Skal du have en næsten ny varevogn? Se vores 1 nyere brugte Iveco’er her

Iveco er specialister indenfor produktion af varevogne, busser og lastbiler, og varevogne er faktisk den mindste model, som det italienske mærke har i modelprogrammet. Med deres store know-how og tekniske innovation er du sikker på at få pålidelige og driftssikre varevogne, når du vælger Iveco. Den mest kendte model, Daily, har mere end 40 år på bagen som mode, og her få du en kvalitetsvarevogn. Virksomheden er grundlagt i 1975 og er en af de førende i verden indenfor vejtransport.

På denne side har vi samlet vores udvalg af varevogne fra Iveco, og da Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, er der også modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene. Priserne er nemme at gennemskue, da vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet.

Vi har i Bilernes Hus et bredt udvalg af brugte varevogne til erhvervsbrug, og vi hjælper gerne med at finde den rette model. Har du brug for finansiering eller leasing, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os i Bilernes Hus i Silkeborg for at snakke med en erhvervskonsulent om mulighederne.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Iveco gennem mere end 40 år

Iveco blev grundlagt tilbage i 1975, og det var en sammenslutning af fem forskellige virksomheder. De har til sammen mere end 150 års erfaring, og derfor siger de selv, at de har 40 års succes og 150 års erfaring med at fremstille erhvervskøretøjer. Navnet Iveco står for Industrial Vehicles Corporation.

Forretningen er i dag udvidet til 160 lande verden over, og der er produktion i både Europa, Kina, Australien, Brasilien og Afrika. Der er både varevogne, busser og lastbiler i modelprogrammet, og de dækker alle behov indenfor professionel transport. Der er også så småt begyndt at komme mere miljøvenlige alternativer i modelprogrammet med både el- og naturgasdrevne køretøjer. Dermed er den italienske producent også klar til at være blandt de førende i verden i fremtiden.

Find brugte Iveco fra årgang 2018-2024

Der er masser af brugte Iveco på markedet af både nyere og ældre modeller. I Bilernes Hus sælger vi primært brugte varevogne, der er op til seks år gamle. Det vil sige, du kan finde modeller fra 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 og så småt også 2024.

Der er flere fordele ved at vælge en brugt varevogn: Den er på lager og klar til levering, så du hurtigt kan få en ny varevogn til virksomheden, og så tager man samtidig toppen af nyprisen. Når du køber en varevogn hos os, kan vi altid stå inde for kvaliteten af den og giver dig et halvt års garanti. Den bliver gennemgået grundigt under klargøring, så eventuelle fejl og mangler udbedres, og du kan derfor være sikker på at blive godt kørende i mange år.

Ivecos kendte Daily varevogn

Tilbage i 1978 lancerede Iveco varevognen Daily, og det er måske mærkets mest kendte model. Den fås i tredje generation i dag, og der er også kommet en fuldelektrisk udgave.

Den fås både som varebil og som chassis, hvor der kan bygges en kasse på, eller den kan forblive med et lad. Mulighederne er mange for denne model. Udover Daily er der også busser og lastbiler i modelprogrammet, men den type køretøjer sælger vi ikke i Bilernes Hus.

Find din brugte Iveco i Bilernes Hus

Er det tid til at skifte varevognen, kan du roligt vælge en fra Iveco, som laver varevogne i høj kvalitet. Der er forskellige størrelser, og på alle modellers side kan du læse mere om, hvor meget de må lastes, og hvilket udstyr de har.

Køber du en brugt varevogn i Bilernes Hus, kan du være sikker på, at du kan have glæde af den i mange år, da vi gennemgår den grundigt under klargøringen. Er der fejl og mangler, bliver de udbedret, inden du får varevognen. Kontakt os i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Relaterede links