Køb en af vores 1 nyere brugte Renault Arkana

Renault Arkana er en lækker og velformet SUV Coupé. Den emmer af luksus og trækker på et designsprog, man kender fra premiumbiler. Bilmodellen blev lanceret i 2021, og den er både elegant at se på og lækker at køre i. Endda uden at gå på kompromis med rummeligheden, for der er god plads i både bagagerum og på bagsædet.

Du finder et bredt udvalg af Renault Arkana i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er en del af Nielsen Car Group, og derfor kan du også finde brugte modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse, der også er en del af koncernen. Vi har et stort netværk og kan hjælpe dig med at få den rette brugte model til dig.

Vi hjælper gerne med både finansiering, serviceaftale og forsikring, når du køber brugt bil i Bilernes Hus. Vi gennemgår desuden den brugte bil grundigt under klargøring og udbedre eventuelle fejl og mangler, så du får en driftssikker bil med mange flere kilometer i sig.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Få en lækker SUV med Renault Arkana

Renault har ladet sig inspirere af de største premium-mærker, da de skulle designe Arkana. Den har et SUV Coupé-design og lækkert interiør, som man ellers ikke ser i biler i denne prisklasse. Den er både elegant, sporty og har en masse udstyr, der gør bilen til en fornøjelse at køre. Som SUV får du en god frihøjde, der giver et godt overblik over vejen, og det gør også indstigningen nem.

Men bag det flotte ydre får du også masser af praktik. God plads i bagagerummet til hverdagens og weekendens ture. Og så er bilen relativ ny i modelprogrammet hos Renault – den blev lanceret i 2021.

To forskellige hybridmotorer at vælge mellem

Der er ingen rene forbrændingsmotorer i Renault Arkana – den har nemlig fået to forskellige hybridmotorer. Der er enten E-Tech hybridmotor eller en mild hybridmotor. E-Tech hybridmotoren har et batteri og en elmotor ved siden af benzinmotoren, men batteriet er ikke stort nok til, at det skal lades op med et ladekabel. I stedet lades der op under kørsel, og den kan køre op til 80% af al bykørsel med elmotoren.

Mild hybridmotoren har et mindre batteri, som understøtter benzinmotoren under for eksempel start og acceleration. Batteriet lades også op under kørsel, så her skal der heller ikke tænkes i ladekabler. Fordelen ved de to motorer er, at de er brændstofbesparende. Og så er begge udgaver med automatgear.

Vælg det rette udstyr: Zen, Intens eller sporty R.S. Line

Der er masser af lækkert udstyr i Renault Arkana, uanset hvilket udstyrsniveau du går efter. Sikkerheden er høj, og der er mange teknologier, som hjælper dig under kørslen. Standarden er Zen, som kan opgraderes til Intens, og så er der den sporty R.S. Line, der tilføjer sporty designdetaljer til bilen.

Du kan på hver brugt models side læse mere om, hvilket udstyrsniveau den har, og hvilket udstyr der er i den. Vi hjælper dig også gerne med at finde en brugt model, hvis du gerne vil have den med et bestemt udstyr.

Årgang 2021-2024 af Renault Arkana

Det giver sig selv, at der ikke findes ældre udgaver af Renault Arkana end brugte modeller fra 2021. Det er nemlig året, hvor den blev lanceret. Der er brugte biler fra årgang 2022 og 2023, som umiddelbart bliver sidste årgang af bilen i Danmark, så der er lidt mere at vælge mellem, når du skal finde en brugt Arkana.

Du får med sikkerhed en relativ ny bil, der nok ikke har kørt mange kilometer, men hvor toppen lige er taget af prisen. Samtidig er den klar til levering med det samme – endnu en fordel ved at finde en brugt bil.

Find brugte Renault Arkana i Bilernes Hus

Er du til det eksklusive design og den gode køreoplevelse i Renault Arkana? Så finder du den brugt i Bilernes Hus. Vi har et bredt udvalg og skarpe priser, der bliver vurderet af en uafhængig samarbejdspartner. Dermed kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvordan priserne er i forhold til resten af markedet.

Har du fundet den brugte bil, du vil have, så kan du købe den direkte på vores hjemmeside. Vælg finansiering og få et tilbud på din nuværende bil, hvis du gerne vil have, den skal indgå i handlen. Læs mere om køb online her eller besøg os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links