Køb en af vores 4 nyere brugte Volkswagen e-Up!

Som navnet antyder, så er Volkswagen e-Up! den elektriske udgave af den populære mikrobil Up! Du får en velkørende elbil med en støjsvag elmotor, og den har masser af udstyr, en god rækkevidde og et trinløst automatgear, som gør den virkelig lækker at køre og velegnet til byen.

Den fås i øjeblikket ikke fra ny i Danmark, men i Bilernes Hus finder du et bredt udvalg af den i brugte udgaver. Vi er en del af Nielsen Car Group, så vi har også adgang til brugte biler alle Bjarne Nielsen-bilhuse, og du finder hele udvalget på denne side.

Vi klarer både finansiering, serviceaftale og forsikring, hvis du ønsker det, når du køber en brugt bil hos os. Under klargøring af bilen gennemgår vi den grundigt, så du er sikker på at få en bil med mange kilometer i sig endnu. Vi giver desuden et halvt års garanti på den.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Volkswagen e-Up! er en fuldelektrisk mikrobil

Den populære mikrobil Up! blev elektrificeret i 2013, og det kom der Volkswagen e-Up! ud af. Det var det oplagte valg at sætte strøm til netop denne model. Den er populær og velegnet til bykørsel, og ved at give den en elmotor kan den køre i alle miljøzoner.

Elbilen er velkørende, komfortabel og har et godt udstyrsniveau, og som elbil er den støjsvag og har et trinløst automatgear, der gør kørslen endnu mere behagelig. Rækkevidden er acceptabel for en bybil, og den er siden forbedret markant, så modeller fra 2019 og frem kører op til 260 km på én opladning.

Ny producerede udgaver er på vej ud

Da Volkswagen præsenterede 2019-udgaven af e-Up!, gik der ikke lang tid, inden den forsvandt fra det danske marked. Det tyske mærke kunne ikke følge med efterspørgslen i starten, men den har været tilbage i det danske modelprogram siden. I slutningen af 2022 var den dog igen ude, så det kun var muligt at købe brugte udgaver af den i Danmark.

Det har været svært for VW at følge med efterspørgslen, blandt andet fordi der er generelle produktionsproblemer, men også fordi der købes mange elbiler i Tyskland. Der har været et kontant tilskud til elbiler i Tyskland, og fordi beløbet er det samme uanset bilens pris, har det selvfølgelig været mere fordelagtigt at vælge en billigere elbil som e-Up!

God rækkevidde for en elbil til byen

Volkswagen e-Up! er baseret på Up!, og den blev præsenteret for første gang i 2013. Den kan køre i alle miljøzoner i byerne, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel, og derfor var det selvfølgelig oplagt at gøre den populære mikrobil elektrisk.

Med korte distancer i byen er rækkevidden ikke så vigtig som en stor familiebil, og batteriet var i starten kun på 18,7 kWh, som gav en rækkevidde op til 160 km. Det vil være nok for de fleste med bykørsel, men det var en markant forbedring af modellen, at den i 2019 fik batteriet fra e-Golf. Med 32,2 kWh kom rækkevidden helt op til 260 km (WLTP), og den blev på den måde relevant for langt flere kunder.

e-Up! er veludstyret

Move Up!, High Up! og e-Up! er nogle af de udstyrsvarianter, der har været på e-Up! Det er generelt en veludstyret bil, der har fartpilot, klimaanlæg og automatisk nødbremse som noget af standardudstyret, men der har været ændret i det undervejs.

Du kan på hver brugt bils side læse mere om udstyrsniveauet, og hvilket udstyr den pågældende bil har. En klar fordel ved elbilen er, at den er med trinløst automatgear, der giver en god fremdrift i bilen, og den reagerer med det samme.

Årgang 2017-2023 af Volkswagen e-Up!

Som udgangspunkt sælger vi i Bilernes Hus ikke brugte biler, der er ældre end seks år. Derfor vil du primært finde VW e-Up! fra årgangene 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og så småt også 2023, som er sidste årgang af bilen. Der kan være ældre årgange mellem de brugte biler, hvis vi kan stå inde for kvaliteten af dem. Det kan for eksempel være, hvis de ikke har kørt så langt.

Vær opmærksom på, at bilen fik en opgradering af sit batteri i 2019, og der er stor forskel på rækkevidden på modeller før og efter 2019. Og selvom bilen ikke fås fra ny i Danmark mere, kan vi stadig importere modeller fra for eksempel Tyskland, så du kan finde nyere, brugte udgaver.

Find din brugte Volkswagen e-Up! i Bilernes Hus

Skal du være godt kørende i en brugt Volkswagen e-Up!, så finder du den her i Bilernes Hus. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne vores priser med resten af markedet. Vi har nemlig en uafhængig samarbejdspartner til at sammenligne priserne, så du nemt kan få et overblik her på siden.

Har du fundet den rette model, kan du bestille den direkte på hjemmesiden, hvor du også kan vælge finansiering samt få et tilbud på din nuværende bil, hvis du har en, der eventuelt skal indgå i en handel. Vi giver dig gerne et tilbud på den. Du kan læse mere om køb af bil online her eller besøge os i Bilernes Hus i Silkeborg.

Relaterede links