Suveræne Subaru. Køb en af vores 0 nyere brugte Subaru

Subaru er noget helt særligt - og en nyere brugt Subaru, der er købt i Bilernes Hus i Silkeborg er helt i særklasse. Subaru blev grundlagt i 1953, og det kvalitetsbevidste bilmærke er en del af Subaru Corporation - tidligere kendt som Fuji Heavy Industries. En gigantisk japansk koncern, der har sin hovedvægt på mange former for transportmidler. Tog, fly og busser - og sågar rumfærger. Men altså i høj grad også personbiler med firhjulstræk.

Subaru har altid stået for guldfarvede fælge, potente boxermotorer, rammeløse vinduer og permanent firhjulstræk på alle modeller. I dag er den japanske producent gået væk fra kun at levere rammeløse vinduer - men Subaru holder fast i firhjulstrækket, og har da også opnået en nærmest kultagtig status, når talen falder på køreegenskaberne.

Subaru Forester og Subaru Outback er de mest ikoniske modeller - naturligvis sammen med Subaru Impreza, der i manges øjne er rallybilen over dem alle. En model der fortsat kan erhverves - betegnelsen er dog STI WRX. Er du til biler, der kan komme frem (og komme frem overalt), og som samtidig er gennemsyret af kvalitet, så er Subaru et godt bud. Kør ind til Bilernes Hus og se på udvalget. Det er ikke altid, at vi har Subaru på menukortet, men så har vi heldigvis mange andre gode retter, som du kan sætte tænderne i.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Nyere brugt Subaru? Så kør ind til Bilernes Hus i Silkeborg

  Selv om Subaru på det danske marked bestemt ikke er en bestseller sammenlignet med andre japanske bilmærker som eksempelvis Mazda, Nissan og Toyota, så kender de fleste danskere bilmærket med de seks stjerne i det ovale logo. Og de kender det som et kvalitetsmærke. Faktisk er Subaru et premium bilmærke på linje med eksempelvis Audi, BMW og Mercedes-Benz, og der hersker ikke tvivl om, at med Subaru får du virkelig værdi og kvalitet for alle pengene.

  Er du interesseret i Subaru, så er Bilernes Hus den oplagte spiller. Hvis vi ikke har en nyere brugt Subaru på lager lige nu, så er der stor chance for, at Nielsen Car Group-koncernen, som vi er en del af sammen med blandt andet Bjarne Nielsen-bilhusene, har Subaru på salgslisten. 

  Din nye firmabil kan med fordel være en brugt Subaru

  Uanset hvilken nyere brugt Subaru, som du køber hos os i Bilernes Hus, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, som der for det første bliver lagt mærke til. For det andet får du et køretøj, der er blevet kontrolleret og efterset ganske grundigt. Når vi sætter en nyere brugt bil til salg, så sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver enkelt Subaru gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi udbedrer eventuelle fejl, skader og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Kig ind til os for at få en snak om Subaru. Vi undersøger gerne brugtvognsmarkedet sammen med dig i jagten på en af de japanske premium biler.

  Vi har helt fair priser på nyere brugte Subaru i Bilernes Hus i Silkeborg

  Vores priser på de nyere brugte Subaru-modeller bliver vurderet automatisk af vores samarbejdspartner, der er helt uvildig. Du kan selvfølgelig se vurderingen her på sitet, for vi har intet at skjule. Langt de fleste af vores priser bliver vurderet som ”fair” - og det er en indikator for, at du med dette køb gør en god handel. I Bilernes Hus tror vi på godt købmandskab og ordentlighed i hele processen. En fair handler er kun fair og ordentlig, hvis begge parter har en oplevelse deraf.

  Vi vil jo også gerne tages i betragtning, når du næste gang skal købe en nyere brugt bil. Eller tages med på råd, hvis du får behov for at besøge et værksted. Vi har Danmarks største af slagsen i Bilernes Hus i Silkeborg. Er du fortsat i tvivl, så kan du blive overbevist ved at klikke ind og læse nogle af de andre kunders anmeldelser af Bilernes Hus på Trustpilot, hvor vi ligger i toppen, når vi sammenligner med andre autoriserede bilforhandlere.

  En brugt Subaru fra Bilernes Hus er høj kvalitet til skarp pris

  Vil du have masser af komfort, køreglæde og værdi for pengene, så kan en nyere brugt Subaru fra Bilernes Hus i Silkeborg sagtens være løsningen. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende i en Subaru, fordi vi tilbyder naturligvis en yderst fornuftig finansiering samt billån til særligt konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid et godt tilbud på forsikring, ligesom vi tilbyder dig en ordentlig pris for din brugte bil, såfremt den skal være en del af handlen.

  Relaterede links