Se vores 77 brugte hybridbiler med automatgear

Ønsker du en brugt bil med automatgear, er det helt oplagt at se nærmere på en hybrid eller plug-in hybrid. Begge biltyper er nemlig med automatgear, fordi de skal kunne skifte mellem forbrændingsmotor og elmotor. Det gør den gnidningsfrit, og du kan kun høre det på motorstøjen. Den er nemlig væsentligt mindre, når du kører elektrisk. 

I Bilernes Hus har vi et bredt udvalg af brugte hybridbiler med automatgear, og du finder dem alle her i oversigten. Der er modeller fra Bilernes Hus og fra Bjarne Nielsen-bilhusene, fordi vi er en del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Når du handler brugt bil hos os, tilbyder vi finansiering, serviceaftale og forsikring, og dermed er der styr på alt omkring bilen. Vi gennemgår alle brugte biler grundigt, og hvis vi finder fejl og mangler, udbedres de naturligvis. Du kan derfor trygt handle brugt bil hos os.

77 BILER
Viser nu 21 af 77 biler
Vis flere biler

Brugte hybridbiler med automatgear

Hybridbiler er den perfekte kombination af den velkendte benzin-/dieselbil og elbilen, og det har gjort dem virkelig populære. Her får du en bil, der kører delvist på el, og når du skal på lange ture, skal du ikke tænke over rækkevidden, fordi benzin-/dieselmotoren tager over. Der flere udgaver af hybridbiler lige fra mild hybrid, som ikke kører på ren el til hybridbiler og plug-in hybrid, der kan lades op. 

Hybridbilen kan køre på el i kortere perioder ved lav hastighed og skal ikke lades op, mens plug-in hybrid kan oplades og kører 40-60 km på ren el. Fælles for de to er, at bilen skal kunne skifte mellem at køre på benzin/diesel og el, og derfor er de med automatgear. Derfor får du altså hybridbiler med automatgear, med mindre du vælger en mild hybrid.

 

 

Stort udvalg af brugte hybridbiler med automatgear

Der er gennem de seneste år solgt mange hybridbiler, og derfor er markedet for brugte hybridbiler naturligvis også stort. Og dermed også markedet for brugte hybridbiler med automatgear. Det betyder, at du helt sikkert kan finde en bil, der lever op til alle dine ønsker og krav til en ny, brugt bil.

Vi har samlet hele vores udvalg her på siden, og der er et bredt udvalg af både mærker og modeller. Ligesom der er hybridbiler fra den mindste hatchback til den store SUV.

 

Få alle fordele ved at købe brugt

Der er fordele ved at vælge en brugt bil, når du skal have en ny bil. Noget af det vigtigste er selvfølgelig prisen, fordi man lige tager toppen af nyprisen, når man finder en brugt bil. Det kan få pengene til at række længere.

Derudover er alle vores brugte biler på lager, så de kan leveres indenfor en uges tid. Du undgår dermed ventetid, som hvis det var en ny bil. Du kan derfor hurtigt blive godt kørende i din nye, brugte hybridbil med automatgear.

 

Køb brugt hybridbil med automatgear i Bilernes Hus

Er det en brugt hybridbil med automatgear, der skal være din kommende bil? Så finder du den her i Bilernes Hus. Vi har altid en skarp pris på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser i forhold til resten af markedet. Du finder vurderingen her i oversigten og på den enkelte models side.

Når du finder den rette bil, kan du bestille den direkte her på hjemmesiden, hvor du også kan få en vurdering af din nuværende bil, hvis du har en, der skal indgå i handlen som byttebil. Du kan læse mere om køb online her. Du er selvfølgelig også velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg, som er Danmarks største bilhus, og hvor vi altid har mere end 300 biler i udstillingen. 

Relaterede links