Lige nu har vi 12 brugte Kia Niro til salg

Da Kia lancerede Niro i 2016, var det som en hybrid (HEV) eller plug-in hybrid (PHEV), men den kom også i en fuldelektrisk udgave, der fik navnet e-Niro. I 2022 kom anden generation af modellen, og her blev alle motortyper samlet under navnet Niro. Så når du finder en brugt udgave af modellen, kan du altså få den som både hybrid, plug-in hybrid og fuldelektrisk. Men uanset hvilken motor du vælger, så får du en velkørende og elegant crossover.

Vi er i Bilernes Hus autoriseret forhandler af Kia, og vi kender derfor mærket og modellerne indgående. Vi er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, og derfor finder du også brugte modeller fra de bilhuse her på siden.

Vi kan hjælpe med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber en brugt bil hos os. Er det en plug-in hybrid eller en elbil, kan vi også hjælpe med ladeløsning. Du kan være helt sikker på at blive godt kørende, når du køber brugt hos os. Vi gennemgår nemlig bilen grundigt i klargøringen, så eventuelle fejl og mangler bliver udbedret. Derudover giver vi et halvt års garanti på bilen, og når du køber Kia, får du også deres syv års fabriksgaranti, som fortsætter, også når bilen skifter ejer. Kontakt eller besøg os i Bilernes Hus for at høre mere om at købe brugt bil hos os.

12 BILER
Viser nu 12 af 12 biler

Kia Niro er en moderne elektrificeret bil

Størrelsesmæssigt placerer den kompakte crossover Kia Niro sig mellem Stonic og Sportage, og den er næsten samme størrelse som XCeed. Der er plads til fem personer i bilen, og den kan altså sagtens avendes som familiebil.

Modellen blev lanceret i 2016, og den har en rigtig god brændstoføkonomi takket være de elektrificerede motorer. Den er blevet rost for både køreegenskaber og komfort, og derudover kan du glæde dig over det høje udstyrsniveau og de mange sikkerhedsteknologier, som er i bilen.

Kia Niro hybrid eller plug-in hybrid

Modelnavnet Kia Niro knyttede sig fra start til to motortyper: Hybrid og plug-in hybrid. Modellen har aldrig kunne fås med almindelig forbrændingsmotor, men har altid haft fokus på at være elektrificeret i en eller anden grad.

Modellen er derfor blevet fremhævet som værende brændstoføkonomisk, og den har vundet prisen Green Car of the Year 2017. Derudover har designet på den også vundet priser. Både Red Dot Design Award i 2016 samt iF Design Award I 2016 er gået til den flotte bil.

Fuldelektrisk udgave fra 2022

Da Kia Niro kom i anden generation i 2022, blev e-Niro navnet droppet, så den fuldelektriske udgave fremover også bare hedder Niro med forkortelsen EV for at vise, det er elbilen. På samme tid blev hybridversionen taget af programmet, så bilmodellen fra 2022 fås som plug-in hybrid og fuldelektrisk.

Den nyeste generation af bilen vandt Goldenes Lenkrad i 2022 for bedste kompakte SUV. Den har et iøjnefaldende design, samme gode køreegenskaber som første generation, og så er udstyr og teknologi også stadig helt i top.

Vælg udstyrsniveauet: Masser af udstyr og teknologi

Kia Niro er spækket med lækkert udstyr, som gør køreoplevelsen virkelig god og behagelig. Det er blandt andet automatisk klimaanlæg, adaptiv fartpilot, varme i rattet og touchskærm. Der er også sikkerhedsteknologier som automatisk nødbremse og intelligent skiltegenkendelse, der bidrager til en god køretur.

Udstyrsniveauerne har navne som Comfort, Prestige, Upgrade, Advance og Premium, og der er et bredt udvalg, fordi modellen har skiftet generation undervejs. Du kan på hver brugt bils side se, hvilket udstyr netop den bil har.

Kia Niro fra årgang 2018-2024

Kia Niro er kommet i to generationer, hvor alle biler før 2022 var enten hybrid eller plug-in hybrid, mens modeller fra 2022 også kan være fuldelektriske. Du kan kende forskel med den lille forkortelse i modelnavnet, hvor HEV er hybrid, PHEV er plug-in hybrid og EV er elbilen.

I Bilernes Hus sælger vi som udgangspunkt kun brugte biler, der er op til seks år gamle, og derfor kan du finde brugte udgaver i hele Niros levetid. Nemlig årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. En af fordelene ved at købe brugt er, at bilen er på lager til levering med det samme, og du samtidig som regel tager toppen af nyprisen. Og du får stadig Kias syv års fabriksgaranti, selvom bilen skifter ejer.

Find din brugte Kia Niro i Bilernes Hus

Skal Kia Niro være din nye, brugte bil, så finder du den i Bilernes Hus. Vi sørger for at sætte en skarp pris, og du kan altid se, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser, og du kan se vurderingen her i oversigten.

Du kan købe bilen direkte på hjemmesiden og få den leveret hjem til dig, hvis du allerede ved, hvilken model du vil have. Der kan også vælges finansiering, ligesom du kan få et tilbud på din nuværende bil, hvis du eventuelt har en, der skal indgå i handlen. Læs mere om køb online her, og så er du altid velkommen til at kontakte os eller lægge vejen forbi Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links