Lige nu har vi 2 brugte Audi A6 til salg

I gamle dage hed modellen Audi 100 - men siden 1994 har der stået A6 bag på Audis bud i det eftertragtede d-segment. Den nuværende udgave, der så dagens lys i 2018, er fjerde generation, og Audi A6 kæmper med Mercedes E-klasse og BMW 5-serien om de mange premium-kunder.

Modellen fås både som sedan og stationcar, som i Audi-sprog hedder henholdsvis limousine og avant. Desuden findes modellen i en Quattro-udgave, hvilket er Audis måde at sige firhjulstræk på.

Endelig har Audi også valgt at sende henholdsvis en S- og en RS-udgave af A6-modellen på markedet. Forkortelserne står for "sport" og "rennsport" - og disse modeller er yderst potente, når det handler om at præstere. En Audi S6 yder således 450 hestekræfter, mens en Audi RS6 yder 600 hestekræfter - men har naturligvis også et prisskilt, der er i den tunge ende. Disse særlige sports-udgaver er i samme liga som M- og AMG-modellerne fra henholdsvis BMW og Mercedes.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Velkørende Audi A6

Audi A6 er en populær bil. Både som firmabil og som familiebil rammer den plet med sin alsidighed, rummelighed og elegance. Det er særligt stationcaren kaldet Avant, som man ser på de danske veje. Modellen kom til verden i 1994, hvor den skulle erstatte Audi 100, og den kaldes også C-typ, fordi den er bygget på C-platformen fra Volkswagen Group. Den nuværende udgave er den femte generation af modellen.

Vælger du en brugt Audi A6 som din kommende bil, får du en pålidelig og solid bil. Den har et klassisk og tidløst design med Audis velkendte designlinjer. Det er en bil af høj kvalitet, og det er vel netop grunden til, at mange vælger den som firmabil: Selv efter mange kilometer svigter den ikke.

Skal det være Limousine, Avant eller Allroad Quattro?

Audi A6 har og haft mange forskellige udformninger. Todørs sedan, coupé og combi coupé tilbage i tiden, men i dag fås den i mere gængse størrelser, hvis man kan udtrykke det sådan. Der er Limousine, som er sedan-udgaven og den populære Avant, der er den rummelige stationcar.

Derudover fås den som Allroad Quattro, der er en firehjulstrækker med offroad-egenskaber. Og så er der sportsmodellerne med forkortelserne S og RS. S står for Sport og RS for Rennsport. De er hurtigere, har større motorer og flere hestekræfter – de er født til at præstere.

Benzin, diesel eller skal den være med elektrisk kørsel?

De fleste bilproducenter kommer i disse år med elektriske eller delvis elektriske udgaver af de mest populære modeller. Derfor fås Audi A6 også som plug-in hybrid med en TSFI e-motor. En udgave, der kom i 2020. I fremtiden kommer den også til at fås i en e-tron-udgave, der er fuldelektrisk. Men der går noget tid, inden den kommer og længere endnu, til den fås brugt.

Men du kan også sagtens sætte din lid til både benzin- og dieselmotorerne i A6. De er solide, pålidelige og kraftfulde, og er du til automatgear, skal du se efter en S tronic-model, som de hedder.

Find det rette udstyrsniveau

Når man har en bilmodel, der har mange år bag sig, så findes der også mange forskellige udstyrsniveauer på den. Nogle niveauer udgår, bliver omdøbt og andre kommer til, og den udvikling har A6 selvfølgelig også været igennem. Tidligere fandt du Limited og Ultra, i dag er det Sport Prestige og S line.

Du kan på hver modelside se, hvilket udstyr bilen har. Og med Audis slogan ”Vorsprung durch Technik” kan du være sikker på, at udstyret og teknologien er i orden. Selv de lidt ældre modeller har lækre detaljer, som du også finder i helt nye biler, og det er en af de store fordele ved at vælge brugt. Du kan få mere udstyr for pengene.

Brugte Audi A6 fra årgangene 2018-2024

Leder du efter en nyere brugt Audi A6, så finder du den hos os i Bilernes Hus. Vi har primært biler, der er op til seks år gamle, så biler fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024 finder du i vores udvalg.

Vi tager også biler ind, som er lidt ældre, fordi vi kan stå indenfor kvaliteten af dem. Det kunne sagtens være tilfældet med Audi, der med sin høje kvalitet leverer premiumbiler, der kan køre i mange år.

Brugte Audi A6 skal købes i Bilernes Hus

I Bilernes Hus er vi autoriseret Audi værksted, og vi kender derfor mærket ind og ud. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette model af Audi A6, og du kan her på siden få et overblik. Vi har gjort det nemt at sammenligne vores priser ved at have en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet. På den måde kan du hurtigt se, om prisen er skarpt sat.

Er der en model, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden. Her kan du også tilvælge finansiering og eventuelt få et tilbud på din nuværende bil, hvis du gerne vil sælge den. Vi tager den gerne i bytte, når du handler brugte biler hos os. Læs mere om, hvordan du køber biler online her eller besøg os i Bilernes Hus.

Relaterede links