Se alle 19 brugte sedan'er på vores lager

Sedan er en populær biltype i særligt firmabilssegmentet, og den er generelt ikke så udbredt i Danmark, men der findes et fint udvalg af brugte sedan på markedet. I Danmark foretrækker vi nok den mere praktiske hatchback, hvor bagsæderne kan lægges ned for at øge bagagerummets størrelse, og det kan man ikke i en sedan.

Men den kan til gengæld så meget andet. Komfort, køreegenskaber og et klassisk udtryk kendetegner sedan’en. Den er typisk elegant og sporty at se på, og med god benplads og komfortable siddepladser bliver du godt kørende.

I Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte sedan, og vi har samlet alle modeller her på siden. Du kan også finde biler, der står hos Bjarne Nielsen-Bilhuse, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group. Der er flere fordele ved at handle med os:

  • Mere end 35 års erfaring
  • Landsdækkende levering
  • Attraktiv finansiering, serviceaftale og forsikring

Vi gennemgår altid de brugte biler grundigt, og hvis der er fejl eller mangler, så udbedres de, og du kan derfor trygt handle brugt bil hos os.

19 BILER
Viser nu 19 af 19 biler

Populære sedan modeller

Sedan kan godt være en lidt overset modeltype i Danmark, og den er også mere udbredt syd for grænsen. Mærker som BMW og Mercedes har flere sedan modeller på programmet som BMW 3-serie og Mercedes C-klasse.

Sedan er typisk en lidt mere luksuriøs bil og bruges ofte som firmabil, hvis man ikke skal have en praktisk bil med god plads. Den har typisk et tre-boks design med motorrum forreste, passagerkabine i midten og bagagerum bagerst, der er adskilt fra resten af bilen. Bagsæderne kan altså ikke lægges ned.

Sedan fås i flere forskellige prisklasser

En sedan er ofte lidt større end de mindste mikro- og minibiler, og der er stadig mulighed for at finde den i forskellige prisklasser, uden du behøver det helt store bilbudget for at kunne være med. Det er selvfølgelig klart, at de mest luksuriøse modeller fra BMW og Mercedes kræver et større budget.

Som brugt er det i hvert fald nemt for de fleste at finde et godt bud på en kommende bil til en skarp og fornuftig pris, og vi har samlet alle vores sedan’er her på siden for at give dig overblikket over mulighederne.

Flere fordele ved at købe brugt sedan

I Bilernes Hus sælger vi hvert år mange brugte biler, og der er også mange gode fordele ved at købe brugt:

  • Du tager toppen af bilens nypris og kan enten få pengene til at række længere eller spare dem
  • Du får det bredeste udvalg af biler – også dem, der er udgået
  • Bilen er på lager og kan leveres indenfor kort tid

Du kan være helt rolig ved at handle brugt bil hos os, for vi gennemgår alle biler grundigt, og hvis der er fejl eller mangler, udbedres de naturligvis, inden du får bilen. Vi kan have bilen klar på kort tid, og du kan derfor hurtigt blive godt kørende.

Har du en bil i forvejen, som skal indgå i handlen, giver vi dig gerne et godt tilbud på den, ligesom vi gerne hjælper dig med at finde den helt rigtige bil.

Køb brugt sedan i Bilernes Hus

Er det en sedan, du er på jagt efter, så finder du den i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi er Danmarks største bilhus og har altid over 300 biler i udstillingen, og der er helt sikkert også sedan iblandt. Vi sætter altid en skarp pris på vores brugte biler og har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere priserne. Vurderingen finder du her på siden, ligesom du kan finde den på den enkelte models side.

Har du fundet den rigtige bil, kan du bestille den online og få leveret hjem til din adresse. Læs mere om bestilling af brugt bil her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i Bilernes Hus, hvor du kan opleve og prøvekøre bilerne.

Relaterede links