Se vores 5 brugte Tesla Model 3 her

Lang rækkevidde, en lynhurtig acceleration og med god plads til familien. Tesla har med Model 3 skabt en bil, der kan det hele – og den er også kåret som både Årets Bil 2020 og Årets Brugte Bil 2022. Den er derfor et oplagt valg for mange, der ønsker en elbil.

Hos Bilernes Hus i Silkeborg finder du et bredt udvalg af brugte Tesla Model 3. Vi er nemlig en del af Nielsen Car Group, der med sine Bjarne Nielsen-forhandlere rundt om i landet også har flere modeller på lager. Derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette Model 3.

Skal du have din nye brugte Tesla Model 3 finansieret, så klarer vi også den, ligesom vi kan tilbyde serviceaftale og forsikring, så du er godt kørende fra start. I vores klargøring af bilen gennemgår vi den grundigt, så du er sikker på at få en lettere brugt Tesla Model 3, som du kan have glæde af i mange år.

5 BILER
Viser nu 5 af 5 biler

Årets Bil 2020 og Årets Brugte Bil 2022: Tesla Model 3

Teslas Model 3 er en virkelig populær model, og den blev kåret som Årets Bil i 2020, efter den blev lanceret. Nu er den så kåret som Årets Brugte Bil 2022, og det understreger, at Tesla virkelig har ramt plet med denne elbil.

Ved at købe en lettere brugt bil får du en bil, der ikke er har kørt mange kilometer, og som du derfor kan have glæde af i rigtig mange år. Til gengæld er der lige taget toppen af prisen, hvorfor du måske også har plads i budgettet til ekstra udstyr eller blot kan nyde en billigere bil.

Tesla Model 3 er en elbil med plads til familien

Tesla har med Model 3 skabt en familievenlig elbil til en overkommelig pris. Der er nemlig plads til en barnevogn i bagagerummet, og pladsen på bagsædet er god til både store og små passagerer. Den lange rækkevidde, gode kørekomfort og mange lækre features har gjort den til en populær bil – ikke mindst som brugt.

Model 3 er den tredje model fra Tesla, og den blev præsenteret tilbage i 2016. Den kom til Danmark i 2019, og Tesla ramte lige ned i en klimabevidst tid. Kombineret med den skarpe pris, blev Model 3 derfor hurtig et hit hos danskerne.

 

Høj sikkerhed og lang rækkevidde i Model 3

Der er styr på sikkerheden i en Tesla Model 3. Både konstruktionen og sikkerhedsteknologien i bilen er i top. Bilen er designet, så strukturen er så stærk som mulig for at modstå eventuelle kollisioner. Den er forstærket på udvalgte steder for at gøre bilen så stærk som mulig. Der er derfor ingen tvivl om, at den avancerede og intelligente sikkerhedsteknologi hjælper dig under kørslen.

Med en rækkevidde op til 602 km i Long Range-udgaven er der ingen grund til at frygte, at du ikke kan komme frem på én opladning. Og når bilen skal lades op, kan du benytte Teslas Superchargere, som lynhurtigt får opladet bilen, så du kan komme videre.

Tre udgaver: Standard, Long Range eller Performance

Der er tre udgaver at vælge mellem ved en Tesla Model 3. Standard, Long Range og Performance. Standardudgaven har en rækkevidde op til 491 km, og den er med baghjulstræk. Vælger du en Long Range- eller Performance-udgave får du Dual Motor firehjulstræk og en længere rækkevidde.

Med Long Range-udgaven kan du køre op til 602 km på en opladning, mens Performance giver dig op til 547 km. Performance har fået navnet, fordi den virkelig kan præstere. Her får du nemlig en acceleration fra 0-100 km/t på 3,3 sekunder, mens tophastigheden er 361 km/t.

Brugte Tesla Model 3 årgang 2019-2024

Når du skal have en brugt Tesla Model 3, er de ældste modeller fra 2019, hvor bilen kom til Danmark. Du finder også nemt nogle nyere udgaver fra 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024. Uanset hvilken årgang du vælger, så kan du være sikker på at få en topmoderne elbil med næsten støjsvag kørsel.

Den præsterer gang på gang, og du kommer til at nyde alle køreturene. Når du vælger, hvilken brugt Model 3 du skal have, så kig efter, om den har det rette udstyr, og hvor langt den har kørt.

Brugt Tesla Model 3 skal købes hos Bilernes Hus

Skal en brugt Tesla Model 3 være din næste bil? Så køb den hos Bilernes Hus. Vi har altid et bredt udvalg og skarpe priser, og alle priser vurderes af vores uafhængige samarbejdspartner, så du hurtigt og nemt kan overskue, hvordan prisen er i forhold til resten af markedet.

Du kan desuden bestille din kommende nye, brugte bil direkte på vores hjemmeside. Her kan du også vælge finansiering samt eventuelt sælge din nuværende bil. Se mere om køb på hjemmesiden her eller besøg Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links