skarpe priser på finansiering, hvor der er gjort plads til, at dit budget og din økonomi bliver overskuelig. Samtidig har vi stærke muligheder for billån til særdeles konkurrencedygtige priser.

Forsikring er ligeledes et område, hvor vi kan diske op med endog yderst stærke tilbud. Så kig ind til os i Bilernes Hus i Silkeborg og se vores store udvalg af tyske Volkswagen-kvalitetsbiler.

Relaterede links