Stor charme og lille bil? Smart skal det være - og vi har lige nu 0 brugte til salg

Du finder et udvalg af de små og virkelig kompakte Smart-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg. Den første Smart blev leveret i Danmark i 1998, og i dag kører der i omegnen af 3500 Smart-biler rundt på de danske landeveje. Op imod 80 procent af disse er Smart Fortwo-modellen. Så er du på udkig efter en bil, der på den ene side vækker opsigt, og som på den anden side fuldstændig mingler ind i trafikken i den tætpakkede midtby, så kan en nyere brugt Smart sagtens være svaret - og Bilernes Hus bør helt klart være en del af løsningen.

Smart er et tysk bilfirma, som er en del af Daimler AG, der også står bag Mercedes-Benz. Smart blev grundlagt i 1994 i et samarbejde mellem det svejtsiske ur-konglomerat Swatch og førnævnte Mercedes-Benz - og målsætningen var at producere små kompakte biler primært til urbant brug.

Det lykkedes, og i dag er der produceret i nærheden af to millioner biler, primært Smart City-Coupé, Smart Roadster, Smart Forfour og og bestselleren Smart Fortwo. Sidstnævnte har - som modelnavnet antyder - udelukkende plads til to personer, og det var den model, der blev berømmet for, at den kunne parkeres på tværs, der hvor andre biler må ty til en parallelparkering.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb en nyere brugt Smart i Bilernes Hus i Silkeborg

  I Bilernes Hus i Silkeborg finder du nyere brugte Smart-modeller - eksempelvis er det ikke sjældent, at vi har en brugt Smart Fortwo til salg i en af vores forretninger. Mange betragter med rette Smart som nutidens svar på en Morris Mascot - altså Miniens forgænger. Kompakt, sjov at køre, rummelig på trods af sin størrelse og nem at parkere. Smart er faktisk den mindste og korteste bilmodel på markedet.

  Find en nyere brugt Smart fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og 2024 i Bilernes Hus i Silkeborg

  Uanset hvilken nyere brugt Smart du køber i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du være helt sikker på, at den er gennemtjekket og i god stand. Alle vores brugte biler - og herunder også Smart - gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Hos os i Danmarks største bilforretning kan du typisk finde nyere brugte Smart-modeller i forskellige størrelser, prisklasser og årgange - eksempelvis har vi ofte en nyere brugt Smart fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 eller 2024 i Bilernes Hus i Silkeborg.

  Vi er helt skarpe på priserne på Smart i Bilernes Hus i Silkeborg

  Bilernes Hus i Silkeborg er Danmarks største bilforretning - og vi har ikke noget at skjule. Heller ikke i forhold til priserne på nyere brugte Smart. De bliver faktisk vurderet af en uafhængig samarbejdspartner, som giver sit besyv i forhold til prisniveauet generelt herhjemme. Det betyder, at priserne på en nyere brugt Smart bliver bedømt som enten lidt for dyr, lidt for billig eller fuldstændig fair. Langt de fleste priser vurderes som fair - og hælder vurderingen til den ene eller den anden side, så kan det også handle om, at der er særligt udstyr i den konkrete bil som gør, at prisen måske lige er lidt over det generelle niveau. 

  Du kan roligt købe en nyere brugt Smart i Bilernes Hus i Silkeborg. Det er helt trygt

  I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid en nyere brugt Smart i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kom forbi vores enorme bilforretning og tag et nærmere kig på modellerne. Når den helt rigtige nyere brugte Smart, så kan du med fordel tage en prøvetur.

  Relaterede links