Hurra for Hyundai, som vi har 17 brugte udgaver til salg af

I Bilernes Hus i Silkeborg får du bilhandel helt uden bøvl. Og det er altså ikke for sjov, at vores motto er service i verdensklasse. Det sydkoreanske mærke Hyundai har altid fyldt meget i vores bilhus, der er det største i Danmark. Vi har et fint udvalg af eksempelvis  i Bilernes Hus i Silkeborg, og vi har et stort udvalg i nyere brugte Hyundai i10, Hyundai i30 og Hyundai Tucson i forretningen.

Hyundai har været repræsenteret i Danmark siden 1992, og har især oplevet stor popularitet de seneste to årtier. Hjemme i Sydkorea er Hyundai og Kia samme koncern, og den er intet mindre end blandt de fem største bilproducenter i verden. I Danmark hører Hyundai også til blandt de 12 største bilmærker - ikke mindst på grund af modeller som Hyundai i20, Hyundai Ioniq og Hyundai Tucson.

Med elbilen Hyundai Ioniq 5 har bilmærket for alvor slået hul til et ekstremt voksende marked. Ud over at være en storsælgende succes, er Hyundai Ioniq 5 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2022, hvilket er en blåstempling ud over det sædvanlige for det sydkoreanske brand. Det er således første gang, at den eftertragtede titel bliver vundet af et bilmærke fra Sydkorea.

17 BILER
Viser nu 17 af 17 biler

Søger du ny brugt Hyundai? Så kør en tur ind til Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus er vi også leveringsdygtige i de populære modeller fra Hyundai. Fra at være et udpræget niche-bilmærke op gennem 1990erne, har Hyundai vokset sig stor og stærk både globalt og nationalt - og Hyundai befinder sig mere eller mindre konstant blandt de ti bedst sælgende bilmærker i Danmark.

Hyundai er lig med kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - og de sydkoreanske modeller som eksempelvis Hyundai i10, Hyundai i20 og Hyundai i30 er ekstremt gode eksempler på, hvor meget bil og kvalitet man kan få til ret skarpe priser. Mange vælger også Hyundai, fordi mærket yder fem års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning. Derfor vil det ofte være sådan, at din nye brugte Hyundai i Bilernes Hus fortsat er dækket af garanti. Det kræver blot, at bilen er yngre end fem år.

Vi er klar til at give råd og vejledning om din næste brugte Hyundai

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi nyere brugte Hyundai-modeller i forskellige størrelser, typer og varianter. Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad dine ønsker, behov og krav til din nye brugte Hyundai er. Skal der være automatgear, anhængertræk og fartpilot? Skal der være plads til syv personer, eller kan du nøjes med en lille mikrobil som Hyundai i10?

Vores medarbejdere har mange års erfaring, og de er klædt godt på til at rådgive og vejlede omkring de valgmuligheder, som der er. For der er naturligvis forskel på, om du vælger en Hyundai i20, som er en bil i miniklassen, eller om du mere er på jagt på en af de store SUV-biler fra Hyundai. Uanset hvad du ønsker, så vil vi i Bilernes Hus strække os langt for at finde den helt rette bil til dig.

Vores kunder er godt tilfredse - det bliver du garanteret også

I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid nyere brugte Hyundai-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Når vi påstår, at den er fair, så er det ikke bare noget, som vi har fundet på. Vi har et samarbejde med AutoUncle, der er en uafhængig virksomhed, der vurderer priserne på vores nyere brugte biler, og holder dem op imod de generelle priser.

Vi behøver ikke skjule vurderingerne fra AutoUncle, og derfor kan du også se dem sammen med priserne. Hovedparten af vores priser bliver bedømt som ”fair”, og det betyder, at vi på den ene side holder gang i omsætningen i vores butik, mens du på den anden side gør en både god og fornuftig handel. I Bilernes Hus tror vi nemlig på, at vi kommer længst med godt købmandsskab - og det  har vi i øvrigt troet på siden vi åbnede for snart 20 år siden.

Vores kunder er godt tilfredse - og det kan du se, hvis du klikker ind og læser nogle af vores anmeldelser på Trustpilot.

 

Din nye brugte Hyundai er fuldstændig klargjort

Det er ikke for sjov, at vores motto i Bilernes Hus er "service i verdensklasse", for vi går gerne en ekstra mil for at gøre dig helt tilfreds. En investering i en nyere brugt bil er stadig noget af en mundfuld, og derfor er det utrolig vigtigt, at du ikke køber katten i sækken.

Hos os sørger vi altid for, at bilerne fremstår klargjorte og lækre. Hver eneste nyere brugte Hyundai får en omfattende klargøring, hvor vi prioriterer at udbedre eventuelle fejl, skader og mangler, som måtte være opstået. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at du gerne skal være godt kørende i mange år frem, når du har handlet nyere brugt bil hos os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links