Køb en af vores 5 nyere brugte Renault Captur

Renault Captur kom på markedet i 2013, og modellen hører til blandt de bedste sælgende og mest roste fra den franske bilproducent. Det er en crossover/SUV, og det er en populær bilmodel i Danmark, og det har selvfølgelig også bidraget til, at Captur er blevet solgt meget. I 2020 kom anden generation af bilen, hvor den fik opdateret interiør og teknologi væsentligt. Også motorerne er udviklet, og den fås i dag også med plug-in hybrid-motor i E-Tech-udgaven.

I Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte Renault Captur. Vi er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, som er autoriseret forhandler af Renualt. Der er derfor stor viden i koncernen om netop Renault og deres modeller, og du kan være helt tryg ved at købe brugt Captur hos os. Her på siden kan du se hele udvalget af brugte Captur fra hele koncernen.

Når du køber en brugt bil hos os, kan vi også hjælpe med finansiering, service og forsikring, og vi gennemgår bilen grundigt inden aflevering, så du kan være sikker på, at der fortsat er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Crossoveren Renault Captur er populær

Tilbage i 2013 blev Renault Captur introduceret på markedet, og det har været – og er fortsat – en populær bil. Det er en crossover/SUV, som er en model, der er virkelig populær i Danmark. Her får du en komfortabel og høj indstigning og et godt overblik over vejen fra førersædet. Størrelsesmæssigt kan man sammenligne Captur med en Clio, men altså med forskellen, at Captur er en crossover.

Indvendigt får du en rummelig og ergonomisk designet bil. Der er optimal komfort, og den kører godt. Den kompakte størrelse gør, at bilen er ideel til bykørsel, men vil også være komfortabel på længere ture. Bagagerummet har en god størrelse, og når man lægger bagsæderne ned, kan der være plads til endnu mere.

Motorvalg: Benzin, diesel eller plug-in hybrid

Renault Captur har gennem sin levetid kunne fås med flere forskellige motorer. Der har blandt andet været de klassiske benzin- og dieselmotorer, og så er der blevet tilføjet en plug-in hybrid-motor med navnet E-Tech. Der er derfor et bredt udvalg af muligheder, når det drejer sig om motoren.

Plug-in hybriden kører op til 49 km på ren el, inden benzinmotoren tager over, og den er med automatgear. Den alsidige benzinmotor og den højtydende dieselmotor fås begge med manuelt gear eller automatgear, afhængig af hvad du foretrækker.

Vælg udstyrsniveau: Expression, Zen og Intens

Det er 10 år siden, at Renault Captur kom på markedet, og der har siden været præsenteret en anden generation af bilen. Derfor har der (selvfølgelig) også været forskellige udstyrsniveauer på bilen. Og det kan faktisk gøre det lidt svært at finde den helt rigtige brugte bil, fordi det kan være svært at sammenligne udstyret på tværs af årgange.

Vi har forsøgt at gøre det nemmere ved at liste alt udstyr på den brugte bils side, ligesom du her i oversigten kan filtrere på udstyr, så du er sikker på at få det vigtigste med. På Captur finder du udstyrsniveauer som Expression, Zen og Intens. Nyere modeller hedder blandt andet Equilibre og Techno.

Årgang 2018-2024 af brugt Renault Captur

Der er solgt mange eksemplarer af Renault Captur, fordi modellen har været populær, lige siden den blev lanceret. Den opfylder manges behov, og det betyder også, at der er mange brugte udgaver at vælge mellem. Du kan finde brugt Captur helt tilbage fra 2013, men i Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, så vi har ikke modeller helt tilbage til 2013.

I stedet finder du brugt Captur fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også fra 2024. Nogle af de største fordele ved at købe brugt er, at du tager toppen af nyprisen, og dermed får du mere ud af dine penge. Og så er bilen på lager til levering stort set med det samme. Det betyder, at du hurtigt kan blive godt kørende.

Køb din brugte Renault Captur i Bilernes Hus

Er du faldet for det sporty design, den komfortable indstigning og det flotte interiør på Renault Captur? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser. Vurderingen finder du her i oversigten og på den enkelte bils side, så du nemt kan sammenligne vores priser med resten af markedet.

Har du fundet den helt rigtige bil, kan du allerede nu bestille den på hjemmesiden og få leveret hjemme hos dig eller hos dit nærmeste bilhus. Her kan du også vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en, der skal indgå i handlen. Vi kommer altid gerne med et bud og giver en fair pris for byttebiler. Læs mere om køb online her. Du er også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor du finder Danmarks største bilhus med over 300 biler i udstillingen.

Relaterede links