En fransk bestseller. Vi har 28 nyere brugte Peugeot til salg.

Vi har et stort og bredt udvalg af nyere brugte Peugeot'er i Bilernes Hus i Silkeborg. Peugeot er et af de absolut bedst sælgende bilmærker på det danske marked gennem de seneste to årtier, og det er ligeledes det bilmærke, som der kører næstflest af på dansk asfalt. Med omkring 275.000 Peugeot-modeller indregistreret er det kun tyske Volkswagen, der overgår den franske konkurrent.

Det betyder også, at der omsættes rigtig mange Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 2008 og Peugeot 3008 - for nu at nævne et udvalg af de modeller, der har solgt rigtig godt de senere år. 

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med at sælge - og købe - netop Peugeot, og vores sælgere har et stort knowhow omkring fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige årgange, motorstørrelser og udstyrsvarianter. De er helt klar til at rådgive og vejlede omkring modelvalg med videre, ligesom de aldrig undlader at spørge ind til dit behov som bilist. Skal det være en bil med høj eller lav indstigning? Skal der være plads til fem voksne? Skal der være mulighed for at trække en mellemstor campingvogn? Og er det vigtigt, at der er automatgear? Spørgsmålene er mange - men i Bilernes Hus er vi helt klar med svar på det hele. Så tøv ikke med at køre en tur ind til os.

Peugeot blev etableret helt tilbage i 1810 - og det var af gode grunde ikke biler, der var på tapetet dengang. Det var derimod cykler og kaffekværne. Først i 1889 byggede Peugeot en bil. I 1976 fusionerede Peugeot og Citroën og dannede i stedet PSA-koncernen. Den er siden fusioneret med FCA Group i det nye konglomerat Stellantis, der rummer både Citroën, Opel, DS, Fiat, Ferrari, Jeep og selvfølgelig Peugeot. Samt en række andre bilmærker.

28 BILER
Viser nu 21 af 28 biler
Vis flere biler

Køb en nyere brugt Peugeot Bilernes Hus i Silkeborg

Peugeot 208, Peugeot 308 og Peugeot 3008. Vi har de fleste nyere brugte Peugeot-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg - og er udvalget ikke stort nok i Danmarks største bilforretning, så kan vi på koncern-niveau servere endnu flere af de franske succesbiler. Mærket har gennem mange år ligget højt på listen over de bedst sælgende bilmærker - og eksempelvis Peugeot 208 har over de seneste ti år været en af de mest solgte bilmodeller overhovedet. Vi har i Bilernes Hus i Silkeborg altid et stort udvalg af personbiler fra den franske producent.

I Bilernes Hus hjælper vi dig med at finde den helt rette Peugeot-model

Vores dygtige sælgere i Bilernes Hus har mange års erfaring med netop de populære Peugeot-modeller, og de sidder klar i Danmarks største bilforretning med henblik på at hjælpe og vejlede så godt som muligt. Og uanset hvilken Peugeot du køber, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i god stand, når du køber den gennem os.

Når du skal vælge en nyere brugt Peugeot i Bilernes Hus i Silkeborg, så er der en række forhold, som du skal være skarp på. Hvilke behov har du rent pladsmæssigt, hvad er dit kørselsbehov - og hvilket konkrete ønsker har du til selve bilen?

  • Skal den have automatgear?
  • Skal der være høj indstigning?
  • Vil du sidde tæt på vejen?
  • Hvor meget udstyr har du brug for - og hvilket?

Kør en tur ind til os i Bilernes Hus - vi har helt styr på de mange fine muligheder fra Peugeot.

Prisen på en nyere brugt Peugeot er fuldstændig fair

Priserne på nyere brugte Peugeot-modeller er automatisk vurderet af vores samarbejdspartner, der er en uafhængig virksomhed, som Bilernes Hus i Silkeborg har arbejdet sammen med gennem adskillige år.

Du kan se vurderingen af hver enkelte brugte bil her på sitet - og du vil hurtigt konstatere, at langt de fleste priser bliver vurderet som fair priser. Det betyder, at samtidig med, at vi holder gang i vores forretning, så gør du en god og fornuftig handel. Det er faktisk det, som vi kalder for godt købmandsskab. Er du alligevel lidt i tvivl, så kan du med fordel læse nogle af anmeldelserne på vores Trustpilot-profil, hvor vi rangerer højt.

Skal du bruge en nyere brugt Peugeot, så er du kommet til den rette

Vi har solgt biler i mange år - og vi har solgt rigtig mange af dem. Vi er med andre ord klædt mere end godt på i forhold til at sikre dig en god Peugeot til en skarp pris. I Bilernes Hus i Silkeborg får du din nye brugte Peugeot i topkvalitet til en fair markedspris.

Vi har gjort det nemt at blive godt kørende - vi leverer fornuftig finansiering og tilbyder billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid et skarpt tilbud på en forsikring. Kig ind til os og se det store udvalg. Du finder kontakt-info og rute-vejledning her.

Relaterede links