Franske fristelser? Se her - i Bilernes Hus har vi 28 brugte Renault til salg

I Bilernes Hus har vi lang og god erfaring med de fine modeller fra franske Renault. Som en del af Nielsen Car Group-koncernen har vi tre autoriserede forhandlere og serviceværksteder i familien, og derfor har vi masser af knowhow at trække på. Desuden er vi i Bilernes Hus den største bilforretning i Danmark, og det betyder blandt andet, at vi har en stor omsætning af biler - ikke mindst biler fra Renault.

Du finder et bredt udvalg af eksempelvis Renault Clio, Renault Megane, Renault Scenic og Renault Captur - ligesom vi ofte også har et udvalg af den elektriske salgssucces Renault Zoe på salgslisten.

Det er vigtigt for os i Bilernes Hus, at du som kunde kan mærke, at vi er med i hele processen omkring at købe og sælge nyere brugte Renault-modeller. Som kunde kan du være forvisset om, at vi går hele vejen for at skabe så problemfri en bilhandel som muligt. Vi lever af gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder, og vi vil hver eneste dag gå langt for, at det også er Bilernes Hus, som du vælger, når du næste gang skal købe en nyere brugt Renault - eller en anden bilmodel. Lige så vel, som vi satser på, at du også vil køre ind til os, når du næste gang har brug for at få din bil på et autoriseret serviceværksted.

Renault har gennem en årrække været en del af Renault Nissan Mitsubishi Alliance, der rummer bilmærker som Alpine, Dacia, Lada, Mitsubishi, Nissan og selvfølgelig Renault selv på internationalt plan. Alliancen kæmper med Volkswagen Group og Toyota om at være verdens bedst sælgende bilproducent. Det blev de i 2017, hvor Renault Nissan Mitsubishi Alliance med et estimeret samlet salg lidt over 10,6 millioner biler blev verdens bedst sælgende.

28 BILER
Viser nu 21 af 28 biler
Vis flere biler

En nyere brugt Renault - den skal du købe i Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har masser af nyere brugte Renault Clio, Renault Captur og Renault Zoe til salg i Bilernes Hus. Der er tale om eftertragtede modeller, som tiltaler et bredt publikum, og derfor går det faktisk ganske stærkt med at omsætte de franske klassikere. Du finder også en lang række af de andre populære Renault-modeller: Renault Twingo, Renault Scenic, Renault Talisman og Renault Kadjar.

Modellerne er typisk pakket udstyr, masser af teknologi og smarte funktioner, der både ser godt ud og virker fortrinligt. Mange vælger imidlertid også Renault, fordi der leveres rigtig meget bil for pengene. Bilerne er indbegrebet af fransk design og ingeniørkunst samlet i et.

En brugt Renault købt i Bilernes Hus i Silkeborg er så god som ny

I Bilernes Hus har vi Renault-modeller i alle mulige forskellige størrelser. Renault Megane og Renault Talisman er populære familiebiler, mens de store crossovers Renault Kadjar og Renault Captur er yderst populære blandt børnefamilier, fordi der er godt med plads, og fordi begge modeller har en høj indstigningshøjde.

Du kan ofte finde adskillige varianter af de storsælgende Renault Clio eller Renault Twingo, som hører til i b-segmentet. Samme sted, hvor den elektriske Renault Zoe også hører til. I øvrigt kan du altid være sikker på, at din nye brugte Renault-model har været udsat for et grundigt tjek, inden de er blevet sat til salg.

Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor der er sørget for, at eventuelle akutte fejl og mangler er blevet udbedret, så du kan være godt kørende i mange år frem.

Renault er en af de store spillere på markedet - også hos Bilernes Hus

Hvis du har set dig lun på en af de fine Renault-modeller, så er du langt fra den eneste. Gennem det seneste årti har Renault oplevet en intensiveret interessere fra de danske bilkøbere, som især har investeret stort i Renault Clio og Renault Captur. Også den elektriske Renault Zoe har gennem flere år ligget højt på listen over de bedst sælgende elbiler i Danmark.

På den måde minder interessen fra de danske bilkøbere om situationen i resten af Europa, hvor Renault har godt med vind i sejlene. Eksempelvis har Renault Clio gennem flere år været blandt de absolut bedst sælgende bilmodeller overhovedet.

Du får tryghed med i købet, når du handler Renault i Bilernes Hus

Vi forhandler udelukkende nyere brugte Renault-modeller fra den bedste ende af skalaen i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har gjort det let at blive godt kørende, fordi vi tilbyder en skarp finansiering og et yderst konkurrencedygtigt billån. Endvidere er der også mulighed for at få tilbudt et godt tilbud på forsikring af din nye brugte Renault Clio eller Renault Captur - eller en helt tredje Renault-model.

Vores kunder er da heller ikke sene til at fortælle om deres oplevelser her i Bilernes Hus og de andre bilhuse i Nielsen Car Group-koncernen, som vi er en del af. Du kan læse nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilkoncerner herhjemme.

Relaterede links