På vores lager er der ... brugte 7 personers biler

7-personers biler er ofte den mest oplagte mulighed, når man skal kunne håndtere de mange og forskellige behov for en større familie eller gruppe. Det er i hvert fald den type bil, de fleste kigger på, når der er tre, fire eller fem børn i familien. Særligt hvis de yngste stadig sidder i autostol. Har du ikke brug for alle sæderne, kan den tredje sæderække nemt foldes ned og give plads til ekstra bagage i bagagerummet. Og når der er brug for alle syv sæder, kan man nemt bruge den tredje sæderække. 

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte 7 personers biler på lager, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil. Vi har samlet hele vores udvalg her på siden, og der er også biler, der står hos en Bjarne Nielsen-forhandler. Det skyldes, at vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. 

Når du handler bil hos os, hjælper vi dig gerne med finansiering, serviceaftale og forsikring. Vi tager naturligvis også gerne din nuværende bil i bytte, hvis du har en bil, der skal indgå i handlen. Din nye, brugte bil bliver gennemgået grundigt og eventuelle fejl og mangler udbedres, så du er sikker på, der er mange kilometer tilbage i den.

Brugte 7 personers biler til den pladskrævende familie

Den store familie med tre, fire eller fem børn har selvfølgelig brug for en bil, der kan rumme alle. Her er en 7 personers bil helt oplagt. Der er masser af plads til at transportere familien sikkert og komfortabelt. 

Men der kan også være andre grunde til at vælge en stor bil. Er det dig, der lægger bil til, når vennegruppen eller familien skal køres. Eller ønsker du ekstra plads til børnenes kammerater. Så er det oplagt med en 7 personers bil, hvor de ekstra sæder giver den ønskede plads. 

Har du ikke brug for den tredje sæderække, så får du et virkelig rummeligt bagagerum. Derfor er en brugt 7 personers bil også et godt valg til enhver familie, som ønsker god plads til det hele. 

 

Den rummelige og komfortable 7 personers bil

Der er flere fordele ved at vælge en stor og rummelig 7 personers bil. Udover det åbenlyse med at få plads til hele familien, så er der en stor fleksibilitet med en 7 personers bil. Du kan justere eller fjerne sæderne, og dermed skifte mellem plads til passagerer eller bagage, afhængig af hvad du har brug for.

Der er stor komfort i en stor bil. Ikke kun på forsæderne, men også på bagsæderne, hvor der er god plads. Det gør det mere behageligt at køre i bilen selv på lange ture. 

Trods sin store størrelse er mange moderne 7 personers bruger designet til at være brændstofeffektive. De har nogle stærke motorer og fås med både manuelt gear eller automatgear. Der er god mulighed for at finde den helt rigtige kombination, når du køber en brugt 7 personers bil.

 

Køb brugt 7 personers bil i Bilernes Hus

Skal det være en 7 personers bil? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne på vores brugte biler, så du nemt kan få et overblik over, hvordan priserne er i forhold til resten af markedet. Du finder vurderingen her i oversigten og på hver bilmodels side. 

Har du fundet den helt rigtige bil, kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Vi hjælper gerne med både finansiering, serviceaftale og forsikring og giver et bud på din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen som byttebil. Du er altid velkommen i Bilernes Hus - Danmarks største bilhus for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. 

Relaterede links