Køb en af vores 0 nyere brugte Peugeot 5008

Peugeot 5008 er den største SUV i Peugeots modelprogram, og der er plads til hele familien i denne rummelige bil. Der er nemlig hele 7 sæder, så skal bilen være stor og rummelig, er dette et godt bud. Modellen kom på markedet i 2009, og den blev i starten betegnet som en mellemstørrelse MPV. Det blev ændret, da den i 2017 kom i anden generation. Fra da var det en crossover SUV, men uanset betegnelse får du med Peugeot 5008 masser af plads og en kabine med moderne teknologi og sikkerhed.

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du et udvalg af brugte Peugeot 5008, og da vi er en del af koncernen Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene, vil du også kunne se biler fra dem her på siden. Vi har mange års erfaring som bilforhandler, og vi hjælper dig med alle spørgsmål, som du måtte have.

Vi sælger 10.000 biler hvert år i koncernen, og du kan derfor trygt handle bil med os. Både finansiering, serviceaftale og forsikring er noget, vi kan hjælpe med, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus, og så er der styr på alt omkring bilen. Du kan desuden være sikker på, at der er mange kilometer tilbage i din nye, brugte bil, for vi gennemgår den grundigt, inden du får den, og er der fejl og mangler, bliver de udbedret.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Peugeot 5008 med plads til 7 personer

  Den største og mest rummelige personbil i Peugeots modelprogram. Det er Peugeot 5008. Her er der plads til 7 personer, og det betyder, at der hos selv den store familie er plads nok i denne model. Størrelsesmæssigt ligger den over 3008’eren, men minder ellers en del om den designmæssigt. Bilen blev lanceret i 2009, og her blev den omtalt som en mellemstørrelse MPV.

  Da anden generation kom på markedet i 2017, var det en crossover SUV, men det ændrer ikke ved, at du får en bil med masser af plads, og så er den veludstyret med moderne teknologi og sikkerhed. Bilen fik desuden et facelift i 2020.

  Sporty design og god plads i bagagerummet

  Peugeot 5008 har et sporty og atletisk design, og der er tydelige designligheder mellem modellen og de øvrige modeller fra Peugeot. Bilen har en rammeløs kølergrill, sporty kurver og et moderne udtryk, som taler til et bredt publikum og gør bilen til alt andet end en kedelig familiebil. SUV-designet giver en komfortabel indstigning og godt udsyn fra førersædet, og så er der indvendigt en rummelig kabine.

  Der er 7 sæder i bilen, og selv når alle sæder er i brug, har den plads i bagagerummet til familiens oppakning. Og det bagagerum bliver selvfølgelig rigtig stort, når sæderne lægges ned. Her er der plads til ekstra lange genstande, men skulle den plads alligevel være for trang, kan man få tagbøjler til bilen. Det er også muligt at få et anhængertræk på den.

  Fås med benzin-, diesel- eller hybridmotor og automatgear

  Der er flere motormuligheder på brugt Peugeot 5008. Den har kunne fås med både benzin- eller dieselmotor, og i løbet af 2023 kommer der en hybridudgave, som vi på et tidspunkt kommer til at have i en brugt udgave.

  Det har været muligt at få bilen med både manuelt gear og automatgear, så der er gode muligheder for at finde en model, der matcher dit behov og kørervaner. Du er altid velkommen til at prøve bilen, så du kan se, om det er noget for dig.

  Udstyrsniveauer som Active, Allure og GT på Peugeot 5008

  Peugeot 5008 har som model en del år på bagen, og den har derfor kunne fås i flere forskellige udstyrsniveauer, ligesom teknologien har udviklet sig gennem årene, så den i dag kan meget mere, end det kunne, da den blev lanceret. Udstyrsvarianterne har navne som Active, Allure og GT.

  For at gøre det nemt for dig har vi på hver brugt bils side indsat listen over udstyr. Det giver dig et overblik over, hvad udstyrsniveauet byder på, og dermed om der er det rette udstyr, som du ønsker.

  Årgang 2018-2024 af brugt Peugeot 5008

  Du kan finde brugt Peugeot 5008 helt tilbage til årgang 2009, da bilen blev lanceret, men i Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle. Derfor kan du finde brugt Peugeot 5008 fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024.

  Når du køber brugt, er der flere fordele. Man tager lige toppen af nyprisen, fordi den har kørt nogle kilometer, men du slipper også for at vente på, at bilen bliver produceret. Så når du køber brugt, kan du få bilen stort set med det samme.

  Køb brugt Peugeot 5008 i Bilernes Hus

  Har du brug for en stor og rummelig bil, så er Peugeot 5008 et rigtig godt bud. Du finder den brugt i Bilernes Hus i Silkeborg, og vi sætter altid en skarp pris på vores biler. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne, og du kan se vurderingen her i oversigten, så du altid ved, hvordan vores priser er i forhold til resten af markedet.

  Når du finder den bil, du ønsker at købe, så kan du bestille den direkte på siden. Her kan du vælge finansiering og tilbyde din nuværende bil i bytte, hvis du har en bil, der skal indgå i handlen. Vi giver dig altid gerne et tilbud på bilen. Læs mere om at købe online her. Du er også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg, som er Danmark største bilhus. Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive godt kørende.

  Relaterede links