Køb en af vores 0 nyere brugte Ford Galaxy

Med syv sæder i bilen er Ford Galaxy en af de bedst sælgende MPV’er i Europa og Danmark. Bilens platform er den samme som Mondeo, men den er væsentlig mere rummelig i kabinen, og derfor er den velegnet til den store familie. Den første generation kom på markedet i 1995, og den seneste er tredje generation fra 2015, hvor der kom et facelift i 2020. Her fik den også en hybridmotor. Ford har stoppet produktion af Galaxy i 2022, så den fås kun som brugt.

Du finder her på siden et udvalg af brugte Ford Galaxy hos Bilernes Hus i Silkeborg, og vi er en del af Nielsen Car Group, der blandt andet også ejer Bjarne Nielsen-bilhusene. Derfor er der også brugte modeller fra de bilhuse her på siden.

Når du køber bil i Bilernes Hus, kan vi også tilbyde finansiering, serviceaftale og forsikring. Når vi klargør bilen, gennemgår vi den for eventuelle fejl og mangler og udbedrer dem, inden du får bilen. Du kan derfor være sikker på, at den har mange kilometer i sig endnu. Vi giver desuden et halvt års garanti på alle brugte biler.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Ford Galaxy er familiens bil

  Der er masser af plads til hele familien i en Ford Galaxy. Den bygger på samme platform som Ford Mondeo, men den er mere rummelig, og der er hele syv sæder i MPV’en. MPV står for Multi Purpose Vehicle, og det er en betegnelse for biler, der størrelsesmæssigt er mellem en stationcar og en minibus. Den har tre individuelle sæder på bagsædet, og dertil en ekstra sæderække med to sæder, som man kan folde op efter behov.

  Modellen blev lanceret i 1995, og det var den første MPV, som Ford solgte udenfor Nordamerika. Første generation af bilen var tilgængelig fra 1995 til 2006. Her blev den anden generation lanceret sammen med Ford S-Max, som er lillebroren til Galaxy. Anden generation fik et facelift i 2010, inden den blev erstattet af tredje generation i 2015. Den blev faceliftet i 2020, hvor den også fik en hybridmotor, og det blev den sidste udgave af bilen, som Ford har stoppet produktionen af i 2022.

  Produktionen af Ford Galaxy er stoppet

  En kombination af, at Ford er i gang med at elektrificere sit modelprogram og efterspørgsel efter SUV’er og crossovers er stigende, har fået det amerikanske mærke til at droppe mange af deres største personbiler. Det gælder også Ford Galaxy. Produktionen af den ellers populære bil blev indstillet i 2022.

  Derfor er tredje generation af modellen også den sidste, og bilen fås i dag kun som brugt. Der er ikke kommet nogen model som direkte afløser.

  Benzin-, diesel- eller hybridmotor

  Det var fra start muligt at få Ford Galaxy med benzin- eller dieselmotor, og da Ford fik udviklet EcoBoost-benzinmotoren og EcoBlue-dieselmotoren, blev begge tilgængelige i Galaxy. Begge motortyper er udviklet for optimal ydeevne og laveste brændstofforbrug.

  I 2020 blev det annonceret, at bilen kom i en version med hybridmotor, hvor der opsamles energi til batteriet, når der bremses. Derfor skal batteriet ikke lades op, men understøtter motoren under start og acceleration. Det er med til at spare på brændstoffet.

  Galaxy fra årgang 2016-2022

  De brugte biler, vi sælger i Bilernes Hus, er primært op til seks år gamle. Derfor finder du Ford Galaxy fra årgang 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022, som altså er sidste årgang af bilen. Der kan være ældre modeller, hvis de for eksempel ikke har kørt så langt.

  Det vil være anden generation af bilen, som du finder i sortimentet, men den fik som sagt et facelift i 2020, og selvom ændringerne ikke var store, er der stadig nogle forskelle. Vær derfor opmærksom på, om bilen er fra før eller efter 2020.

  Udstyrsvarianter som Titanium, Collection og Trend

  Galaxy nåede at blive produceret i 27 år, og der har derfor været forskellige udstyrsvarianter gennem tiden, ligesom udstyr og teknologi selvfølgelig også har ændret sig meget. Nogle af de seneste udgaver har navne som Titanium, Collection og Trend.

  Du kan på hver brugt bils side læse mere om, hvilken variant bilen er, og det er også her, du kan læse, hvilket udstyr og hvilken teknologi der er i bilen. Vi hjælper dig også gerne med at finde en bil med det udstyr, som du ønsker.

  Køb brugt Ford Galaxy i Bilernes Hus

  Er Ford Galaxy din kommende bil, så finder du den her i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg af brugte modeller, og vi har gjort det nemt for dig at få et overblik over vores priser. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne i forhold til markedet, og du kan på hver model se, hvor skarp prisen er.

  Har du fundet den rette bil, kan du bestille den direkte på hjemmesiden. Her kan du også vælge finansiering, ligesom du kan tilbyde en bil i bytte, hvis du har en, du skal af med. Vi giver dig gerne en pris på din bil. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

  Relaterede links