Køb en af vores 2 brugte Audi A4

Det er lige før, at Audi A4 ikke behøver yderligere introduktion. Den ikoniske bilmodel har været en vinder, siden den blev lanceret tilbage i 1994, hvor den afløste Audi 80. Vi er på femte generation af den store mellemklassebil, og den udgave går tilbage til 2016. Den fås som Limousine (sedan), Avant (stationcar) og Quattro-udgaven med firehjulstræk. Og så er der også sportsudgaverne.

I Bilernes Hus finder du et bredt udvalg af brugte Audi A4, og som en del af Nielsen Car Group har vi også adgang til brugte biler fra Bjarne Nielsen bilhusene. Derfor finder du også biler fra de bilhuse her på siden, og det betyder også, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den rette model.

Vi gennemgår bilen grundigt under klargøringen, så du er sikker på, at bilen er tjekket helt igennem, inden du får den. Har du brug for finansiering, serviceaftale og forsikring, er det også noget, vi kan hjælpe med. Vi har desuden gjort det nemt at overskue priserne på vores brugte biler ved at få en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet. Besøg Bilernes Hus i Silkeborg og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe din brugte Audi A4, som du drømmer om.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Bliv godt kørende med en brugt Audi A4

Audi A4 er en klassiker, og den har eksisteret siden 1994. Den blev lanceret som erstatning for Audi 80, og det er en stor mellemklassebil, som også kaldes B-Typ, fordi den er baseret på Volkswagen Groups B-platform.

Med en brugt Audi A4 får du en solid bil, og de fire ringe foran er din garanti for høj, tysk kvalitet. Designmæssigt har den de velkendte linjer fra Audi, og vi er nu på femte generation af modellen, som løbende er blevet fornyet. Den er derfor stadig moderne, men det klassiske, tidløse design, som det tyske mærke leverer, gør, at den aldrig går af mode.

Limousine, Avant, Quattro og sportsmodellerne

En af grundene til, at Audi A4 er et populært valg som bil, er, at den fås i flere forskellige udgaver. Der er noget for enhver smag, og det gør, at bilen rammer et bredt publikum. Derfor er det også altid nemt at sælge den igen, hvis du vil skifte den ud en dag.

Limousine er sedan-udgaven, mens Avant er stationcaren. Derudover fås den med firehjulstræk i en offroad-version kaldet Allroad Quattro, og så er der også sportsmodellerne S og RS, som står for Sport og Rennsport. Tidligere har den også været som cabriolet og coupé, så den type kan du også finde som brugt.

Vælg mellem benzin- og dieselmotorer

Der er ingen tvivl om, at A4 er en velkørende bil med meget pålidelige motorer. Den fås med enten benzin- eller dieselmotor, og der er altså endnu ikke nogen eldrevne udgaver. Men du får effektive motorer, som leverer kilometer efter kilometer og år efter år.

Sportsmodellerne har yderst potente motorer med mange hestekræfter, hurtig acceleration og er virkelig en fornøjelse at køre, når det skal være lidt sjovere.

Basis, Advanced, Prestige – der er mange udstyrsniveauer

Fordi Audi A4 er blevet opdateret gennem årene, og som model har mange år på bagen, så findes den også i et hav af forskellige udstyrsniveauer. De skifter nemlig navne gennem årene. Køber du den fra ny, er det navne som Prestige og S Line, mens de brugte modeller har navne som Basis og Advanced.

Du kan altid nærlæse, hvad modellerne har af udstyr inde på siden, så du kan få det fulde overblik over, hvad bilen kan. Når det kommer til Audi, kan du forvente et relativt højt udstyrsniveau – der er sjældent sparet på det, og selvom bilerne er nogle år gamle, så har de stadig meget moderne teknologi. På den måde er det en klar fordel at vælge en bil fra et mærke, der har sloganet ”Vorsprung durch Technik” – det er nemlig det tekniske, der er med til at gøre Audi unik.

Audi A4 fra årgang 2018-2024

I Bilernes Hus sælger vi primært nyere brugte biler, og det gælder også Audi A4. Det betyder, at bilerne oftest er maksimalt seks år gamle, men der er undtagelser, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af bilen, og det kunne være tilfældet med denne model.

Udgangspunktet er dog, at du finder lettere brugte Audi A4 fra årgangene 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og snart også 2024. Der er altså stadig mange årgange at vælge mellem, når du skal finde din kommende brugte bil.

Køb brugte Audi A4 i Bilernes Hus

I Bilernes Hus er vi autoriseret Audi værksted, og vi kender derfor bilerne ud og ind. Derfor kan du trygt købe din brugte Audi A4 hos os. Vi hjælper med alle dine spørgsmål og guider dig til den rette model, som opfylder alle dine krav og ønsker til en kommende bil. Her på siden kan du se vores udvalg, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere alle vores priser, og det giver dig hurtigt og nemt et overblik over, hvordan vi ligger i markedet.

Har du fundet den model, du ønsker, så vent ikke for længe med at købe den. Du kan endda bestille din direkte på hjemmesiden og få leveret hjem til dig. Her kan du også vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde din nuværende bil i bytte. Vi giver dig gerne et bud på den. Se mere om køb på hjemmesiden her eller besøg Bilernes Hus.

Relaterede links