Bilernes Hus Laanebil Nedefra

Lån en bil, når din egen er på værksted

De fleste forsikringsselskaber stiller en gratis lånebil til rådighed, når reparationen af din bil er omfattende.

Kontakt os

Har du fået en større skade på bilen, hvor det er nødvendigt at have den på værksted i længere tid, har du brug for en erstatningsbil eller en lånebil, så du kan komme omkring, mens den bliver lavet. Typisk stiller dit forsikringsselskab en lånebil gratis til rådighed.

I Bilernes Hus samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, og det giver dig mulighed for at vælge mellem vores kundebiler, når du har bilen på værksted. 

Bemærk, at inkluderede kilometer og antal lånedage kan variere fra selskab til selskab. Er du i tvivl, skal du blot kontakte os.

Kontakt os for mere information

Hør mere om vores servicesGratis

Det skal være nemt at have bilen på værksted i Bilernes Hus. Derfor tilbyder vi gratis lånebil, når vi har din bil på værkstedet i længere tid. Vi har både vare- og personbiler.

Skal du have en lånebil?

BN Web Ikoner 2023 Tjeklliste

Fremgår af kaskoforsikring

Hos de fleste forsikringsselskaber er det en del af kaskoforsikringen, at der er gratis lånebil ved længere værkstedsbesøg. Men det kan være en forsikring, der skal tilkøbes til din kaskoforsikring.

Tjek din police eller kontakt os, så hjælper vi dig.

BN Web Ikoner 2023 Service

Samarbejder med alle

Kræver forsikringsselskabet en samarbejdsaftale, så vælg Bilernes Hus. Vi samarbejder med alle de store forsikringsselskaber, ligesom vi også har aftaler med mindre selskaber. 

Du kan derfor trygt køre din bil hen til os.

Bilernes Hus Laanebil Fra Siden

Lån person- eller varebil

Uanset om det er en personbil eller en varebil, der skal på værksted, har vi en kundebil, du kan låne. Der er et bredt udvalg af forskellige størrelser biler, så vi kan matche dit behov.

Du kan derfor blive godt kørende, når uheldet har været ude.

Renault Megane Sporttourer Phev Instrument

Kør op til 100 km om dagen

Når du har en lånebil hos os, kan du som udgangspunkt køre op til 100 km pr. dag. Der kan dog være undtagelser afhængig af forsikringsselskabet, ligesom antallet af lånedage kan variere. 

Har du brug for flere kilometer eller flere dage, løser vi også det.