Køb en af vores 7 nyere brugte Ford Fiesta

Ford Fiesta er en ikonisk bilmodel fra Ford. Den har været på markedet i over 40 år, siden den kom til verden i 1976. Det er en minibil, der dækker manges behov, og derfor har den kunne blive ved med at være i modelprogrammet, ligesom der år efter år er solgt mange eksemplarer, så der nu er mere end 50.000 af den alene i Danmark. Den blev kåret som Årets Bil i Danmark i 1977, og det er i øjeblikket syvende generation af bilen. Den nuværende generation blev lanceret i 2017, og det bliver den sidste, da Ford har valgt at stoppe produktionen i 2023.

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, der også ejer Bjarne Nielsen, som er Danmarks største forhandler af Ford. Derfor finder du et stort udvalg af brugte Ford, herunder Fiesta, hos os. Alle brugte Fiesta-modeller fra hele koncernen er samlet på denne side.

Har du brug for finansiering, serviceaftale eller forsikring, hjælper vi gerne med det, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår den brugte bil grundigt under klargøringen og er der fejl eller mangler, bliver de udbedret. På den måde er du sikker på at få en bil, der har mange kilometer i sig endnu. Du får desuden altid et halvt års garanti, når du køber en brugt bil i Bilernes Hus i Silkeborg.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Ford Fiesta er en storsælgende, ikonisk bil

Mere end 16 millioner eksemplarer er der produceret af Ford Fiesta siden 1976, hvor den blev opfundet som et modsvar til oliekrisen. Den når lige præcis ikke at runde 50 år på markedet, fordi Ford stopper produktionen af den i 2023. Der er ikke plads til den ikoniske bil i det kommende elektrificerede program, og dermed kan man snart kun købe bilen brugt.

Der er til gengæld mange at vælge mellem. I Danmark er der solgt mere end 50.000 Fiesta’er gennem tiden, og den er dermed den mest solgte model fra Ford i Danmark. Og det er der mange gode grunde til, for eksempel at den er velkørende, stram i styretøjet, og så er størrelsen ideel til mange forskellige kundegrupper lige fra singlen til familien, der har brug for bil nummer to.

Benzin, diesel eller mild hybrid

Ford Fiesta har kunne fås med både benzin- og dieselmotor, og tilbage i 2017 vandt den for 6. år i træk prisen for ”International Engine of the Year” for sin 1.0 liters EcoBoost benzinmotor. Det er en velkørende bil, og motorerne er pålidelige og driftssikre.

Som noget relativt nyt er den kommet med mild hybrid-motor, og når man køber den i dag, er det eneste mulighed for motor. Mild hybrid er kendetegnet ved at have et større batteri til at hjælpe bilen i forbindelse med start og acceleration. Batteriet lades ikke op, for det sker automatisk under kørsel, og du får ikke elektrisk kørsel, men dog en forbedret brændstoføkonomi.

Udstyrsniveauer som Connected, Titanium og ST-Line

På mere end 40 år har der været et hav af udstyrsvarianter og modeller af Ford Fiesta. Connected, Titanium og sporty ST-Line og ST-Line X for blot at nævne nogle. Bilen har masser af udstyr, og du kan være sikker på, at den har det nødvendige for en minibil.

På hver models side kan du læse mere om udstyrsniveauet samt se en liste over udstyr, som bilen har. Mangler der noget, kan vi hjælpe dig med at finde den rette model. Vi har et stort netværk, særligt når det kommer til Ford, og derfor kan vi måske finde en model med det ønskede udstyr.

Ford Fiesta fra årgang 2018-2023

Ford Fiesta har været på markedet i mange år, men i Bilernes Hus sælger vi primært brugte biler, der er op til seks år gamle, og derfor finder du kun brugte modeller fra årgang 2018, 2019, 2020, 2021,2022 og 2023, som er sidste årgang af bilen. Der kan være ældre modeller blandt, hvis vi kan stå inde for kvalitet, for eksempel hvis bilen ikke har kørt så langt.

Ved at købe en brugt udgave tager du lige toppen af nyprisen, og dermed kan der blive råd til en større bil eller også er pengene sparet. En anden fordel er også, at bilen er på lager og klar til levering, og du skal derfor ikke vente på, at den bliver produceret.

Køb din brugte Ford Fiesta i Bilernes Hus

Skal Ford Fiesta være din kommende bil, så finder du den brugt her i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg, og du kan nemt overskue priserne, da vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den ønskede model, kan du bestille den direkte på hjemmesiden og få leveret hjem til dig. Du kan vælge finansiering, ligesom du også kan få en pris på din nuværende bil, hvis den skal indgå i handlen. Vi giver dig altid en fair pris på byttebilen. Læs mere om køb online her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links