Forelsket i Ford? Vi har 141 nyere brugte Ford-modeller til salg

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Ford-modeller - fra den lille Ford Fiesta over Ford Focus til den store klassiker Ford Mondeo. Vi har også håndteret mange af de nyere Ford-biler som eksempelvis Ford Puma, Ford Kuga og Ford Mustang Mach-E.

Derfor kan du være sikker på, at hvis du køber en Ford hos os, så får du en god og gedigen bil med masser af kvalitet og kørekomfort. Vi ved en hel del om Ford, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og ordentlig bilhandel. Vi har nemlig Ford helt inde under huden med hele syv Ford-bilhuse i vores koncern Nielsen Car Group, som Bilernes Hus også er en del af. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Ford-biler til attraktive priser.

I Nielsen Car Group sælger vi langt over 10.000 biler om året, og der skal derfor ikke herske tvivl om, at du er i ganske sikre hænder, når du handler bil hos os. Vi sørger for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Du kan være sikker på helt fair priser på såvel din nye brugte bil som på den byttebil, du eventuelt vælger at lade indgå i handelen - og så kan du altid regne med en problemfri bilhandel i Bilernes Hus.

Ford har da også altid været et populært mærke i Danmark - og er således det bilmærke, som der findes tredjeflest biler af i Danmark. I dag hedder modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max og Kuga - og populariteten strækker sig også langt ind i firmabil-segmentet. Her har Ford Mondeo altid været en yndling - ikke mindst med de særligt lukrative Vignale-versioner. Men også Ford Focus og Ford Kuga er populære firmabiler.

Hvis du er interesseret, kan du finde meget mere information om Ford her.

141 BILER
Viser nu 21 af 141 biler
Vis flere biler

Skal jeg købe brugt Ford i Bilernes Hus?

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med at købe og sælge biler fra Ford. Det er et af de mest populære bilmærker i Danmark, og derfor er Ford også et af de mærker, som der er størst omsætning af - og vi har helt naturligt haft de forskellige Ford-modeller inde under huden i en årrække. Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Ford S-Max og Ford Kuga. Ikoniske bilmodeller, som du finder mange af hos os.

Find de nyere årgange hos os - eksempelvis Ford fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024

Du findere nyere brugte Ford i alle prisklasser i Bilernes Hus. Fra de billige brugte Ford-varianter til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand.

Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Ford breder sig over mange segmenter - så kig ind til os, og kontakt os for en prøvetur.

I Bilernes Hus er der skarpe priser på Ford med diesel, benzin, hybrid, plug-in hybrid eller ren el

Vi tror på købmandskab i Bilernes Hus i Silkeborg og at det, der er en fair handel for både dig som køber og os som sælger, har den konsekvens, at du også kontakter os næste gang, du skal købe brugt bil eller skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark. Alle vores priser på brugte Ford er automatisk vurderet af en uvildig samarbejdspartner. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.

Du skal købe din nye brugte Ford i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus får du altid nyere brugte Ford-modeller i topkvalitet til en fair markedspris. Det skal være nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser - og det er det hos os. Samtidig får du altid en skarp og yderst rimelig pris på forsikring, samt en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg i Bilernes Hus i Silkeborg - eller klik videre her på sitet.

Læs nyt om biler i vores Bilmagasin...

Relaterede links