Køb en af vores 0 nyere brugte BMW i3

Da BMW i 2013 sendte i3 på markedet, var det en kæmpe nyhed. Det var det tyske mærkes første rene elbil. Bygget og designet til at køre på el. Der er valgt bæredygtige materialer og med en god rækkevidde op til 307 km og et godt udstyrsniveau, satte den standarden for kommende elbiler fra BMW. Og det blev endda også den første elbil, der var blandt finalisterne til Årets Brugtbil.

I sommeren 2022 blev den sidste udgave af BMW i3 produceret, og du kan derfor kun købe den brugt. I Bilernes Hus i Silkeborg har vi et udvalg af brugte BMW i3, og vi er autoriseret BMW-værksted og kender derfor mærket ud og ind. Da vi er en del af Nielsen Car Group, ses også modeller fra Bjarne Nielsen-bilhuse rundt om i landet.

Finansiering, serviceaftale og forsikring kan vi også hjælpe med, når du køber en brugt bil hos os. Vi gennemgår desuden bilen grundigt i klargøringen, så du er sikker på, at den er tjekket igennem, inden du får den.

  Viser nu 0 af 0 biler

  I3 var starten på elbiler fra BMW

  Udviklet, bygget og optimeret til el. BMW i3 var den første rene elbil fra det tyske mærke, da den blev lanceret i 2013. Den var ikke baseret på andre modeller, men helt sin egen. BMW beskriver bilen som banebrydende, og det er en tydelig milepæl i deres historie.

  I3 udspringer af ”Project i”, som er BMWs projekt med udvikling af elektriske biler. Et projekt, der senere blev omdøbt til Born Electric. Alle elbiler fra BMW har fået ”i” i deres modelnavn, der signalerer, at det kommer fra dette projekt. Oprindeligt kunne du som ekstra udstyr vælge en rækkeviddeforlænger, som var en benzinmotor. Men med tiden forsvandt den mulighed, og rækkevidden er for de nyeste modeller op til 307 km på én opladning.

  Den sidste BMW i3 er produceret

  BMW i3 er efter ni år udgået af produktion. BMW annoncerede i starten af 2022, at den sidste bil ville rulle af samlebåndet på fabrikken i Leipzig i juli 2022. Så skal du have en, kan du kun købe den brugt.

  Der er dog stadig en del at vælge mellem, for der nåede at blive produceret godt 250.000 eksemplarer af bilen gennem de ni år, den var i produktion. Det vurderes, at næsten 2000 kører rundt i Danmark.

  Finalist i Årets Brugtbil to gange

  Hele to gange har BMW i3 været blandt finalisterne i kåringen som Årets Brugtbil. Første gang var i 2021, hvor den fik en andenplads, og det var desuden første gang, at en elbil var blandt finalisterne. Anden gang var i 2022, hvor det blev til en fjerdeplads.

  De to finalepladser vidner om en bil, der virkelig var forud for sin tid. Ved kåringen i 2022 var der for første gang konkurrence fra andre elbiler, men den var stadig relevant have med, selvom bilen er fra 2013.

  Fem stjerner i Green NCAP-test

  Green NCAP-testen måler bilernes klima- og miljøaftryk, og her blev BMW i3 vurderet i 2019 og fik topkarakteren fem stjerner med 10 ud af 10 mulige point. I tilblivelsen af i3 er der nemlig ikke kun tage stilling til, at den skulle køre på el og dermed ikke udlede CO2 under kørsel. Også materialerne skulle være mere bæredygtige.

  Det betyder, at sædebetrækket er lavet af 100% genbrugspolyester, hvor 34% kommer fra brugte PET-flasker. Læderet på sæderne er desuden garvet med ekstrakt fra oliventræets blade, som udtrækkes, inden bladene ender som affald. Interiørlisterne er lavet af eukalyptustræ fra en FSC-certificeret skov, som garanterer bæredygtigt skovbrug. FSC står for Forest Stewardship Council. Eukalyptustræ kræver desuden 90% mindre overfladebehandling.

  BMW i3 årgang 2016-2022

  Hos Bilernes Hus forhandler vi primært nyere brugte biler, og som udgangspunkt er de fleste modeller op til seks år gamle. Der kan dog være undtagelser, men du vil primært finde BMW i3 fra årgangene 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og så småt også 2022, som altså bliver den sidste årgang.

  Bilen fik et facelift i 2018, og derfor vil biler fra årgang 2017 og tidligere se anderledes ud end dem fra årgang 2018 og frem. I forbindelse med faceliftet kom også den nye model i3s, som er sportsudgaven. Den har sportsaffjedring, flere hestekræfter, højere tophastighed og hurtigere acceleration.

  Charged, Plus og Professional udstyrsniveauer

  De seneste udstyrsniveauer på BMW i3 hedder Charged, Charged Plus og Charged Professional, og vælger du en årgang 2018 og frem, som altså er de faceliftede udgave får du for eksempel LED-forlygter i alle udstyrsniveauer. Der findes også en BEV-udgave af bilen.

  Charged er standarden og giver dig det vigtigste udstyr som fartpilot og klimaanlæg, og som elbil får du altid trinløst automatgear. Professional er topmodellen, og du kan på hver modelside læse mere om, hvilket udstyr den brugte model har, så du er sikker på at få det, du ønsker.

  Brugt BMW i3 skal købes i Bilernes Hus

  Som autoriseret BMW-værksted har vi stor viden om og erfaring med BMW, og derfor siger vi, at din brugte BMW i3 skal købes i Bilernes Hus. Du kan hurtigt få et overblik over priserne, fordi vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet.

  Har du fundet en bil, du gerne vil købe, kan du gøre det direkte på hjemmesiden og bestille til levering hjemme på din adresse. Du kan også få et tilbud på din nuværende bil, hvis den skal indgå i en handel. Læs mere om køb på hjemmesiden her eller besøg Bilernes Hus i Silkeborg.

  Relaterede links